Richard Moore

Richard Moore

Son dakika Richard Moore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Richard Moore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Richard Moore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Richard Moore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan richard moore gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 richard moore haberi bulunmuştur. Tüm richard moore haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore'ye yeni görev
İngiltere'nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore'ye yeni görev İngiltere'nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore'un İngiliz dış istihbarat servisi MI6'nın yeni başkanı olarak atandığı bildirildi.
29.07.2020 Dünya
Türkiye-İngiltere ilişkilerindeki gizli tehlike!
Türkiye-İngiltere ilişkilerindeki gizli tehlike! İngiltere FETÖ’nün eğitimden kültüre, düşünce kuruluşlarından yardım derneklerine kadar birçok alana faaliyetlerini yaydığı bir ülke konumunda...
3.04.2018 Dünya
İngiltere'den 'kirli ittifak' itirafı
İngiltere'den 'kirli ittifak' itirafı İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore, Rakka'da yüzlerce teröristin serbest kalmasını sağlayan kirli anlaşmadan uluslararası koalisyonun haberdar olduğunu söyledi. Richard Moore yaptığı açıklamada NATO tatbikatında yaşanan skandal için de 'çok utanç verici bir olay' ifadelerini kullandı.
21.11.2017 Dünya
Bu bir ulusun saygı duruşu
Bu bir ulusun saygı duruşu Ulu Önder Atatürk’ü, vefatının 79’uncu yılında sevgi, saygı ve özlemle andık. Dün saat 9’u 5 geçe tüm yurtta hayat durdu, herkes o an yaptığı ne varsa bırakıp saygı duruşuna geçti
29.09.2021 Gündem
Sonbahar balosu
Sonbahar balosu Görme engellilere yardımcı olan rehber köpeklerle ilgili farkındalığı artırmak ve dernek faaliyetlerine destek olmak amacıyla, The Ritz-Carlton, İstanbul’da bir ‘Sonbahar Balosu’ düzenlendi.
21.10.2017 Magazin
Çin heyeti, Beşiktaş Müzesi'ni gezdi
Çin heyeti, Beşiktaş Müzesi'ni gezdi Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve beraberindeki heyet, Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesinde Beşiktaş Müzesi'ni gezdi.
1.10.2017 Beşiktaş
Büyükelçi Moore artık kongre üyesi!
Büyükelçi Moore artık kongre üyesi! İngiltere Türkiye Büyükelçisi Richard Moore, Beşiktaş Kulübü’ne kongre üyesi oldu. Moore’a üyelik kartını Başkan Orman takdim etti.
21.09.2017 Beşiktaş
İngiliz komutandan terör ziyareti!
İngiliz komutandan terör ziyareti! İngiltere Ordusu'nun komutanlarından Rupert Jones, Rakka'da terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'yi ziyaret etti.
25.07.2017 Dünya
Darbe girişiminin arkasında Gülen var
Darbe girişiminin arkasında Gülen var İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Gülen hareketinin olduğunu söyledi
23.07.2017 Dünya
İngiliz büyükelçi: 15 Temmuz'u FETÖ'nün yaptığını biliyoruz
İngiliz büyükelçi: 15 Temmuz'u FETÖ'nün yaptığını biliyoruz İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İngiltere olarak 15 Temmuz darbe girişiminin ardında Gülen hareketinin olduğunu bildiklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Şampiyonun bayrağı elçilik konutunda!
Şampiyonun bayrağı elçilik konutunda! İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore konutuna astığı Beşiktaş bayrağı önünde verdiği 'Kartal' kozuyla siyah-beyazlıların şampiyonluğunu kutladı.
30.05.2017 Beşiktaş
Milli jette son imza bu yıl!
Milli jette son imza bu yıl! Milli jet için İngiliz savunma ve havacılık şirketi BAE ile anlaşma imzalanmıştı. Nihai sözleşmeye imzalar IDEF 2017’de atılacak
8.05.2017 Ekonomi
Diplomatik misafir
Diplomatik misafir İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Çanakkale Kara Savaşları’nın 102. yılı törenleri için görme engelli eşi Maggie Moore’un rehber köpeği “Star Morre”a akreditasyon kartı çıkartıldı.
24.04.2017 Yaşam
ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass halay çekti
ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass halay çekti ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, katıldığı düğünde eşiyle birlikte halay çekip eğlendi.
9.04.2017 Yaşam
Ertem Şener'den İngiltere Büyükelçisi'ne küfür!
Ertem Şener'den İngiltere Büyükelçisi'ne küfür! Spor spikeri ve televizyoncu Ertem Şener, Birleşik Krallık'ın Türkiye Büyükelçisi Richard Moore'a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden küfür etti.
6.04.2017 Spor Magazin
Görme engelli kadına ‘rehber köpek’ engeli
Görme engelli kadına ‘rehber köpek’ engeli Rehber Köpekler Derneği Başkanı görme engelli Avukat Nurdeniz Tunçer, kendisine yol gösteren eğitimli rehber köpeği ‘Kara’ ile metrobüse alınmadı. Tunçer, 40 dakikalık uğraş sonucu metrobüse binebildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler NATO, BM gibi uluslararası kuruluşların yanı sıra birçok ülkenin devlet başkanından kınama mesajı geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin, Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Katar Emiri Al Sani ve Kuveyt Emiri es-Sabah, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Fransa, İsrail ve Ukrayna'nın Ankara büyükelçilikleri Türk halkıyla dayanışmalarını göstermek için bayraklarını yarıya indirdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, bu suçu işleyenlerin ve onları azmettirenlerin hesap vereceklerinden emin olduğunu ifade etti. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile dayanışmada birleşiyoruz. Terörizmin her türlüsüne karşı savaşmakta kararlıyız"
17.06.2021 Dünya
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan tepkiler
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan tepkiler ABD, Rusya, İngiltere, Avustralya, Almanya ve Ukrayna'nın Ankara büyükelçilikleri ile AB Türkiye Delegasyonu, İstanbul'daki terör saldırısına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş'ta Kiev yankıları: Sanki UEFA, bunu istemedi!
Beşiktaş'ta Kiev yankıları: Sanki UEFA, bunu istemedi! Beşiktaş gruptan çıksaydı Türkiye, UEFA ülke katsayıları listesinde Belçika'yı geçerek 9. sıraya yükselecekti. 2018-21 yılları arasındaki yeni puanlama öncesi Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne toplam iki takımla katılma hakkını korumak için avantaj sağlayacaktı. Sanki UEFA, bunu istemedi! UEFA, Portekiz ve İtalyan takımlarını kollama adına bu maça özellikle İskoç hakemi mi verdi?
24.09.2021 Beşiktaş
Eski sevgilisinin vibratöründen intikam aldı
Eski sevgilisinin vibratöründen intikam aldı Eski sevgilisinin seks oyuncağını kıran kıskanç sevgili “Onu benden daha çok seviyordu” dedi...
19.10.2016 Dünya
Moore: Türkiye'de bir sıkıntı yok
Moore: Türkiye'de bir sıkıntı yok İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, kendi ülkesinin medyasında çıkan haberlere aldırış etmeden Türkiye'de 3 gün boyunca golf oynadı.
29.09.2021 Gündem
Times, PYD'li teröristi kapak yaptı
Times, PYD'li teröristi kapak yaptı PKK’yı terör örgütü olarak kabul eden İngiltere’de yayımlanan The Times Gazetesi, PYD’li bir teröristi kapak fotoğrafı yaptı. Kadın teröriste övgüler dizerek meşrulaştırmaya çalıştı.
17.06.2021 Dünya
Sürpriz teklif: Savaş uçağını birlikte yapalım
Sürpriz teklif: Savaş uçağını birlikte yapalım Tam teknoloji paylaşımı öneren İngiltere Büyükelçisi Moore, “Türkiye’nin T-FX projesi devasa bir proje. Tek başına yapmak mümkün değil. Bunun için birlikte yapmak istiyoruz. Anlaşma aşamasına geldik. Bu savaş uçağını üçüncü ülkelere satacağız. Bu sadece bir teknoloji paylaşımı, ticari ortaklık değil, aynı zamanda stratejik ortaklık” dedi.
17.06.2021 Dünya
ABD: Omuz omuzayız
ABD: Omuz omuzayız Vezneciler’deki saldırı sonrası ABD Büyükelçisi Bass “Terörle mücadelede Türkiye ile omuz omuzayız” mesajı verdi. Dış basında saldırı son dakika haberi oldu
29.09.2021 Gündem
‘Masumları havaya uçurmak mı meşru müdafaa sayılıyor?’
‘Masumları havaya uçurmak mı meşru müdafaa sayılıyor?’ İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, PKK’yı ‘terörist’ olarak nitelediği için kendisine tepki gösterenlere Twitter hesabından cevap verdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Richard Moore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki richard moore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.