Robert Downey Jr

Robert Downey Jr

Son dakika Robert Downey Jr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robert Downey Jr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robert Downey Jr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robert Downey Jr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robert downey jr gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 robert downey jr haberi bulunmuştur. Tüm robert downey jr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dünya genelinde birçok insanın favori süper kahramanı olarak Örümcek Adam karşımıza çıkar. Çünkü Örümcek Adam veya diğer adıyla Spider-Man birçok macerası ile beyaz perdede yer almıştır. En ilginç detay ise Örümcek Adam karakterinin üç farklı oyunu tarafından, canlandırılmış olmasıdır. İlk Örümcek Adam serisi üç film olarak çekilmiştir. Daha sonra ise farklı aktörler ile yeni bir seri başlamıştır. 
4.02.2024 Gündem
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Robert Oppenheimer kimdir? Atom bombasının mucidi Oppenheimer neden öldü, kaç yaşında? J. Robert Oppenheimer hayatı ve eğitimi
Robert Oppenheimer kimdir? Atom bombasının mucidi Oppenheimer neden öldü, kaç yaşında? J. Robert Oppenheimer hayatı ve eğitimi Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı Oppenheimer, 21 Temmuz’da gösterime girdi. Film gündemdeki yerini korurken ünlü fizikçinin bilim dünyasının önemli isimlerinden biri olan Feza Gürsey'e yazdığı mektup ortaya çıktı. 'İlk atom bombasının babası' olarak bilinen Oppenheimer hayatıyla da dikkat çekiyor. Peki, Robert Oppenheimer kimdir, neden, ne zaman ve kaç yaşında öldü? J. Robert Oppenheimer hayatı, boyu ve biyografisi…
21.07.2023 Dünya
Taner Turan'dan Tuncel Kurtiz açıklaması
Taner Turan'dan Tuncel Kurtiz açıklaması Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, oyuncu Taner Turan oldu. Bir döneme damga vuran 'Ezel' dizisinde Tuncel Kurtiz ile rol alan Turan, "Tuncel hocamla karşılıklı oynarken, hiç konuşmadığımız anlarda oynadığımız anlar var" dedi.
4.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Robert Downey Sr. hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Robert Downey Sr. hayatını kaybetti! ABD'li ünlü sinemacı Robert Downey Sr, 85 yaşında hayatını kaybetti.
7.07.2021 Kültür Sanat
Iron Man 3 fragmanı yayınlandı!
Iron Man 3 fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ve Don Cheadle'ın olduğu "Iron Man 3 " 20 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da filmi Kanal D'de!
14.03.2021 Televizyon
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü
'Star Wars' oyuncusu corona virüsten öldü "Star Wars" (Yıldız Savaşları) film serisi aktörlerinden Andrew Jack, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle İngiltere'de hayatını kaybetti.
1.04.2020 Dünya
Kaptan Amerika artık yok...
Kaptan Amerika artık yok... Chris Evans, kamera önünde ve arkasında güzel anılar için teşekkür etti.
5.10.2018 Kültür Sanat
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
Yenilmezler galada
Yenilmezler galada ‘Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı’ filminin galası önceki gece Los Angeles’ta gerçekleşti. Filmde rol alan tüm oyuncuların hazır bulunduğu galaya ilgi yoğundu.
24.04.2018 Magazin
Tom Cruise düşüşte
Tom Cruise düşüşte Ekonomi dergisi Forbes, bu yılın en çok kazanan erkek oyuncularını açıkladı.
8.12.2017 Magazin
Black Mirror 4. sezon başlıyor! 4. sezon fragmanları yayınlandı
Black Mirror 4. sezon başlıyor! 4. sezon fragmanları yayınlandı Black Mirror (Kara Ayna) dizisi dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. 4 Aralık 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayan Black Mirror 4. sezon fragmanları yayınlanmaya başlandı. İşte Black Mirror 4. sezon ''Arkangel'' ve ''Timsah'' temalı fragmanları...
29.09.2021 Gündem
'Yenilmezler'den Poto Riko'ya destek!
'Yenilmezler'den Poto Riko'ya destek! Beyazperdede dünyayı kurtarmasıyla ünlü olan 'Yenilmezler' ekibi, gerçek hayatta da kahramanlardan oluşuyor.
9.11.2017 Kültür Sanat
Yenilmezler’den Porto Riko’ya Wdestek!
Yenilmezler’den Porto Riko’ya Wdestek! Beyazperdede dünyayı kurtarmasıyla ünlü olan Yenilmezler ekibi, gerçek hayatta da kahramanlardan oluşuyor.
8.11.2017 Magazin
'Demir Adam' hayranlarına müjde!
'Demir Adam' hayranlarına müjde! Marvel dünyasının en popüler kahramanlarından 'Iron Man'e (Demir Adam) hayat veren Robert Downey Jr., daha önce seriyi bıraktığını açıklamasına rağmen dördüncü 'Avengers' filminde 'Tony Stark/Demir Adam' rolüne döneceğini açıkladı.
1.11.2017 Kültür Sanat
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi Atv’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah saatlerinde Atv’de Hafta Sonu programı ile birlikte başlayacak. Daha sonra, Atv yayın akışı sabah kuşağı Kertenkele, Aşk ve Mavi ve Kanatsız Kuşlar gibi dizilerle devam edecek. Akşam kuşağında ise Hafta Sonu Atv Ana Haber sonrası Yenilmezler ve Şu An Muhteşem adlı iki yabancı sinema ekranlara geliyor olacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe
ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe ATV 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanları dizisiyle başlıyor. Diziden sonra Kahvaltı Haberleri yayın akışında yerini alıyor. Ardından Kertenkele dizisi yayın akışına giriyor. Yayın akışının öğle vakitleri geldiğinde atv Gün Ortası, Aşk ve Mavi ve Seviyor Sevmiyor yayınları yapılıyor. Akşam kuşağı atv Ana Haber ile başlıyor. Haberler bittikten sonra yabancı sinema Sherlock Holmes yayınlanıyor. Gece vakitlerinde ise S.H.I.E.L.D Ajanları ve Kanatsız Kuşlar dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor. ATV 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma ATV yayın akışı 28 Temmuz Cuma sabah kuşağında komedi dizisi olan Kertenkele’nin 35. Bölümüyle başlıyor. Kertenkele’nin hemen ardından ekrana Aşk ve Mavi dizisinin 25. Bölüm tekrarı geliyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman yabacı sinema festivali sizleri bekliyor. Arka arkaya Turbo, Sherlock Holmes ve Güneşin Gözyaşları ATV ekranlarında yayınlanıyor. ATV 28 Temmuz Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Iron Man’den veda sinyali
Iron Man’den veda sinyali 2008 yılından bu yana Marvel filmlerinde Tony Stark/Iron Man olarak rol alan Robert Downey Jr.’ın gelecek iki Avengers filminde hayatta kalmayabileceği ve yerini Spider Man’e bırakabileceği konuşuluyor.
4.07.2017 Magazin
Yaz trendi
Yaz trendi Keyifli vakit geçirdiğiniz şezlongunuzda yaz ruhunu; dinlediğiniz bir müzik veya elinizden düşüremediğiniz bir kitapla doyasıya yaşayabilirsiniz. Yeni çıkan albümler, rafları süsleyen kitaplar ve merakla beklenen filmler tatilinizi renklendirecek...
1.07.2017 Arşiv
Süper kahraman selfie’si
Süper kahraman selfie’si Marvel’in iki süper kahramanı, Hulk’ı canlandıran Mark Ruffallo ve Iron Man’i canlandıran Robert Downey çektikleri selfie’yi sosyal medyadan paylaştı
23.06.2017 Magazin
Ünlülerin biyolojik ve görünen yaşları
Ünlülerin biyolojik ve görünen yaşları 2 bin kişi, katıldığı ankette Hollywood starlarının gerçek yaşlarını tahmin etmeye çalıştı. 76 yaşındaki Al Pacino, 68 olarak tahmin edilirken, Leonardo DiCaprio ve Angelina Jolie olduklarından daha yaşlılar
23.04.2017 Arşiv
"Örümcek Adam" geri dönüyor! Fragman yayınlandı
"Örümcek Adam" geri dönüyor! Fragman yayınlandı Çizgi romandan uyarlanan süper kahraman serisinin son filmi "Örümcek Adam: Eve Dönüş" filminin resmi fragmanı yayınlandı
28.03.2017 Dünya
Robert Downey Jr. hayvanlarla konuşacak!
Robert Downey Jr. hayvanlarla konuşacak! Sinema dünyasının en çok kazandıran aktörleri arasında yer alan Robert Downey Jr., 'Doctor Dolittle' karakterine heyet verecek.
22.03.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Robert Downey Jr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robert downey jr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.