Rekor Ücret

Rekor Ücret

Son dakika rekor ücret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rekor ücret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rekor ücret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rekor Ücret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rekor ücret gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 rekor ücret haberi bulunmuştur. Tüm rekor ücret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sanatçıların yılbaşı tarifesi belli oldu! Rekor ücret 6 milyon lira
Sanatçıların yılbaşı tarifesi belli oldu! Rekor ücret 6 milyon lira 2023 yılının sonu yaklaşırken yılbaşı programları da belli olmaya başladı. Ünlü sanatçılar yılbaşı için istedikleri ücreti açıkladılar. Yeni yılda rekor ücret 6 milyon lira olarak talep ediliyor.
6.11.2023 Magazin
Gülşen bayramı bayram etti! 4.5 milyon TL kazandı
Gülşen bayramı bayram etti! 4.5 milyon TL kazandı Gülşen, Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul’da, ikinci günü ise KKTC’de sahne alarak rekor ücret kazandı.
25.04.2023 Magazin
Boşanma davalarında emsal karar! Başka biriyle ilişki ağır kusur sayıldı
Boşanma davalarında emsal karar! Başka biriyle ilişki ağır kusur sayıldı Yargıtay zina davasında taraflar arasındaki mektuplaşma, mesajlaşma, birlikte şarkı söyleyip sosyal medyada paylaşma ve yabancı kadının mesane patoloji raporunun erkekle paylaşılmasını zina davasında ağır kusur sayılacak deliller arasında kabul etti.
17.03.2023 Gündem
Seçim için adres beyanında kritik gelişme
Seçim için adres beyanında kritik gelişme 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak afetzedelerin adres değişikliği beyanı için bugün son gün. Yeni adres beyanları nüfus müdürlüklerinin yanı sıra e-Devlet ve nüfusmatiklerden yapılabiliyor.
17.03.2023 Ekonomi
SGK'dan son dakika EYT açıklaması! Emekli promosyonunda rekor ücret, bankalar açıkladı
SGK'dan son dakika EYT açıklaması! Emekli promosyonunda rekor ücret, bankalar açıkladı EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. SGK, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili, kanundan önce işten ayrılanlar, geriye dönük prim borçlanması, birden fazla sosyal güvenlik kurumu kapsamında çalışanlar gibi noktalara açıklık getirdi. Öte yandın emekli promosyonu ile ilgili bilinmeyenler açıklandı. Promosyon başvurusu yapıp 3 yıllık taahhüt veren emeklilere 8 bin 500 liraya varan ödeme yapılıyorken, ek ödeme kampanyaları ile bu ödeme 10 bin lirayı buldu. Başvuru şekli ve şartları EYT'liler ve tüm emekli olacaklar için aynı. SSK veya Bağ-Kur'dan emekli oluyorsanız, e-Devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri'ne emeklilik başvurusunda bulunurken dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini belirtebilirsiniz. Maaş bağlanır bağlanmaz da taahhüt verip ödemenizi alabilirsiniz. İşte EYT'lileri ilgilendiren tüm detaylar...
17.03.2023 Emekli
Kira fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam sonrası harekete geçildi, indirim...
Kira fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam sonrası harekete geçildi, indirim... Kira fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Zam sonrası harekete geçildi. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle artan talep sonrası kiralara fahiş zam yapan ev sahipleri şimdi adliyenin yolunu tutmaya başladı. ‘Piyasanın üzerinde kiralama yapmışız’ diyen yabancılar ödeme yapmıyor ya da indirim istiyor. Kimi de kira borcunu ödemeden ülkesine dönüyor. Alanya ve Manavgat’ta çok sayıda mağdur olduğunu belirten sektör temsilcileri, “Kira balonu fena patladı” diyor. İşte son dakika haberinin detayları...
6.08.2022 Ekonomi
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Bankalardan rekor ücret, flaş e-devlet detayı! 7 bin 500 lira ve...
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Bankalardan rekor ücret, flaş e-devlet detayı! 7 bin 500 lira ve... Emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Emekli milyonlara rekor ücret yatırılıyor. Başvuran milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankalar emekliye ödeyeceği promosyon miktarlarını tek tek açıkladı. Hükümetin enflasyona ezdirmemek için maaşlarına bu yıl ikinci kez zam yaptığı emekliler için bankalar arasındaki promosyon savaşı hızlandı. Bazı bankaların verdiği nakit destek 7 bin 500 liraya kadar yükseldi. Öte yandan emekli promosyonuyla ilgili pek bilinmeyen bir detay daha var. İşte son dakika haberinin detayları ve En yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Emekli maaşı farklı bankaya nasıl taşınır? İşte emekli promosyonu ile ilgili son dakika gelişimlerinin ayrıntıları...
6.08.2022 Emekli
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Emekliye rekor ücret! Hesaba yatıyor 7 bin 500 lira...
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Emekliye rekor ücret! Hesaba yatıyor 7 bin 500 lira... Emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Emekli milyonlara rekor ücret. Başvuran milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankalar emekliye ödeyeceği promosyon miktarlarını tek tek açıkladı. Emekli emekliye en yüksek promosyonu veren o banka oldu. Emekliye 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar yararlanıyor. Peki en yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Emekli maaşı farklı bankaya nasıl taşınır? İşte emekli promosyonu ile ilgili son dakika gelişimlerinin ayrıntıları...
30.07.2022 Emekli
Yasemin Şefkatli gelen fırsatı eliyle tepti! Rekor ücret...
Yasemin Şefkatli gelen fırsatı eliyle tepti! Rekor ücret... Sanatçı İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ile evlendikten sonra tanınmaya başlayan Yasemin Şefkatli, gelen fırsatı kendi eliyle tepti. Reklam filmi teklifi alan Yasemin Şefkatli, sunduğu ücret ile gelen teklifi kaybetti.
13.03.2022 Magazin
Arsenal'i satın alıyor! Rekor ücret
Arsenal'i satın alıyor! Rekor ücret Spotify'ın kurucusu Daniel Ek Arsenal'i satın almaya hazırlanıyor.
2.05.2021 İngiltere
Abdülhamid'in saatine rekor ücret!
Abdülhamid'in saatine rekor ücret! İstanbul'da II. Abdülhamid'in 180 bin liraya satışa çıkarılan altın cep saati 1 milyon 100 bin liraya alıcı buldu.
8.03.2020 Gündem
Nurgül Yeşilçay 400 bin TL mi aldı?
Nurgül Yeşilçay 400 bin TL mi aldı? Yapımcılığını sevgilisi Necati Kocabay'ın üstlendiği 'Mahalleden Arkadaşlar' filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın, projeden rekor ücret aldığı konuşuluyor.
4.08.2019 Magazin
Arsenal'den Pepe'ye rekor ücret!
Arsenal'den Pepe'ye rekor ücret! Premier Lig devi Arsenal'in gözdesi Nicolas Pepe'nin fiyatı belli oldu: 80 milyon euro... İngiliz ekibi, Lille'in belirlediği bonservis bedelini ödediği takdirde kulüp rekoru kırılacak.
26.12.2018 Futbol
Adana Demirspor'dan Anderson'a rekor ücret!
Adana Demirspor'dan Anderson'a rekor ücret! Adana Demirspor’un bomba transferi Anderson Oliveira, 1.Lig’in en çok kazanan futbolcusu olacak. 8 sene Manchester United forması giyen 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Mavi-Lacivertliler’de yıllık 600 bin Euro (3.4 milyon TL) alacak.
1.08.2018 TFF 1.Lig
Alacağı rekor ücret dudak uçuklattı!
Alacağı rekor ücret dudak uçuklattı! 7 yıl sonra piyasaya çıkardığı '10' isimli albümü hâlâ büyük ilgi gören Megastar Tarkan, yılbaşında yeni bir rekora daha imza atmaya hazırlanıyor.
5.12.2017 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu, 'Fatih' için ayda 1 milyon 400 bin TL alacak!
Kenan İmirzalıoğlu, 'Fatih' için ayda 1 milyon 400 bin TL alacak! Kanal D'nin yeni projesi Fatih'de başrol oynayacak olan Kenan İmirzaloğlu, bölüm başına 350 bin TL alacak. İmirzalıoğlu, bir ayda 1 milyon 400 bin TL kazanacak.
17.09.2017 Televizyon
750 bin lirayı geri çevirdi
750 bin lirayı geri çevirdi ‘Aşk ve Mavi’ dizisinin yıldızı Emrah Erdoğan, yılbaşında sahneye çıkması için teklif edilen 750 bin lirayı geri çevirdi. Erdoğan, yeni yıla dizinin çekildiği Kapadokya’da ailesiyle girecek
28.12.2016 Magazin
Tolgahan Sayışman'a rekor ücret!
Tolgahan Sayışman'a rekor ücret! Dört farklı yapım şirketinden gelen senaryoları değerlendiren Tolgahan Sayışman, Gold Film’in teklifi sonrasında rota değiştirdi. Oyuncu, yeni dizisinde bölüm başına 95 bin TL alacak.
20.10.2016 Magazin
Fahriye Evcen'e rekor ücret!
Fahriye Evcen'e rekor ücret! Fahriye Evcen marka yüzü olduğu Koton’la ikinci reklam filmi için kamera karşısına geçti.
14.10.2016 Magazin
Burcu Esmersoy'un iki saati 70 bin TL!
Burcu Esmersoy'un iki saati 70 bin TL! Özel davetlerin ve organizasyonların sunumu için akla gelen ilk isimlerden Burcu Esmersoy'a rekor ücret...
11.10.2016 Magazin
'Ronaldo ve Messi ayarında bir oyuncu değil'
'Ronaldo ve Messi ayarında bir oyuncu değil' Türkiye'nin 10 numaralı efsane futbolcusu Sergen Yalçın, BİP uygulamasındaki "10 numara muhabbet" kanalına değerlendirmelerde bulundu. Sergen Yalçın ligin zirvesindeki Medipol Başakşehir ve Avrupa'da ilk yenilgisini perşembe akşamı alan Osmanlıspor için "Şampiyonluk için daha erken " dedi.
23.09.2021 Süper Lig
Şov başına 3 milyon TL
Şov başına 3 milyon TL Günümüzün Michael Jackson’ı olarak adlandırılan Bruno Mars, Las Vegas’daki Caesars Palace’ta tek gece sahne alması karşılığında 3 milyon TL alacak.
10.08.2016 Magazin
Antikaya rekor ücret!
Antikaya rekor ücret! Dünyada sadece yedi örneği bulunan bu efsanevi Nazi cihazı için ufak bir servet ödediler! İkinci Dünya Savaşı sırasında kullanılmış, nadir bulunan ve tam fonksiyonlu Nazi Enigma M4 şifreleme makinesi bir açık arttırmada 365 bin dolar gibi rekor bir ücret karşılığında satıldı...
26.10.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Ücret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rekor ücret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.