Resmi Site

Resmi Site

Son dakika resmi site haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmi site ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmi site haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmi Site

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmi site gelişmeleri de dahil olmak üzere 708 resmi site haberi bulunmuştur. Tüm resmi site haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024 Gündem
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Sivas TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı izle! Sivas TOKİ kura sonuçları sorgulama, Sivas TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı?
Sivas TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı izle! Sivas TOKİ kura sonuçları sorgulama, Sivas TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı? 16 Aralık Sivas TOKİ kura çekimi canlı yayın ve TOKİ Ordu kura sonuçları sorgulaması başladı. Sivas TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, TOKİ Sivas kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? TOKİ Sivas kura çekimleri bugün saat 10:00'da başlayacak. Ev sahibi olma hayali kuran Sivaslılar kura sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki TOKİ Sivas kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı?
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı? Ordu TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, TOKİ Ordu kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? TOKİ Ordu kura çekimleri bugün saat 10:00'da başlayacak. Ordu ilinde isim listesinin belli olmasıyla hak sahipleri rahat nefes alacak. Ev sahibi umudu yaşayanlar Ordu kura sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki TOKİ Ordu kura sonuçları açıklandı mı? Fatsa, Merkez, Ünye, Akkaş, Çamaş, Çaybaşı, Mesudiye isim listesi belli oldu mu? İşte Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları…
16.12.2022 Ekonomi
28 Ekim Cuma hutbesi! Diyanet cuma hutbesi konusu nedir?
28 Ekim Cuma hutbesi! Diyanet cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her hafta kaleme alınarak resmi site üzerinden okumaya sunulan 28 Ekim 2022 tarihli Cuma Hutbesi’nin konusunun ne olduğu merak ediliyor. Peki, Diyanet 28 Ekim cuma hutbesi konusu nedir, yayınlandı mı?
27.10.2022 Gündem
Son dakika... Meteoroloji açıkladı! Sarı kodlu alarm: Sel, fırtına, yağmur geliyor! İstanbul, Ankara ve birçok ilde...
Son dakika... Meteoroloji açıkladı! Sarı kodlu alarm: Sel, fırtına, yağmur geliyor! İstanbul, Ankara ve birçok ilde... Meteoroloji son dakika açıkladı. Birçok il için kritik uyarı yapıldı. Haziran ayında aralıklı yağışlara maruz kalan megakentte Cumartesi ve Pazar günü için plan yapmak isteyen vatandaşlar “Bu hafta sonu hava durumu nasıl olacak, yağışlı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından birçok kente hava durumu uyarısı yapıldı. Meteoroloji sarı kod ile uyardı. O bölgelerde sel baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, hortum bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklentilerini resmi site üzerinden Orta ve Uzun Vadeli tahminler ekranından paylaştı. Peki, 25-26 Haziran 2022 Bu hafta sonu hava durumu nasıl olacak, yağışlı mı? İşte il il hava durumu ve son dakika haberinin detayları...
24.06.2022 Gündem
KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak? 2021 2022 KYK yurt başvurusu başladı mı? Merakla GSB açıklaması bekleniyor!
KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak? 2021 2022 KYK yurt başvurusu başladı mı? Merakla GSB açıklaması bekleniyor! KYK yurt başvurusu ne zaman, başvuru şartları neler? KYK yurt başvuruları için gözler Gençlik ve Spor Baknlığı’na çevrildi. Üniversitede sonuçlarının açıklanmasına az bir süre kala farklı şehir seçen öğrenciler barınma ihtiyacını karşılamak için yurtlar ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. İşte KYK başvuru tarihleri ile ilgili merak edilen son gelişmeler…
26.08.2021 Eğitim
Üniversite yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvuruları nasıl yapılır?
Üniversite yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvuruları nasıl yapılır? KYK burs ve yurt başvuruları merakla bekleniyor. Üniversitelerde yüz yüze eğitime geçeceğinin durulmasının ardından yurt ve burs başvuruları ile ilgili aramalar arttı. KYK yurt ve burs başvuruları süreci hakkında merak edilenler…
19.08.2021 Eğitim
KYK yurt başvuruları başladı mı? KYK yurt başvurusu nasıl ve nereden yapılacak?
KYK yurt başvuruları başladı mı? KYK yurt başvurusu nasıl ve nereden yapılacak? KYK burs ve yurt başvuruları merakla bekleniyor. KYK yurtları geçen sene koronavirüs salgını nedeniyle açılmamıştı. Üniversitelerin bu yıl açılacağı kararı KYK yurt başvurularının yakından takip edilmesine neden oldu. Peki, KYK yurt başvuru tarihleri belli oldu mu?
17.08.2021 Eğitim
DHBT sonuçları açıklandı mı? ÖSMY DHBT sonuçları 2021
DHBT sonuçları açıklandı mı? ÖSMY DHBT sonuçları 2021 DHBT sınav sonuçları açıklandı mı? KPSS DHBT sonuçları merak ediliyor. ÖSYM Kamu Personel Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi'ne yönelik değerlendirmelerin sona erdiğini açıklayarak, sonuçların belli olduğunu duyurdu.
5.05.2021 Eğitim
Taraftarlar 'Mesut Özil' kampanyasına hücum etti!! Resmi site 20 dakikada çöktü...
Taraftarlar 'Mesut Özil' kampanyasına hücum etti!! Resmi site 20 dakikada çöktü... Fenerbahçe'nin dünya yıldızı transferi Mesut Özil spor gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Dünya çapında konuşulan transferin ardından Fenerbahçe Kulübü'nün bugün başlattığı kampanya ise taraftarlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 'Mesut Ol' kampanyasına kısa sürede büyük ilgi gösteren Fenerbahçeliler SMS'lerle destek olurken, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi siteside yoğunluk nedeniyle çöktü
23.01.2021 Fenerbahçe
Ünlüler sahte Corona virüs ilacı tanıtmıştı! Üretici firma sahibi konuştu
Ünlüler sahte Corona virüs ilacı tanıtmıştı! Üretici firma sahibi konuştu Ünlü isimler ruhsatsız sahte bir vitamin hapının koronavirüse iyi geldiğini söyleyerek reklamını yapmış, şikayetler artınca Bakanlık harekete geçip ürünle ve tanıtımı gerçekleştiren ünlü isimlerle ilgili ilgili soruşturma başlatmıştı. Sözde koronavirüse iyi geldiği iddia edilen ilacın üreticisi iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Cüney Akacacı ortaya atılan iddialarla ilgili Kanal D Haber'e konuştu. Akacacı, reklamlardan kendisinin haberi olmadığını belirterek, tanıtım yapan ünlüleri cahil olmakla suçladı.
24.03.2020 Gündem
Erdal Torunoğulları: Bu virüsün statü, ırk, ülke ayrımı yok, evde kalalım
Erdal Torunoğulları: Bu virüsün statü, ırk, ülke ayrımı yok, evde kalalım Koronavirüs nedeniyle futbol ve basketbol başta olmak üzere spor müsabakalarının süresiz olarak ertelenmesiyle tüm spor camiası eve kapanmış durumda.
22.03.2020 Futbol
Jandarma ve Sahil Güvenlik astsubay alımı 2020 sonuçları açıklandı (Astsubay alımı sonuçları sorgulama)
Jandarma ve Sahil Güvenlik astsubay alımı 2020 sonuçları açıklandı (Astsubay alımı sonuçları sorgulama) Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımı başvuru sonuçları açıklandı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada astsubay alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi. 2020 Jandarma ve Sahil Güvenlik astsubay alımı sonuçlarının açıklanmasından sonra sıra diğer mülakatlarda. Subay alımına yönelik ayrıntılar www.jandarma.gov.tr, www.sg.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr adresleri üzerinden öğrenilebiliyor. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik astsubay alımı başvuru sonuçları nasıl sorgulanır? 2020 Sahil Güvenlik ve Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru sonuçları sorgulama sayfası…
12.03.2020 Personel Alımı
Türk futbolunun acı kaybı!
Türk futbolunun acı kaybı! Trabzonspor'un önemli futbol adamlarından Suat Tekelioğlu hayatını kaybetti.
28.09.2019 Trabzonspor
Alper Potuk imzayı attı!
Alper Potuk imzayı attı! Sözleşmesinde yüzde 40 oranında indirime giden Fenerbahçeli Alper Potuk, yeni kontratı imzaladı. Sarı lacivertli kulüp bu jeste karşılık Alper'in yeni sözleşmeyi imzaladığını resmi site aracılığı ile duyurdu.
21.08.2019 Fenerbahçe
TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması
TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması TFF, son günlerde çıkan yayıncı kuruluşla ilgili haberlere resmi site üzerinden açıklık getirdi.
13.06.2019 Futbol
En iyi performansa sahip iOS cihazlar açıklandı
En iyi performansa sahip iOS cihazlar açıklandı iOS işletim sistemine sahip en güçlü telefonlar AnTuTu tarafından listelendi. İşte en iyi performansa sahip iOS cihazlar...
13.02.2019 Bilim ve Teknoloji
KPSS sonuçları için tarih verildi! ÖSYM- 4 Kasım KPSS önlisans sınavı
KPSS sonuçları için tarih verildi! ÖSYM- 4 Kasım KPSS önlisans sınavı KPSS önlisans sınavı 4 Kasım'da gerçekleşti. Hemen sonrasında gözler ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevrildi. KPSS önlisans sınavı sonuçları için tarih belli oldu. KPSS adayları o tarihte sorgulama yapabilecek.
20.11.2018 Gündem
Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert cevap!
Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert cevap! Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün yaptığı açıklamalara resmi sitesinden sert bir cevapla karşılık verdi.
15.11.2018 Fenerbahçe
Mustafa Cengiz: "G.Saray Türkiye'nin en değerli ulusal markasıdır"
Mustafa Cengiz: "G.Saray Türkiye'nin en değerli ulusal markasıdır" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Galatasaray kendisine karşı kurulan tüm tuzaklara, provokasyonlara, engellemelere her tür karşı çabaya rağmen, “rakibe saygı kendine saygı” karakterinde, vakar ve asalet ile Şampiyonluk yürüyüşüne devam edecek ve Şampiyon olacaktır." açıklamasını yaptı.
14.11.2018 Galatasaray
Milli Piyango 9 Kasım çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ 9 Kasım sıralı liste
Milli Piyango 9 Kasım çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ 9 Kasım sıralı liste Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı. Her ayın 9, 19 ve 29'unda çekilen Milli Piyango çekiliş sonuçları resmi site üzerinden az önce açıklandı. Binlerce vatandaş için umut kapısı olarak görülen Milli Piyango çekilişi sıralı tam listeyi haberimizde görebilirsiniz.
9.11.2018 Gündem
Dolandırıcıların yeni numarası! Bir tıkla hayatınız kabusa dönebilir
Dolandırıcıların yeni numarası! Bir tıkla hayatınız kabusa dönebilir Yurtdışına çıkmak isteyenlerin başı ‘vize dolandırıcılarıyla’ dertte. Dolandırıcılar, arama motorlarına verdikleri reklamlara kendi kurdukları ‘resmi görünümlü internet sitelerinin’ aramalarda üst sıralarda yer almasını sağlıyor. Tüketici de ilk gördüğü internet sitesine girerek hem parasını kaptırıyor hem de kişisel bilgilerini güvenilir olmayan kişilerle paylaşmış oluyor.
6.11.2018 Gündem
Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı!
Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM tarafından 23-30 Ekim tarihleri arasında alınan Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi sınavı tercihlerinin ardından sonuçlar dün resmi site üzerinden açıklandı EUS yerleştirme sınav sonuçları sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek. Adaylar EUS yerleştirme sonuçları için TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sorgulama yapabilecek.
6.11.2018 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (20 Ekim ehliyet sınavı)
Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (20 Ekim ehliyet sınavı) 20 Ekim 2018 tarihinde uygulanan ehliyet sınavının sonuçları için heyecan devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan ehliyet sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? Sürücü belgesi almak isteyen vatandaşlar, ehliyet sınav sonuçları için sabırsızlanıyor.
2.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Site ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmi site haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.