Reha Özcan

Reha Özcan

Son dakika reha özcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reha özcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reha özcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reha Özcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reha özcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 reha özcan haberi bulunmuştur. Tüm reha özcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var?
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var? Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 3. sezonu için seyirci ekran başına geçti. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Gökberk Demirci'nin rol aldığı dizinin yeni sezonunda sürpriz isimler yer aldı. Sıkı takipçiler diziye katılan yeni isimleri araştırmaya başladı. İşte Kanal D Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncu kadrosu...
19.09.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 52’nci bölümüyle Total kategoride 4.91 reyting ve yüzde 14.21 izlenme payı, Ab’de 3.88 reyting ve yüzde12.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
7.06.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 49’uncu bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.26 reyting ve yüzde 13.47 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor!
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor! İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan, Kanal D ekranında salı akşamlarına damga vuran 'Üç Kız Kardeş' dizisinin oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
8.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede…
Üç Kız Kardeş yine zirvede… Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 48’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.14 reyting ve yüzde 13.86 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. İ
3.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 47’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı
26.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek!
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
16.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım!
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 45’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Yeni bölüm tanıtımında Türkan kötü günleri geride bırakıyor.
12.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk!
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’e Seda Aydoğan konuk oluyor.
3.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 40’ıncı bölümüyle total’de 5.99 reyting, 14.95 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizi oldu.
8.03.2023 Televizyon
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş' setinden eğlenceli kareler!
'Üç Kız Kardeş' setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'’in başarısı devam ederken, kamera arkasından yeni fotoğraflar paylaşıldı. 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümleri ile her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.
5.03.2023 Televizyon
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı!
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı! 'Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Rüya adında bir kızı ve Rüzgar adında bir oğlu olan 57 yaşındaki oyuncu, "Hayatım çocuklarımdan sonra başladı" dedi.
29.01.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş’e taze kan! Ünlü oyuncu kadroya katıldı
Üç Kız Kardeş’e taze kan! Ünlü oyuncu kadroya katıldı Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor. Diziye bu kez ünlü oyuncu Serhat Parıl dahil oldu. Parıl dizide Engin karakterine hayat verecek.
24.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı!
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı! Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler paylaşıldı.
17.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı
Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları izleyicinin karşısına çıkan ve İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni bölümünde neler var?
17.01.2023 Televizyon
Salı’nın en çok izlenen dizisi "Üç Kız Kardeş" oldu!
Salı’nın en çok izlenen dizisi "Üç Kız Kardeş" oldu! Kanal D’nin, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 33’üncü bölümüyle Salı akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Dizi, Total’de 7.60 rating, 18.57 izlenme payı, AB’de 6.09 rating, 16,17 izlenme payı ve 20+ABC1’de ise 7,67 rating, 17.80 izlenme payı alarak salı akşamına damgasını vurdu.
4.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 32’inci bölümüyle AB kategorisinde 4,98 reyting ve 12,82 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
28.12.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 30’uncu bölümüyle AB kategorisinde 5,16 reyting ve 11,27 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
14.12.2022 Televizyon
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler!
Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in başarısı devam ederken, kamera arkasından yeni fotoğraflar paylaşıldı. Eğlenceli anların yaşandığı Üç Kız Kardeş setinde oyuncuların keyifli anları objektiflere yansıdı.  
12.12.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 29’uncu bölümüyle AB kategorisinde 5,23 reyting ve 13,22 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
7.12.2022 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde neler yaşanacak?
'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.
26.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reha Özcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reha özcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.