Referandum Açıklaması

Referandum Açıklaması

Son dakika referandum açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 referandum açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm referandum açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Çelik, "Rakibimiz rehavet bunu aşmak için çalışıyoruz. Erdoğan 2. turda farkla kazanacak" dedi. Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından yapılan yorumları değerlendiren Çelik, "Sinan Beyle ilgili olarak şöyle yaparsa diyerekten övenler şimdi linçliyor. Bu üzücü bir şey. Muharrem Beye de yapıldı bu. Kamuoyu şirketlerinin ezici çoğunluğu yanıldı."
23.05.2023 Gündem
Zelenskiy'den referandum açıklaması: Putin ile konuşacak hiçbir şey olmadığı anlamına gelir
Zelenskiy'den referandum açıklaması: Putin ile konuşacak hiçbir şey olmadığı anlamına gelir Birlemiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’ndeki Ukrayna konulu toplantıya çevrimiçi bağlantı yoluyla katılan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın Zaporijya, Herson, Donetsk ve Luhansk’taki sözde referandum sonuçlarını tanıması durumunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile konuşacak bir şeyinin olmadığını aktardı.
27.09.2022 Dünya
Kuleba: Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek
Kuleba: Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kuleba, Ukrayna'dan ayrılarak tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Donetsk ve Luhansk bölgelerinin, Rusya'ya bağlanmak için 23 ve 27 Eylül tarihlerinde referandum düzenleme kararı almasının ardından yaptığı açıklamada, "Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek" dedi.
20.09.2022 Dünya
İspanya hükümetinden flaş referandum açıklaması!
İspanya hükümetinden flaş referandum açıklaması! İspanya hükümeti, Katalonya'da yasa dışı ilan edilen ve güvenlik güçlerinin müdahale ettiği bağımsızlık referandumunun gerçekleştirilmesinin bir anlamının olmadığını açıkladı.
1.10.2017 Dünya
Devlet Bahçeli'den referandum açıklaması
Devlet Bahçeli'den referandum açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli Kuzey Irak referandumuyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.
27.09.2017 Siyaset
Almanya'dan referandum sonrası ilk açıklama
Almanya'dan referandum sonrası ilk açıklama Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) dün gerçekleştirdiği tartışmalı referanduma ilişkin, "Referandumun bağlayıcı bir sonucu olmayacaktır.” ifadesini kullandı.
26.09.2017 Dünya
Bahçeli'den referandum açıklaması
Bahçeli'den referandum açıklaması MHP lideri Bahçeli:"Barzani ve Peşmergelerinin 25 Eylül 2017’de yaptıkları, hukuki ve siyasi meşruiyeti olmayan 'korsan referandum' yok hükmündedir, kağıt üzerinde kalmaya mahkumdur."
29.09.2021 Gündem
Dışişleri'nden referandum açıklaması
Dışişleri'nden referandum açıklaması Dışişleri Bakanlığı Kuzey Irak'ta tüm dünyanın tepkisini çeken referandumla ilgili açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Barzani'den kritik referandum açıklaması!
Barzani'den kritik referandum açıklaması! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Irak Federal Mahkemesinin "anayasaya aykırı" kararı aldığı referandumun bu saatten sonra ertelenmesinin söz konusu olmadığını bildirdi
23.09.2017 Dünya
KBY'den flaş referandum açıklaması: Desteklerini çektiler!
KBY'den flaş referandum açıklaması: Desteklerini çektiler! 25 Eylül referandumunda Barzani'ye en çok destek veren 2'nci parti konumundaki KBY, referandumunun iptali için uluslararası toplumun sunduğu teklifin dikkate alınmasını istedi.
23.09.2017 Dünya
Başbakan'dan flaş referandum açıklaması
Başbakan'dan flaş referandum açıklaması Başbakan Binali Yıldırım, IKYB'de yapılması planlanan referandum için Ankara anlaşmasını işaret ederek 'gereği' yapılacak dedi.
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan flaş referandum açıklaması!
Rusya'dan flaş referandum açıklaması! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanan bağımsızlık referandumu hakkında açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın bölge ülkelerinin toprak bütünlüğünden yana olduğunu söyledi.
20.09.2017 Dünya
Irak Cumhurbaşkanı'ndan referandum açıklaması
Irak Cumhurbaşkanı'ndan referandum açıklaması Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, ülkede Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı referandumun yol açtığı siyasi krizden dolayı parti liderlerine toplantı ve diyalog çağrısı yaptı.
16.09.2017 Dünya
Başbakan Yıldırım'dan IKBY referandum açıklaması
Başbakan Yıldırım'dan IKBY referandum açıklaması Başbakan Binali Yıldırım, "Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) düzenlemeyi planladığı referandum ile ilgili açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den 'referandum' açıklaması!
Bahçeli'den 'referandum' açıklaması! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından Irak'taki referandum hakkında açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Barzani'den 'referandum' açıklaması
Barzani'den 'referandum' açıklaması Kuzey Irak lideri Mesud Barzani yaptığı son açıklamada "Referandumun yerine bir alternatif için artık çok geç" dedi.
29.09.2021 Gündem
Beyaz Saray'dan referandum açıklaması
Beyaz Saray'dan referandum açıklaması Beyaz Saray, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de "bağımsızlık referandumu" yapma kararını desteklemediğini ve "referandumun iptal edilmesi" çağrısında bulunduğunu açıkladı
15.09.2017 Dünya
‘Hırsızlığın adresi aklımıza gelmedi’
‘Hırsızlığın adresi aklımıza gelmedi’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Oylar sandıkta değil YSK’da çalınmış. Hırsızlığın adresi başka bir yer olmuş aklımıza gelmedi. Hakimlerin siyasal görüşleri olabilir ama vicdanı, ahlakı olmayan hakim olmaz diye düşündük” dedi
29.09.2021 Gündem
AB'den flaş referandum açıklaması
AB'den flaş referandum açıklaması Avrupa Birliği Dış İlişkiler Temsilcisi Federica Mohgherini'nin yapmış olduğu açıklamada, 16 Nisan'da yapılan Anayasa Değişikliği referandumuyla ilgili olarak 'Sonuçlara saygı duyuyoruz' dedi.
28.04.2017 Dünya
Başbakan'dan flaş referandum açıklaması
Başbakan'dan flaş referandum açıklaması Başbakan Binali Yıldırım, İl Başkanları toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Yıldırım, "İnsanları sokağa davet etmek, sonuçları tanımamak asla kabul edilemez" dedi.
29.09.2021 Gündem
AA'dan referandum açıklaması
AA'dan referandum açıklaması Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, yaptığı yazılı açıklamada, 16 Nisan halk oylamasının, halkın yüzde 85,30 oranındaki katılımıyla bir demokrasi şölenine dönüştüğünü belirtti.
29.09.2021 Gündem
Semih Yalçın’dan referandum açıklaması
Semih Yalçın’dan referandum açıklaması MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: “Bazı köşe yazarı ve gazeteciler dün akşam, MHP’nin hiç ‘evet’ oyu vermediğini bile öne sürecek kadar akıldan, sağduyudan, insaf ve izandan uzaklaşmışlardır” dedi.
29.09.2021 Gündem
HÜDA PAR'dan referandum açıklaması
HÜDA PAR'dan referandum açıklaması Referandumda 'evet'e destek veren HÜDA PAR'dan sonuçlara ilişkin ilk açıklama geldi. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergiledi" dedi.
17.04.2017 Siyaset
Rusya'dan referandum açıklaması
Rusya'dan referandum açıklaması Rusya'dan referandum sonuçlarına ilişkin açıklama geldi.
17.04.2017 Dünya
YSK Başkanı'ndan referandum açıklaması!
YSK Başkanı'ndan referandum açıklaması! Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven referandum sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.