Reina Saldırganı

Reina Saldırganı

Son dakika Reina saldırganı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reina saldırganı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reina saldırganı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reina Saldırganı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reina saldırganı gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 reina saldırganı haberi bulunmuştur. Tüm reina saldırganı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reina saldırganı davasında flaş gelişme
Reina saldırganı davasında flaş gelişme Son dakika haberi... İstinaf Mahkemesi, Reina'ya terör saldırısı yaptığı gerekçesiyle sanık Abdulkadir Masharipov'a verilen 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1368 yıl hapis cezasını hukuka uygun bularak onadı.
9.07.2021 Gündem
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet
Reina saldırganına 40 kez ağırlaştırılmış müebbet Reina’da 2017 yılbaşı gecesinde gerçekleşen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin görülen davada saldırgan Abdulkadir Masharipov “Anayasayı ihlal” ve “Kasten öldürme” suçlarından 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve diğer suçlardan 1368 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2020 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! DEAŞ'ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! DEAŞ'ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında, "DEAŞ’ın sözde Türkiye Emiri Mahmut Özden önemli planlarla yakalandı ve tutuklandı." dedi.
1.09.2020 Gündem
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek 2017 yılının ilk saatlerinde Reina adlı gece kulübünde yılbaşı eğlencesini kana bulayarak 39 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan silahlı saldırıya ilişkin açılan davanın görülmesine yarın başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Danimarka'dan skandal! Reina katliamı şüphelisi Asparov’u iade etmedi
Danimarka'dan skandal! Reina katliamı şüphelisi Asparov’u iade etmedi Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov’a silah ve mühimmat temin etmekle suçlanan İbrahimjon Asparov, Danimarka'da serbest bırakıldı
10.10.2017 Dünya
Reina saldırısının emri Teksas'tan!
Reina saldırısının emri Teksas'tan! Uluslararası soruşturmalar, küresel terör örgütü IŞİD'in kanlı eylemlerinin şifrelerini çözmeye çalışıyor. L´Espresso dergisi de, Suriye'den başlayıp, İtalya ve ABD'ye kadar uzanan, örgütün Avrupa'daki saldırılarının bağlantılarına ilişkin FBI ve İtalyan makamlarının yürüttüğü bir soruşturmanın bazı ayrıntılarını sayfalarına taşıdı.
25.08.2017 Dünya
FETÖ Reina ile intikam aldı
FETÖ Reina ile intikam aldı Reina katliamının ardından “İşte katil bu” diye pasaportu servis edilen Akhe Mashrapov, FETÖ kuryesi çıktı. Masrapov, Bank Asya’nın içi boşaltılırken kara parayı kaçırmayıp İstanbul’da polise teslim edince, örgütün karalama kampanyasına maruz kaldı.
29.09.2021 Gündem
Emniyet Reina saldırganıyla ilgili o iddiaları yalanladı!
Emniyet Reina saldırganıyla ilgili o iddiaları yalanladı! Eğlence mekanı Reina'ya saldırı düzenleyen DEAŞ’lı terörist Abdulkadir Masharipov’un yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında şüphelinin konumunun Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) tarafından tespit edildiğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ Rakka’dan çekiliyor!
DEAŞ Rakka’dan çekiliyor! DEAŞ’ın en önemli komutanlarından Reina katliamının planlayıcısı Abdurrahman El Özbeki’nin öldürülmesi, örgütün Rakka’daki karargahını Fırat kıyısındaki Deyrizor’a taşıdığını ortaya çıkardı.
24.04.2017 Dünya
Reina saldırganı saldırıdan önce onunla birlikte olmuş!
Reina saldırganı saldırıdan önce onunla birlikte olmuş! Reina saldırganı Masharipov’un imam nikahı kıydığı Fransız vatandaşı Tene Traore’nin, 1.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Saldırı sonrası dini nikah kıymış!
Saldırı sonrası dini nikah kıymış! Reina saldırganı Masharipov’un kaçakken kaldığı evde dini nikah kıydığı Tere Traore ve onunla birlikte gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı. Tene Traore’nin olaydan sonra Esenyurt’daki evde dini nikah kıydıkları ve ikilinin anlaşabilmek için ‘google translate’ kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganının dini nikahlı eşi de...
Reina saldırganının dini nikahlı eşi de... Reina saldırganı Esenyurt'ta dini nikahla evlenmiş ve karısıyla Google translate aracılığıyla iletişim kuruyormuş. Bugün mahkemeye sevk edilenler arasında o da var..
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısının planlayıcısı yakalandı
Reina saldırısının planlayıcısı yakalandı Burdur'da hakkında tutuklama kararı verilen İstanbul'daki Reina saldırısının planlayıcılarından olduğu belirlenen Türk asıllı Fransız vatandaşı A.S., İstanbul'da yakalandı. Savcılık, şüphelinin üzerinden Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un kaldığı evin kira kontratının ele geçirildiğini açıklandı.
29.09.2021 Gündem
'Asın beni!'
'Asın beni!' Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov’un tutuklama istemiyle sevk edildiği hakimlikteki ifadesinde idam istediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı idam istiyormuş!
Reina saldırganı idam istiyormuş! Reina'da yılbaşı gecesi 39 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren katilin hakimlik ifadesi ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı Masharipov tutuklandı!
Reina saldırganı Masharipov tutuklandı! Reina saldırganı ile ilgili bir son dakika haberi geldi. Eğlence kulübünde 39 kişinin canına kıyan 60 kişiyi yaralayan DEAŞ’lı terörist Abdulkadir Masharipov, bu sabah tutuklama istemiyle adliyeye sevkedilmişti. Akşam saatlerinde gelen son dakika bilgisine göre ise İstanbul 11. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılan sorgusunun ardından tutuklandığı belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Reina saldırısından son dakika gelişme! 10 kişi daha...
Reina saldırısından son dakika gelişme! 10 kişi daha... İstanbul Ortaköy'de Reina'ya düzenlenen saldırıda son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturma kapsamında aralarında saldırının planlayıcılarından biri olduğu belirtilen Abdurrauf Sert'in de bulunduğu 10 kişi “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklama istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
10 şüpheliye tutuklama talebi!
10 şüpheliye tutuklama talebi! Ortaköy saldırısına ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheli, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganının eşi de işin içindeymiş
Reina saldırganının eşi de işin içindeymiş Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov’un eşi Zarına Nurullayeva’nın DEAŞ mensubu ve saldırıdan haberdar olduğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı: DEAŞ çok para veriyor, gelin!
Reina saldırganı: DEAŞ çok para veriyor, gelin! Reina teröristi Masharipov’un arkadaşı Kadim B., teröristin 2011 yılında örgüte katıldığını söyledi. Masharipov’un dinle ilgisi olmadığını belirten Kadim B., "Örgüt çok para veriyor. Siz de gelin diye bize çağrı yaptı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Saldırganın tabletinden şifreli ses kaydı çıktı
Saldırganın tabletinden şifreli ses kaydı çıktı Reina saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında evde yapılan aramalarda saldırgan Masharipov’a ait tablet bulunduğu, bu tablette şifreli ses kayıtlarının olduğu belirtildi. Saldırıyla ilgili gözaltına alınan örgüt emirinin yardımcısının da aralarında olduğu 14 kişi adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme!
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü terör saldırısına ilişkin açılan soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 14 kişiden 9'u tutuklandı. İzmir'de de Reina saldırısıyla ilgisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu öne sürülen 10 yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Böylelikle soruşturma kapsamında bugün tutuklananların sayısı 19'a yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısında yeni gelişme! Ses kaydı ortaya çıktı
Reina saldırısında yeni gelişme! Ses kaydı ortaya çıktı Yılbaşı gecesi 39 kişinin öldüğü Reina saldırısına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltında bulunan 14 kişi savcılık sorgusunun ardından "Silahlı terör örgütü üyeliği" ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Savcılık, şüpheliler arasında yer alan İlyas Mamaşaripov hakkında ayrıca "39 kez kasten öldürme suçuna yardım" suçundan da tutuklama talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı bir bir itiraf etti! Emri veren...
Reina saldırganı bir bir itiraf etti! Emri veren... Reina’da 39 kişiyi katleden Özbek asıllı terörist Abdulkadir Masharipov, polise saldırıyla ilgili detayları anlattı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! 11 yabancı uyruklu kadın tutuklandı
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! 11 yabancı uyruklu kadın tutuklandı Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü terör saldırısıyla bağlantılı kişiler ve DEAŞ terör örgütüne yönelik İzmir'de yürütülen operasyonda yakalanan yabancı uyruklu 11 kadın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon kapsamında halen 10 kişinin sorgusu da sürüyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reina Saldırganı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reina saldırganı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.