Reina Saldırısı

Reina Saldırısı

Son dakika Reina saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reina saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reina saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reina Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reina saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 reina saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm reina saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet Reina’da 2017 yılbaşı gecesinde gerçekleşen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin görülen davada saldırgan Abdulkadir Masharipov “Anayasayı ihlal” ve “Kasten öldürme” suçlarından 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve diğer suçlardan 1368 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2020 Gündem
Mehmet Aslan için karar verildi
Mehmet Aslan için karar verildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Mehmet Aslan, beraat etti.
28.11.2019 Gündem
Barbaros Şansal'dan bir skandal daha! Hakim karşısına çıkacak
Barbaros Şansal'dan bir skandal daha! Hakim karşısına çıkacak Sık sık toplumu ve siyasileri aşağılamasıyla gündeme gelen modacı Barbaros Şansal yine bir skandal ile mahkemelik oldu.
19.11.2019 Gündem
Reina saldırısı davasında 19 tahliye
Reina saldırısı davasında 19 tahliye Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 39'u tutuklu 58 sanığın yargılandığı davada, 19 sanığın tahliyesine karar verildi.
18.02.2019 Gündem
Reina saldırısında 2 polis yargılanacak
Reina saldırısında 2 polis yargılanacak Reina saldırısı ardından mekandan çıkıp, Ortaköy’e giden DEAŞ’Lı terörist Abdulkadir Maşaripov’u durduran iki polisin, teröristi durduğu halde kimlik kontrolü ve üst aramasını yapmayarak görevlerini ihmal ettiği gerekçesiyle yargılanmasına karar verildi.
7.01.2019 Gündem
Oyuncu Mehmet Aslan hakim karşısında
Oyuncu Mehmet Aslan hakim karşısında Reina saldırısı sonrasında sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı bir paylaşım nedeniyle hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan dava açılan oyuncu Mehmet Aslan hakim karşısına çıktı. Aslan savunmasında, söz konusu paylaşımı kendisinin atmadığını söyleyerek suçlamaları reddetti.
1.11.2018 Magazin
Son dakika... Türkiye'ye karşı hazırlık! Pentagon...
Son dakika... Türkiye'ye karşı hazırlık! Pentagon... “Pentagon’un sivil düşünce kuruluşu” olarak bilinen RAND düşünce kuruluşunun 15 Şubat 2018 tarihli haberinde Türkiye’ye yönelik karalama kampanyası yürütüldü.
26.02.2018 Dünya
En güvenli yılbaşı!
En güvenli yılbaşı! Yılbaşı gecesi olası terör eylemi tehdidine karşı tüm yurtta olağanüstü önlemler alındı. Türkiye genelinde yapılan huzur operasyonlarında 590.980 kişi kimlik kontrolünden geçirildi, 165 bin araç arandı
29.09.2021 Gündem
Reina gibi bir saldırı daha yapacaklardı!
Reina gibi bir saldırı daha yapacaklardı! DEAŞ’ın İstanbul’da, toplu yılbaşı kutlamalarının yapıldığı alanlarda keşif yaptığı ortaya çıktı. Son 10 günde gözaltına alınan zanlıların telefonlarında Taksim, Beşiktaş ve Bakırköy meydanlarının fotoğrafları bulundu
29.09.2021 Gündem
DAEŞ planı keşif aşamasında çöktü
DAEŞ planı keşif aşamasında çöktü Gözlük kamerayla Ümraniye’deki Anadolu Bilim, Kültür ve Cem Vakfı ile Kazım Karabekir Cemevi’nin etrafını keşfe çıkan 2 DAEŞ üyesi Türk yakalandı. Şüpheliler ‘mezhep çatışması’ çıkaracağını itiraf etti
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek 2017 yılının ilk saatlerinde Reina adlı gece kulübünde yılbaşı eğlencesini kana bulayarak 39 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan silahlı saldırıya ilişkin açılan davanın görülmesine yarın başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Cam filmlerine limit geliyor
Cam filmlerine limit geliyor Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Emniyetin görüntü alabileceği cam filmlerinin serbest, diğerlerinin yasak olacağını söyledi
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısının emri Teksas'tan!
Reina saldırısının emri Teksas'tan! Uluslararası soruşturmalar, küresel terör örgütü IŞİD'in kanlı eylemlerinin şifrelerini çözmeye çalışıyor. L´Espresso dergisi de, Suriye'den başlayıp, İtalya ve ABD'ye kadar uzanan, örgütün Avrupa'daki saldırılarının bağlantılarına ilişkin FBI ve İtalyan makamlarının yürüttüğü bir soruşturmanın bazı ayrıntılarını sayfalarına taşıdı.
25.08.2017 Dünya
Taksiciler ve vatandaşların iletişimi için yeni uygulama
Taksiciler ve vatandaşların iletişimi için yeni uygulama İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) taksiciler ile vatandaşlar arasında köprü görevi yapması için android ve ios telefonlarda kullanılmak üzere bir uygulama hazırlattı.
29.09.2021 Gündem
Reina katliamının zanlısı Asparov Danimarka’da yakalandı
Reina katliamının zanlısı Asparov Danimarka’da yakalandı Yılbaşı gecesi İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina’da 39 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısının firari sanığı İbrahimjon Asparov’un Danimarka’nın Vejle şehrinde gözaltına alındığı açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Skandal! Reina saldırısında Danimarka detayı!
Skandal! Reina saldırısında Danimarka detayı! Reina saldırısının firari sanığı Asparov’un 29 Haziran’da Danimarka’da yakalandığı ardından serbest bırakıldığı ortaya çıktı. İstanbul’daki soruşturmada Asparov’un Reina canisi Masharipov’a katliamda kullandığı silahı teslim eden kişi olduğu belirtilmişti. ‘Danyelik İbrahim’ kod adını kullanan DEAŞ'lı iddianamede firari şüpheli olarak yer alıyor.
12.07.2017 Dünya
Emniyet Reina saldırganıyla ilgili o iddiaları yalanladı!
Emniyet Reina saldırganıyla ilgili o iddiaları yalanladı! Eğlence mekanı Reina'ya saldırı düzenleyen DEAŞ’lı terörist Abdulkadir Masharipov’un yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında şüphelinin konumunun Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) tarafından tespit edildiğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısı iddianamesi kabul edildi!
Reina saldırısı iddianamesi kabul edildi! Mahkeme "Reina katliamı" iddianamesini kabul etti. 39 kişinin ölümü ve 79 kişinin de yaralanmasından sorumlu tutulan Abdulkadir Masharipov dahil toplam 56 DEAŞ terör örgütü üyesi, güvenlik gerekçesiyle Silivri Cezaevi'nde bulunan duruşma salonunda yargılanacak. İlk duruşma 11 Aralık'ta Silivri'de yapılacak ve aralıksız 5 gün sürecek.
29.09.2021 Gündem
İstanbul için kanlı plan
İstanbul için kanlı plan DEAŞ’ın ikinci bir Reina katliamı hazırlığında olduğunu tespit eden ekipler, 2 teröristi çok sayıda mühimmatla birlikte ele geçirdi
29.09.2021 Gündem
Kağıthane'de DEAŞ operasyonu
Kağıthane'de DEAŞ operasyonu TEM ekipleri, terör örgütü DEAŞ'ın Kağıthane'deki hücre evini tespit ederek operasyon düzenledi. 2 kişi gözaltında
29.09.2021 Gündem
İki dava birleştirildi! Reina saldırısı ile milyonluk gasp davası...
İki dava birleştirildi! Reina saldırısı ile milyonluk gasp davası... 2 milyonluk gaspın arkasından DEAŞ'lılar çıktı. Dava, Reina saldırısı davası ile birleştirildi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısında flaş gelişme
Reina saldırısında flaş gelişme Reina saldırısı soruşturmasında 5 kişi daha tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı idam istiyormuş!
Reina saldırganı idam istiyormuş! Reina'da yılbaşı gecesi 39 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren katilin hakimlik ifadesi ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısından son dakika gelişme! 10 kişi daha...
Reina saldırısından son dakika gelişme! 10 kişi daha... İstanbul Ortaköy'de Reina'ya düzenlenen saldırıda son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturma kapsamında aralarında saldırının planlayıcılarından biri olduğu belirtilen Abdurrauf Sert'in de bulunduğu 10 kişi “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklama istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reina Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reina saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.