Referandum Sonuçları

Referandum Sonuçları

Son dakika referandum sonuçları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum sonuçları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum sonuçları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Sonuçları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum sonuçları gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 referandum sonuçları haberi bulunmuştur. Tüm referandum sonuçları haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Parlamento çevresinde güvenlik önlemleri
Parlamento çevresinde güvenlik önlemleri İspanya’nın Barselona şehrinde bulunan Katalan Parlamentosu çevresinde yüksek güvenlik önlemleri alındı.
10.10.2017 Dünya
8 soruda referandum
8 soruda referandum BBC, İspanya’nın ‘yasa dışı’ ilan etmesine karşın Katalonya özerk yönetiminin Pazar günü düzenlemeyi planladığı bağımsızlık referandumuyla ilgili merak eden sorulara yanıt verdi:
29.09.2017 Dünya
"İstifalar, yenilenme sürecinin bir parçasıdır"
"İstifalar, yenilenme sürecinin bir parçasıdır" MKYK toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bu istifalar, AK Parti'nin yenilenme ve bayrak değişimi sürecinin bir parçasıdır. Bu bir nöbet değişimi ve bayrak yarışıdır. Buradan birilerinin başka anlamlar çıkarması doğru değildir." dedi.
24.08.2017 Siyaset
"İdlib'de Türkiye ve Ruslar yer alacak"
"İdlib'de Türkiye ve Ruslar yer alacak" Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın "Muhtemelen İdlib bölgesinde ağırlıklı olarak bizler ve Ruslar, Şam etrafında ağırlıklı olarak Rusya-İran, güneyde Deraa bölgesinde Ürdün'ün ve Amerikalıların içinde yer alacağı bir mekanizma üzerinde çalışılıyor" dedi.
22.06.2017 Siyaset
AK Parti'de kabine şifresi çözülüyor
AK Parti'de kabine şifresi çözülüyor Siyaset gündeminin bir numarasında kabine revizyonu bulunuyor. Bakanlar Kurulu'nda yapılacak değişikliklerle ilgili detaylar kulislerde konuşulmaya başlandı. Kabinede yapılacak değişikliklerdeki en önemli kriter ise FETÖ ile mücadele.
25.05.2017 Siyaset
Durmayacak! Piyasalarda müthiş hareket
Durmayacak! Piyasalarda müthiş hareket Borsa son bir aydır rekora doymuyor. Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı'ın yaptığı son açıklamaya göre yükseliş devam edecek.
11.05.2017 Ekonomi
‘Diktatörlükte seçim olur mu?’
‘Diktatörlükte seçim olur mu?’ BBC World’e konuşan Başbakan Yıldırım, “Vatandaşın oy verdiği yerde diktatörlük olur mu? Diktatörlük olsaydı ona da kendimiz karar verirdik. Yüzde 80-90 uygun bir oranda bu işi yapar aradan çıkardık” dedi.
28.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, Suriye'deki zulmü durdurmak için yeni bir yol açılması gerektiğini, başka çarenin olmadığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Danıştay kararına AK Parti'den ilk yorum
Danıştay kararına AK Parti'den ilk yorum Danıştay'ın CHP'nin referandumla ilgili başvurusunu reddetmesine AK Parti'den ilk yorum geldi
25.04.2017 Siyaset
Kulisler kaynıyor! CHP kurultaya gidebilir
Kulisler kaynıyor! CHP kurultaya gidebilir CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vekillerle beraber yaptığı görüşmeden 'gerekirse kurultaya gidilir' dediği iddia edildi
24.04.2017 Siyaset
Bahçeli'den flaş "Uyum yasası" açıklaması
Bahçeli'den flaş "Uyum yasası" açıklaması Bahçeli: Uyum yasalarıyla ilgili çalışmamız var. Siyasi partiler ve seçim kanunu tartışılır. Referandum sonuçları belli oldu kabul etmek lazım
23.04.2017 Siyaset
'Referandum Türkiye’nin ilerlemesine katkı sağladı, protestolar normal’
'Referandum Türkiye’nin ilerlemesine katkı sağladı, protestolar normal’ Almanya'daki Yenilikçilik ve Adalet Birliği Partisi'nin (BIG) başkanı Haluk Yıldız, referandum sonucunu değerlendirdi
22.04.2017 Dünya
Destici: Direnmekten vazgeçin!
Destici: Direnmekten vazgeçin! BBP lideri Destici, referandum sonuçları üzerinden CHP'ye seslenerek, "Milletin verdiği kararına direnmekten vazgeçin" dedi.
22.04.2017 Siyaset
AK Parti oyları inceliyor! 10 ilden 9'u...
AK Parti oyları inceliyor! 10 ilden 9'u... AK Parti oyları mercek altına aldı. Referandum sonuçlarına göre oyların en çok arttırıldığı 10 il belirlendi.
21.04.2017 Siyaset
Kürtler HDP'ye sırtını döndü! Çünkü...
Kürtler HDP'ye sırtını döndü! Çünkü... Referandumla HDP 321.443 oy kaybetti. Referandumda Kürtlerin ağırlıkla yaşadığı illerden gelen “Evet” oyu sonuca anlamlı katkıda bulundu. Bölge halkı “Evet oyu barış için verildi” diyor.
29.09.2021 Gündem
Hükümet düğmeye basacak! En öncelikli konulardan
Hükümet düğmeye basacak! En öncelikli konulardan Türkiye 'Teknoloji Reformu'da kilitlendi. Yapısal reformlara başlamak için referandumun geçmesini bekleyen hükümetin öncelik verdiği konuların başında dijital teknoloji geliyor. Haberler siber güvenlik için yazılım seferberliğine başlanacağı mesajını veriyor. Ayrıca ilkokullarda bilgisayar programlama eğitimi verilecek
29.09.2021 Gündem
Bir devir bitiyor! Bundan böyle...
Bir devir bitiyor! Bundan böyle... Başbakan dünkü konuşmasında kardeşlik mesajları verdi. Yıldırım; "Ülkemizin yararına en küçük bir fikri olan, bir sözü olana mutlaka kulak vereceğiz" dedi. Peki bundan sonra AK Parti'de nasıl bir hava hakim olacak? İşte Başbakan'ın verdiği sözler...
29.09.2021 Gündem
Partilerden ilk referandum analizi! Kılıçdaroğlu harekete geçiyor
Partilerden ilk referandum analizi! Kılıçdaroğlu harekete geçiyor Referandumdan 'Evet' oyu çıkmasının ardından partiler referandum sonuçlarını masaya yatırıyor. Bugüne kadar MYK’dan memnun olduğunu ifade eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, referandum sonuçlarına bağlı olarak bazı kritik koltuklarda değişiklik yapabileceği kaydediliyor.
29.09.2021 Gündem
HDP'ye büyük şok! Referandumla ortaya çıktı
HDP'ye büyük şok! Referandumla ortaya çıktı Referandum sonucunda en çok merak edilenlerden biri de Kürt kökenli vatandaşların hangi tercihi yapacağıydı. 14 ilde harita ortaya çıktı. HDP'nin toplam kaybı 321.443...
29.09.2021 Gündem
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek!
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek! Referandum sonucu inşaat sektörünün yüzünü güldürdü. Güncel haberler belirsizliğin bitmesiyle yabancı yatırımın yönünün Türkiye’ye çevrileceğini gösteriyor
18.04.2017 Ekonomi
Şimşek: Erken seçim yok reformlara odaklanacağız
Şimşek: Erken seçim yok reformlara odaklanacağız Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, gündemde erken seçimin olmadığını Türkiye’nin istikrar beklediğini söyledi. Şimşek, “Belirsizlik bitti. Hızlı bir şekilde reformlara odaklanacağız” dedi.
17.04.2017 Ekonomi
15 ilin 14’ünde HDP oy kaybetti
15 ilin 14’ünde HDP oy kaybetti 2015 genel seçimleri ile 2017 referandum sonuçları karşılaştırıldığında ‘evet’ cephesinin 14 ilde oylarını artırdığı görüldü.
18.04.2017 Siyaset
Piyasalar hareketlendi
Piyasalar hareketlendi Türkiye referandum sürecini tamamladı. Dolar 'evet'i düşüşle karşıladı. Faizler aşağı doğru yön aldı. TL’nin önümüzdeki haftalarda güçlü seyredebileceği belirtiliyor.
18.04.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Sonuçları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum sonuçları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.