Rio Ferdinand

Rio Ferdinand

Son dakika rio ferdinand haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rio ferdinand ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rio ferdinand haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rio Ferdinand

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rio ferdinand gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 rio ferdinand haberi bulunmuştur. Tüm rio ferdinand haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa Galatasaray'a hayran kaldı
Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa Galatasaray'a hayran kaldı Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Mauro Icardi'nin neredeyse ameliyat olacağını fakat Bayern Münih maçında iğneyle sahada olduğunu açıkladı.
26.10.2023 Galatasaray
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
İşte van Persie'nin yeni mesleği!
İşte van Persie'nin yeni mesleği! Robin van Persie futbolu bırakmasına karşın bir transfere daha imza attı, İngiliz kanalı BT Sport’un yeni yorumcusu oldu.
26.07.2019 Futbol
Bekarlığa böyle veda etti
Bekarlığa böyle veda etti Evliliğe hazırlanan genç oyuncu dillere destan bir bekarlığa veda partisi düzenledi.
30.06.2019 Magazin
Mesut Özil'in tepkisi dünya basınında
Mesut Özil'in tepkisi dünya basınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf ve hediye ettiği forma nedeniyle Alman basını tarafından haftalardır eleştirilen Mesut Özil, milli takımı bıraktığını sosyal medya hesabından açıkladı ve gündemin birinci sırasına oturdu.
23.07.2018 Almanya
Figo, Ronaldinho'yu yendi
Figo, Ronaldinho'yu yendi Birleşmiş Milletler (BM) ile UEFA tarafından düzenlenen ve geliri ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek dayanışma maçında, eski futbolculardan Luis Figo'nun takımı, Ronaldinho'nun takımını 4-3 yendi.
21.04.2018 Futbol
Ferdinand'dan Cenk Tosun yorumu
Ferdinand'dan Cenk Tosun yorumu Manchester United'ın efsane isimlerinden Rio Ferdinand, Cenk Tosun'un Tottenham maçındaki performansını yorumladı.
14.01.2018 İngiltere
13 yıl sonra gelen itiraf!
13 yıl sonra gelen itiraf! 2004 yılında Manchester United ile Arsenal arasında oynanan olaylı maçta Sir Alex Ferguson'un yüzüne fırlatılan pizzanın gizemi sonunda çözüldü!
4.10.2017 İngiltere
Eski futbolcu boksör oluyor
Eski futbolcu boksör oluyor Yeşil sahalara 2015 yılında veda eden İngiliz futbolcu Ferdinand, profesyonel kariyerine boksör olarak devam edecek
19.09.2017 Futbol
Robin van Persie'den çok ağır sözler!
Robin van Persie'den çok ağır sözler! Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı, Arsenal'deki eski hocası Arsene Wenger'i eleştirdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Gerrard: 'Faul Beşiktaş'a verilmeliydi'
Gerrard: 'Faul Beşiktaş'a verilmeliydi' İskoç hakem Craig Thomson’un Dinamo Kiev maçında Beşiktaş aleyhine verdiği penaltı ve kırmızı kart kararı, İngiliz futbol efsanesi Steven Gerrard’ın bile tepkisine yol açtı.
23.09.2021 Futbol
'En çok ona karşı oynarken zorlandım'
'En çok ona karşı oynarken zorlandım' Eren Derdiyok, Lig TV’de katıldığı programda kariyerinin en güzel golünü Galatasaray’da attığını dile getirdi.
19.10.2016 Galatasaray
Robin van Persie formülü!
Robin van Persie formülü! Fenerbahçe’de Giresunspor maçında attığı 2 gol ile eski günlerine dönüş sinyali veren Robin van Persie tüm camiayı sevindirdi.
16.01.2016 Fenerbahçe
Robin van Persie'ye çifte kanca
Robin van Persie'ye çifte kanca İngilizler Van Persie'yi unutamıyor...
30.12.2015 Fenerbahçe
'Barcelona İngiltere'de şampiyon olamaz'
'Barcelona İngiltere'de şampiyon olamaz' Barcelona'nın İspanyol futbolcusu Pique'den ilginç açıklamalar geldi.
11.11.2015 Futbol
Van Persie'den Wenger'e övgü
Van Persie'den Wenger'e övgü Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Van Persie: Arsene (Wenger) benim futbol babamdır.
20.07.2015 Fenerbahçe
"Eskisinden daha iyi durumda"
"Eskisinden daha iyi durumda" Rio Ferdinand, eski takım arkadaşı Robin van Persie hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.
13.07.2015 Fenerbahçe
Bilic'in West Ham mutluluğu
Bilic'in West Ham mutluluğu West Ham'a Teknik Direktör olan Slaven Bilic son iki gündür İngiliz basınında hakkında en çok konuşulan ve tartışılan hoca oldu.
10.06.2015 Futbol
Rio Ferdinand emekli oldu
Rio Ferdinand emekli oldu İngiliz futbolcu Rio Ferdinand, profesyonel futbol hayatına nokta koydu.
30.05.2015 Futbol
Eşi kansere yenik düştü
Eşi kansere yenik düştü Manchester United'ın ve İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı Rio Ferdinand'ın eşi Rebecca Ellison kansere yenik düştü.
2.05.2015 Futbol
20 futbolcu birbirine girdi!
20 futbolcu birbirine girdi! İçkili bir Noel partisinde 20 kadar futbolcunun birbirlerine girdikleri bildirildi.
9.12.2014 Futbol
Van Gaal süre istedi
Van Gaal süre istedi İngilere Premier Lig ekiplerinden Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, takımı şampiyonluğa taşımak amacıyla yönetimin kendisine 3 yıl süre tanıyacağına inandığını söyledi.
5.10.2014 Futbol
Ferdinand'dan olay açıklamalar
Ferdinand'dan olay açıklamalar QPR'ın savunma oyuncusu Rio Ferdinand, Manchester United'da forma giydiği dönemle ilgili itirafta bulundu.
20.09.2014 Futbol
'Aptalca sözleri yüzünden...'
'Aptalca sözleri yüzünden...' İngiliz futbolcu Rio Ferdinand, otobiyografisinde John Terry'ye yüklendi.
14.09.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rio Ferdinand ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rio ferdinand haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.