Repo

Repo

Son dakika repo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan repo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını repo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Repo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan repo gelişmeleri de dahil olmak üzere 882 repo haberi bulunmuştur. Tüm repo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın ve dolarda sürpriz gelişme
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın ve dolarda sürpriz gelişme Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı belli oldu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. Piyasalardan faiz kararına ilk tepki geldi. İşte dolar ve altında son durum...
21.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?  Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı)
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı) Dolar, altın, borsa ve banka mevduat faizi yatırımcıları tarafından merakla beklenen mart ayı Merkez Bankası faiz kararı öncesinde ekonomistler, politika faiziyle ilgili beklentilerini açıklamıştı. Mart ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Türkiye ekonomisini yakından takip eden yatırımcılar tarafından beklenen kritik faiz kararıyla birlikte güncel piyasa verileri takip ediliyor
21.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararındaydı. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ikinci kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, sürpriz bir kararla politika faizinde 500 baz puan artırıma giderek, faizi yüzde 50 seviyesine çekti.
21.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ilk kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 45 seviyesinde sabit bıraktı.
22.02.2024 Ekonomi
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 2 Şubat haftasında 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı.
8.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 45 seviyesine çıkardı.
25.01.2024 Ekonomi
Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını perşembe günü açıklayacak
Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını perşembe günü açıklayacak Merkez Bankası Para Politikası Kurulu yeni yılın ilk faiz kararını perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 42,5 seviyesine yükseltmişti.
23.01.2024 Ekonomi
Altına faiz etkisi! Gram, çeyrek altında yeni zirve için tarih verildi
Altına faiz etkisi! Gram, çeyrek altında yeni zirve için tarih verildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 42,5 seviyesine çıkardı. Peki bu durumdan piyasalar nasıl etkilendi? Gram altında 2 bin lira seviyesi ne zaman aşılır? İşte detaylar...
23.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı sonrası oranlar değişti! Mevduat faizleri zirveyi gördü, 32-46-92 günlük faiz getirisi kaç TL?
Merkez Bankası faiz kararı sonrası oranlar değişti! Mevduat faizleri zirveyi gördü, 32-46-92 günlük faiz getirisi kaç TL? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası aralık ayı politika faizini açıkladı. TCMB Para Politikası Kurulu(PPK) toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, haftalık repo faizi yüzde 40,00'tan yüzde 42,50'ye yükseltildi. Kredi kartı faizleri artacak mı? sorusu da bu gelişmenin ardından gündeme geldi. Merkez Bankası’ndan kredi kartı faiz oranları ile ilgili açıklama geldi. Öte yandan Son yıllarda Türk Lirası (TL) mevduat hesaplarına verilen faiz oranlarında yaşanan artış, yatırımcılar arasında büyük bir ilgi uyandırıyor. İşte güncel mevduat faiz oranları...
21.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 42,50'ye çıkardı.
21.12.2023 Ekonomi
Yıl sonu dolar, enflasyon beklentisi açıklandı
Yıl sonu dolar, enflasyon beklentisi açıklandı TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 67,23'ten yüzde 65,39'a geriledi. Yıl sonu doları/TL beklentisi ise, 30 TL'den 29,62 TL'ye indi.
15.12.2023 Ekonomi
Banka mevduat faizleri ne kadar oldu? Banka faiz oranları açıklandı mı, banka mevduat faizleri düştü mü, yükselecek mi?
Banka mevduat faizleri ne kadar oldu? Banka faiz oranları açıklandı mı, banka mevduat faizleri düştü mü, yükselecek mi? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Merkez Bankası kredi kartı faizleri ile ilgili önemli bir karar aldı. Peki, Banka mevduat faizleri ne kadar oldu? Banka faiz oranları açıklandı mı, banka mevduat faizleri düştü mü, yükselecek mi?
23.11.2023 Finans
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak?
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Piyasaların beklediği faiz kararını Merkez Bankası açıkladı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki bu karar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı.
23.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak konusu oldu. Uzmanlar asgari ücret zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunup olası zam ve zam oranı ile ilgili çarpıcı tahminde bulundu. Peki bu durumda enflasyon artar mı? 2024 yılında asgari ücret zammı ne olur? İşte detaylar...
27.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 35'e çıkardı.
26.10.2023 Ekonomi
Borsada yön yukarı mı aşağı mı? Borsa İstanbul ile ilgili çarpıcı analiz geldi
Borsada yön yukarı mı aşağı mı? Borsa İstanbul ile ilgili çarpıcı analiz geldi Borsa İstanbul ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. BIST 100 güne yüzde 1,23 yükselişle başladı. Öte yandan Borsa İstanbul ile ilgili uzmanlardan çarpıcı tahmin geldi. Öte yandan dün iki kez devre kesen Borsa İstanbul'da bugün hareketlilik nasıl olacak? İşte Borsa İstanbul ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul devre kesti! İşlemler durduruldu
Borsa İstanbul devre kesti! İşlemler durduruldu Borsa İstanbul'da işlemler, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin çalışması ile 2. kez geçici olarak durduruldu.
25.10.2023 Ekonomi
Borsa neden düşüyor 25 Ekim? Devre kesici uygulandı: Borsa bugün neden düştü?
Borsa neden düşüyor 25 Ekim? Devre kesici uygulandı: Borsa bugün neden düştü? Borsa neden düşüyor, 25 Ekim borsa neden devre kesti? Borsa güne 0,57 yükselişle 8.035,83 puandan başlamıştı, ancak Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksinde düşüş yüzde 5’e ulaştı. Düşüşün ardından Borsa İstanbul’da devre kesici uygulandı. Peki, Borsa bugün neden düştü?
25.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası, politika değişiminin ardından bugün dördüncü kez toplandı. Toplantı sonrası piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti.
21.09.2023 Ekonomi
21 Eylül faiz kararı ne olur, Eylül 2023 Merkez Bankası faiz kararı beklentisi nedir? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, MB faiz kararı borsayı nasıl etkiler?
21 Eylül faiz kararı ne olur, Eylül 2023 Merkez Bankası faiz kararı beklentisi nedir? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, MB faiz kararı borsayı nasıl etkiler? Merkez Bankası'nın faiz kararı ekonomiyi yakınan takip edenler tarafından merakla bekleniyor. Faiz kararının ekonomi üzerindeki etkileri ve sonuçları derin olduğundan piyasanın gözü kulağı merkez bankası faiz kararında. Peki, 21 Eylül faiz karar ne olur, Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası Eylül toplantısı: Merkez Bankası faiz toplantısı saat kaçta?
21.09.2023 Ekonomi
Faiz kararının ardından dolar ve altından ilk tepki! İslam Memiş'ten rekor açıklaması
Faiz kararının ardından dolar ve altından ilk tepki! İslam Memiş'ten rekor açıklaması Altın fiyatlarıyla sürpriz açıklama geldi. Altın fiyatları için uzman isimlerden uyarılar peş peşe geldi. ABD Merkez Bankası (Fed) politika faizini yüzde 5.25-5.50 seviyesinde sabit tuttu. Gelen açıklama sonrası ons altın fiyatındaki düşüş gram altına da yansıdı. Gram altın fiyatları dibi gördü. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı tahminler geldi. Gram altının ne zaman 3 bin 500 lira olacağıyla ilgili bilgi verildi. Öte yandan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Dolar ve altından ilk tepki geldi. Peki altın fiyatları düşecek mi? Bu fiyattan altın alınır mı? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
Altın ve doları olanlara kritik uyarı geldi! İslam Memiş rekor için tarihi açıkladı
Altın ve doları olanlara kritik uyarı geldi! İslam Memiş rekor için tarihi açıkladı Altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın ve doları olanlara kritik uyarı yapıldı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 17,5'ten yüzde 25'e yükseltti. Peki sert faiz hamlesinin ardından piyasalarda yön ne olur? Altında yeni rekorlar gelir mi? İşte altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında yılın 8'inci faiz kararını vermek üzere toplandı. Banka, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkardı. Kararın ardından döviz piyasalarında sert düşüş gerçekleşti. Peki, Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
25.08.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten faiz kararı açıklaması: Kararlıyız
Bakan Şimşek'ten faiz kararı açıklaması: Kararlıyız Merkez Bankası piyasaların merakla beklediği faiz kararını bugün saat 14:00'te açıkladı. Para Politikası Kurulu ağustos ayı toplantısı sonrası faizi 750 baz puan artırarak yüzde 17,5 seviyesinden yüzde 25 seviyesine yükseltti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklamalarda bulundu.
24.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Repo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki repo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.