Restoranlar Ne Zaman Açılacak

Restoranlar Ne Zaman Açılacak

Son dakika Restoranlar ne zaman açılacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Restoranlar ne zaman açılacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Restoranlar ne zaman açılacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Restoranlar Ne Zaman Açılacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan restoranlar ne zaman açılacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 restoranlar ne zaman açılacak haberi bulunmuştur. Tüm restoranlar ne zaman açılacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoranlar açılacak mı? Restoranlar müşteri kabul edecek mi? Restoran ile ilgili önemli karar!
Restoranlar açılacak mı? Restoranlar müşteri kabul edecek mi? Restoran ile ilgili önemli karar! Türkiye 1 Haziran sonrası uygulanacak tedbirleri bekliyordu. Ve belli oldu. Koronavirüsle mücadelede 1 Haziran sonrasında atılacak adımların görüşüldüğü Kabine toplantısı sona erdi. Kritik toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Haziran sonrasında uygulanacak yeni kararları açıkladı. Paket servis olarak çalışan restoranların restoranların kişi sınırlaması ile açılması bekleniyordu. Restoranların durumu etraflıca değerlendirildi. Peki, Restoranlar açılacak mı? Restoranlar müşteri kabul edecek mi? 1 Haziran'da restoranlar açılıyor mu? Restoranlar nasıl çalışacak? İşte Kabine'nin restoranlar ile ilgili aldığı karar!
31.05.2021 Gündem
Restoranlar ne zaman açılacak? Restoranlar 2 Mart'ta açılacak mı? İşte yeni normalleşme dönemi!
Restoranlar ne zaman açılacak? Restoranlar 2 Mart'ta açılacak mı? İşte yeni normalleşme dönemi! Koronavirüs süreciyle ilgili yeni dönem başlıyor. Binlerce işletme sahibi ve çalışanların gözü Kabine toplantısında alınacak kararlara çevrildi. Yerinde karar dönemi olarak adlandırılan yeni normalleşme süreci 2 Mart'ta başlayacak. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde hangi adımların atılacağı ve nasıl bir takvimin uygulanacağı merak konusu. Özellikle aylardır tam kapasite ile çalışmayan restoran ve kafelerle ilgili alınacak kararlar Kabine Toplantısı gündeminin başında yer alıyor. Daha önce restoran ve kafelerle ilgili açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan "Salgın tedbirlerinden etkilenen hizmet sektörleri başta olmak üzere esnaflarımızın ve şirketlerimizi bulunduğunu da biliyoruz." demişti. Bugün yapılacak kabine toplantısında normalleşme sürecinde restoranların nasıl çalışacağı da belli olacak. Peki, Restoranlar ne zaman açılacak 2021? Restoranlar 2 Mart'ta açılacak mı? İşte detaylar...
1.03.2021 Ekonomi
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili yeni gelişme! Tek tek açıklandı
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili yeni gelişme! Tek tek açıklandı Hafta sonu ve hafta içi yasaklarıyla ilgili önemli gelişme! Belli oluyor. Tek tek açıklandı. Milyonlarca kişi merak ediyordu.
28.02.2021 Gündem
Kafe ve restoranlar açılacak mı? İşte Kabine'den çıkan kritik karar!
Kafe ve restoranlar açılacak mı? İşte Kabine'den çıkan kritik karar! Detaylar belli oldu. Kafe ve restoranlar ile ilgili yeni kararlar çıktı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı saat 16.05'te başladı. Toplantının gündeminde salgın, kısıtlamalar ve yeni önlemler vardı. Koronavirüs nedeniyle bulaş riskini azaltmak amacıyla kapalı olan ve bir süredir paket servis ile hizmet veren restoran ve kafelerle ilgili öneriler de görüşüldü ve önemli kararlar alındı. Kabine toplantısının sona ermesinin ardından alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tek tek açıklandı. Peki, Kafe ve restoranlar açılacak mı? Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak? İşte Kabine toplatısında alınan kararla ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
17.02.2021 Gündem
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda!
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda! Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Restoran kafe ve lokantalar açılacak mı? Kısıtlamalar ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi. Tüm gözler kabineden çıkacak kararlara çevrildi. Bugün belli oluyor. Kabine Toplantısı saat 16.05'te başladı.
17.02.2021 Gündem
Restoranlar açılacak mı? Kafe ve restoranlar için dakika ve kapasite sınırı önerisi!
Restoranlar açılacak mı? Kafe ve restoranlar için dakika ve kapasite sınırı önerisi! Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak, sorusu sorulamaya devam ediyor. Kafe ve restoran sahipleri koronavirüs nedeniyle kapalı kalan işyerlerinin açılmasını bekliyor. Kısıtlamalarda esneme olup olmayacağı merak edilirken, zorda olan kafe ve restoranların mart ayından itibaren açılmasıyla ilgili çok sayıda öneri konuşulur. Bu önerilerin başını ise bu işletmelerin kapalı mekânlarında 45 dakikadan fazla oturulmaması, kapasitenin yüzde 30 ile sınırlı tutulması çekiyor. Gözler bugün yapılacak Kabine Toplantısı’na çevrildi.
16.02.2021 Gündem
Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak? Kısıtlamalar kalkıyor mu?
Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak? Kısıtlamalar kalkıyor mu? Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Yasaklar ne zaman kalkacak? Restoran, lokanta ve kafeler ne zaman açılacak? Bugünkü kabine toplantısında koronavirüs kısıtlamaları masaya yatırıldı. Alınan tedbirler ile vaka sayılarında görülen düşüş vatandaşlarda kısıtlamaların gevşetilebileceği yönünde bir kanı oluşmasına neden oldu. Kabine toplantısında yaşanan süreç detayları ile değerlendirildi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesin merak ettiği soruların yanıtını kamuoyu ile paylaştı.
1.02.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Milyonlarca vatandaş bu sorunun yanıtını merak ediyor. Kritik tarih 15 mart olarak öngörülüyor. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan yaptığı açıklamada "15 Mart’tan sonra kısıtlamaları tekrar konuşabiliriz." ifadelerini kullanmıştı. Peki bu tarih ile ilgili bir değişikli olacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Öğrenci, öğretmen ve veliler uzaktan eğitimin biteceği tarihi bekliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de koronavirüs gündemiyle toplanacak. Tedbirlerin verilere yansımasının da değerlendirileceği toplantıda, önlemlerin esnetilmesine ya da devam ettirilmesine karar verilecek.
31.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni gelişme! Tarih belli oldu...
Sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni gelişme! Tarih belli oldu... Türkiye'de herkes bekliyordu ve tarih belli oldu. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları, lokanta, restoran ve kafelerin açılması gibi birçok konu için kabine toplantısı bekleniyordu. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Erdoğan'ın başkanlığında 1 Şubat Pazartesi günü toplanacak. Kabine toplantısında lokanta, restoran ve kafelerin açılması, sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması gibi konular ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası ulusa seslenerek, alınan kararlarını duyuracak. Fahiş gıda fiyatları ile aşı uygulamaları da masada olacak...
30.01.2021 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Gözler Bakanlar Kurulu'nda
Kabine toplantısı ne zaman? Gözler Bakanlar Kurulu'nda Koronavirüs nedeniyle hafta içi ve hafta sonu yasakları devam ederken milyonlarca kişinin güzü Bakanlar Kurulu toplantısına çevrildi. Koronavirüs kısıtlamaları, aşılama süreci ve işletmelerin durumunun görüşüleceği Kabine Toplantısı'nda yeni kararların alınması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu toplantısı gündeminde hangi konular var? İşte Kabine toplantısı gündemi!
25.01.2021 Gündem
Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? Kademeli normalleşme geliyor
Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? Kademeli normalleşme geliyor Tüm Türkiye'de uzun süredir uygulanıyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili vatandaşlar araştırma yapıyor. Sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak. Gelen son bilgiye göre kademeli normalleşme için şartlar belli oldu.
24.01.2021 Gündem
Restoran kafeler ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan restoran konusunda kabine toplantısına işaret etti!
Restoran kafeler ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan restoran konusunda kabine toplantısına işaret etti! Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, koronavirüs kısıtlamalarına ilişkin, "Restoran işletmeciliği konusunda, kabine toplantısında değerlendirmesini yeniden ele alacağız" açıklamasında bulundu.
22.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Restoran, kafe ve lokantalar açılacak mı? Kısıtlamaların esnetileceği tarih....
Sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Restoran, kafe ve lokantalar açılacak mı? Kısıtlamaların esnetileceği tarih.... Milyonlar merakla bekliyordu. Yasakla ne zaman kalkacak? Restoran, kafe ve lokantalar ne zaman açılacak. Kısıtlamalar ne zaman esnetilecek? Yasakların kalkacağı tarih ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Koronavirüs salgınında vaka sayılarını düşürmek için alınan en önemli tedbirlerden biri sokağa çıkma kısıtlaması oldu. Hafta için akşamları ve hafta sonları tüm gün uygulanan kısıtlamanın ne zaman sora ereceği merak ediliyor. Vaka sayılarında yüzde 60’a varan gerileme ve aşılama çalışmalarıyla birlikte salgın yasaklarında esneme gündeme geldi: Mart ayının ikinci yarısında hafta içi sokağa çıkma yasağı saati 21.00’den 23.00’e çekilebilir. Hafta sonu yasağı gündüz kaldırılabilir. Okullar ve lokantalar belli kurallarla açılabilir.
19.01.2021 Gündem
Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı kafe ve restoranlara değindi mi?
Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı kafe ve restoranlara değindi mi? Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan kararla yalnızca paket servis ve gel-al şeklinde hizmet veren kafe, restoran ve lokantalarla ilgili İçişleri Bakanlığı daha önce genelge yayınlamıştı. Genelgede hafta sonu sokağa çıkma yasağında bu iş yerlerinin 24.00'e kadar sadece paket servis şeklinde faaliyet göstereceği bildirildi. Kabine Toplantısı sonrası kafe ve restoranların durumu da belli oldu. Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak?
11.01.2021 Gündem
Hafta içi restoranlar açık mı? AVM restoranları açık olacak mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Hafta içi restoranlar açık mı? AVM restoranları açık olacak mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan önlemler İçişleri Bakanlığı'nın Genelgesi'nde yayımlanmıştı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında restoranlar ve kafelere de düzenleme getirildi. Hafta sonu restoranlar paket servis ve gel­ al hizmeti verdi. Peki, Hafta içi restoranlar açık mı? AVM restoranları açık olacak mı? Otel restoranları açık mı? Restoranlar ne zaman açılacak? İşte restoranlar ile ilgili kısıtlamaların detayları...
23.11.2020 Gündem
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı?
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Yarıyıl tatili uzatılacak mı? Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Özer yarıyıl tatili sürerken yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Okullar koronavirüs nedeniyle yeniden kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son noktayı koydu Bakan Özer yaptığı açıklamada, "İnşallah bu iki haftalık yarı yıl tatilinden sonra da aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam edeceğiz. En sık sorulan sorular, hep acaba tatil uzayacak mı? Ben de o soruyu soranlara şöyle cevap vermek istiyorum. Neden herhangi bir kapanma olacağı zaman ilk başlanacak yerler okullardır? Neden kafeler, restoranlar, AVM'ler değildir?" diye konuştu.
27.01.2022 Eğitim
Hamam, sauna ve masaj salonları açıldı mı, ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı yeni normalleşme kararları açıklandı!
Hamam, sauna ve masaj salonları açıldı mı, ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı yeni normalleşme kararları açıklandı! Hamam sauna masaj salonları ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün gerçekleşti. Birçok vatandaş hamam, sauna ve masaj salonlarının açılıp açılmayacağını merak ediyor. İşte hamam, sauna ve masaj salonları hakkındaki son açıklamalar…
31.05.2021 Gündem
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler 1 Haziran açıklamasında!
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler 1 Haziran açıklamasında! Milyonlar 1 Haziran ve sonrasına kilitlendi. 2 haftalık kademeli normalleşme sürecinin sona ermesiyle birlikte Türkiye'nin gözü kulağı Kabine toplantısında alınacak kararlara çevrildi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Ülke genelinde koronavirüsle mücadelede 1 Haziran sonrasında atılacak adımların ne olacağı merak edilirken masada kritik konular bulunuyor. Özellikle kafe ve restoranların müşteri kabul edip etmeyeceği, yüz yüze eğitim ve düğünler kritik gündem maddelerinden öne çıkanlar. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Normalleşme nasıl olacak? İşte Kabine toplantısı hakkında merak edilenler...
31.05.2021 Gündem
1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı?
1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı? Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısına çevrildi. Özellikle kafeler ve restoranlar 1 Haziran için alınması beklenen açılma kararını bekliyor. Yeme içme sektöründe 1 Haziran sonrası için alınacak kararlarda işletme sahipleri 24.00'e kadar hizmet verebilmeyi bekliyor. Sektör temsilcileri saat 21.00'e kadar izinli olunması durumunda ise sektöre çok büyük zarar gelebileceğini düşünüyor. Peki, 1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı? 1 Haziran'da normalleşme olur mu? İşte normalleşme ile ilgili sektör temsilcilerinin beklentileri...
29.05.2021 Ekonomi
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı!
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Restoran ve kafelerde yeni dönem başlıyor. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı sona erdi. Yerinde karar dönemi olarak adlandırılan yeni normalleşme süreci resmen başlıyor. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili Kabine'de alınan kararları açıkladı. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde atılacak adımlar ve uygulanacak takvim kesinleşti. Aylardır mücbir sebep kapsamında hizmet veren restoranlar ve kafeler ile kapatılan kıraathaneler ile ilgili sektör temsilcileri ile görüşüldü ve etraflıca değerlendirildi. Normalleşme sürecinde restoranların nasıl çalışacağı da belli oldu. Peki, Restoran ne zaman açılacak 2021? Restoranlar 2 Mart'ta açılacak mı? Kafe ve restoranlar nasıl çalışacak? Restoran ve kafelerin açılma şartları belli oldu mu? Restoranlar nasıl açılacak? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması...
2.03.2021 Gündem
Kabine toplantısı sonucu merak ediliyor! 1 Mart Kabine toplantısı kararları açıklandı mı, ne zaman bitecek, kabine toplantısı sonrası ulusa sesleniş saat kaçta?
Kabine toplantısı sonucu merak ediliyor! 1 Mart Kabine toplantısı kararları açıklandı mı, ne zaman bitecek, kabine toplantısı sonrası ulusa sesleniş saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantı, saat 15.55'te başladı. Kabine toplantısı ne zaman bitecek? Kabine toplantısı sonrası ulusa sesleniş saat kaçta?
1.03.2021 Gündem
Bilim Kurulu üyesi açıkladı! İşte kademeli normalleşmede 4 kriter
Bilim Kurulu üyesi açıkladı! İşte kademeli normalleşmede 4 kriter Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Afşin Emre Kayıpmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın " İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz." ifadelerine ilişkin değerlendirme yapan Kayıpmaz, restoran ve kafelerde süre kısıtlaması olabileceğini söyledi. İşte detaylar...
17.02.2021 Gündem
Bugün Kabine Toplantısı saat kaçta? Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak? İşte  Kabine Toplantısı konuları...
Bugün Kabine Toplantısı saat kaçta? Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak? İşte Kabine Toplantısı konuları... Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı saat 15.30'da koronavirüs gündemiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Koronavirüsle mücadelede alınacak tedbirler toplantısının ana gündem maddesi olurken, kafe ve restoranların durumu, sokağa çıkma kısıtlamaları, yerli aşı çalışmaları, normalleşme takvimi, yeni Anayasa ve Gara Operasyonu'nun ele alınacağı bekleniyor.
17.02.2021 Gündem
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Bilim kurulu yeni tarih belirledi
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Bilim kurulu yeni tarih belirledi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim için 15 Şubat tarihini vermişti. Vaka sayılarında düşüş yaşanırken herkes 'Okullar ne zaman açılacak?' diye sormaya başladı. Ancak Koronavirüs Bilim Kurulu'ndan 15 Şubat'a itiraz geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan toplantıda kurul üyeleri yüz yüze eğitim için 15 Şubat'ın erken olduğunu dile getirdi. Okulların açılması için öğretmenlerin aşılanması gerektiğine vurgu yapıldı ve 15 Mart tarihi gündeme geldi...
28.01.2021 Eğitim
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. O tarihe işaret edildi. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili haberler ve yeni gelişmeler peş peşe duyuruluyor. İçişleri Bakanlığı'ndan duyuru geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün kısıtlama ile ilgili soruya yanıt verdi. Sokağa çıkma yasağı pazartesi saat 05.00'da sona erecek. Herkesin merak ettiği soru sokağa çıkma yasağı ne zaman esnetilecek? Geçen haftadan bu yana sokağa çıkma yasağında değişen bir durum var mı? Restoranlar açılacak mı? İşte kısıtlamaya dair tüm yeni gelişmeler...
22.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Restoranlar Ne Zaman Açılacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki restoranlar ne zaman açılacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.