Recm

Recm

Son dakika recm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan recm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını recm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recm gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 recm haberi bulunmuştur. Tüm recm haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP ile İYİ Parti arasında büyük kriz! Teklifi geri çevirdi
CHP ile İYİ Parti arasında büyük kriz! Teklifi geri çevirdi CHP ile İYİ Parti arasında miting krizi patlak verdi. CHP'nin ortak miting teklifini İYİ Parti gerçi çevirdi. Siyasi kulislerde kriz olarak adlandırılan bu olayın detayları ortaya çıktı.
30.11.2021 Siyaset
Kabil'de son dakika gelişmesi! Taliban ele geçiriyor
Kabil'de son dakika gelişmesi! Taliban ele geçiriyor Taliban militanlarının, Afganistan'ın başkenti Kabil'in kenar mahallerine girmeye başladığı bildirildi. Taliban'ın ABD müttefiki General Raşit Dostum’un evini de ele geçirdiği ortaya çıktı. Taliban militanlarının evde çektirdiği fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada yer buldu ve viral oldu. NATO, AB personelinin 'daha güvenli' bir bölgeye nakledildiğini açıklarken, ABD Kabil'deki elçiliğini havalimanına taşıma kararı aldı. Rusya ise Kabil'deki elçiliğini boşaltmak gibi bir planının olmadığını açıkladı. Reuters'ta yer alan habere göre, Afganistan Cumhurbaşkanı Gani, ülkeyi terk etti.
15.08.2021 Gündem
Nur Suresi’nde kaç tane ayet var? Nur Suresi 35. Ayet ve Nur Suresi okunuşu, anlamı, Arapça ve Türkçe yazılışı…
Nur Suresi’nde kaç tane ayet var? Nur Suresi 35. Ayet ve Nur Suresi okunuşu, anlamı, Arapça ve Türkçe yazılışı… ABD Başkanı Joe Biden, Ramazan ayının başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yayımladı. Çin'deki Uygurlar, Myanmar'daki Arakanlı Müslümanlar ve tüm dünyadaki Müslüman toplumlar da dahil insan haklarını savunmaya devam edeceğini belirten Biden, "Müslümanlar hala zorbalığın, bağnazlığın ve nefret suçlarının hedefi oluyor. Bunlar kabul edilemez. Bunlar durmalı" dedi ve Kur'an-ı Kerim'den "Allah göklerin ve yerin nurudur" ayetini aktardı. Peki, Nur Suresi’nde kaç tane ayet var? Nur Suresi 35. Ayet ve Nur Suresi okunuşu, anlamı, Arapça ve Türkçe yazılışı…
13.04.2021 Ramazan
'11 kocası olmakla' suçladığı kadını taşlayarak öldürdüler
'11 kocası olmakla' suçladığı kadını taşlayarak öldürdüler Afrika'yı kana bulayan terör örgütü, kendi mahkemesinde yargıladığı kadını toprağa gömdü. Militanlar, kurbanı taşlayıp vahşice canını aldı.
10.05.2018 Dünya
Cani pişman değilmiş! 'İstiyorsan gözümün önünde karımla yatabilirsin ama...'
Cani pişman değilmiş! 'İstiyorsan gözümün önünde karımla yatabilirsin ama...' Suriye, 7 yıldan uzun bir süredir kanlı bir savaşın içinde. Devlet Başkanı Beşar Esad ve yönetimi hem isyancı silahlı muhaliflerle savaşıyor hem de DEAŞ'in cihatçılarıyla. Ülkenin kuzeyindeki Rakka kenti, çatışmaların kilit bölgelerinden biri oldu. Bu, Rakka'daki barışçıl bir protestocunun nasıl kanlı savaşın içinde bir katile dönüştüğünün hikâyesi.
5.05.2018 Dünya
ŞOK! 'Zina yaptı' diye onlarca erkek tarafından...
ŞOK! 'Zina yaptı' diye onlarca erkek tarafından... Terör örgütü IŞİD Afganistan'dan yine kan donduran bir infaz görüntüsü yayınladı.
28.02.2018 Dünya
ÖSO, Suriye çölünü DEAŞ’tan temizliyor
ÖSO, Suriye çölünü DEAŞ’tan temizliyor ÖSO, Suriye’nin güneyindeki çöl bölgesini terör örgütü DEAŞ’tan arındırıyor. Muhalifler, son 1 haftada DEAŞ işgalindeki yaklaşık 2 bin 500 kilometrekareyi ele geçirdi
1.04.2017 Dünya
Fahire'nin zor seçimi: Ya kendisi ölecek ya kocası!
Fahire'nin zor seçimi: Ya kendisi ölecek ya kocası! 1990 yılındaki hac felaketinde ağır yaralanan ve Yemenli bir çöpçünün Suudi Arabistan’da alıkoyduğu Fahire Kara için 27 yıl sonra Türkiye’ye dönme umudu doğdu. Ancak Suudi yasalarına göre bunun için, 3 çocuk sahibi olduğu Yemenli kocasının kendisine tecavüz ettiğini söylemesi gerekiyor. Aksi takdirde kendisi zina suçundan taşlanarak öldürülecek
15.02.2017 Yaşam
Recm'le ilgili yazıya hapis cezası
Recm'le ilgili yazıya hapis cezası İranlı yazar ve insan hakları savunucusu Golrokh Ebrahimi Iraee'ye, recm (taşlayarak öldürme) cezası ile ilgili yazdığı hikâyeden ötürü 6 yıl hapis cezası verildi.
17.06.2021 Dünya
Taşlayarak öldürdüler
Taşlayarak öldürdüler Taliban, Afganistan'da zorla evlendirilen bir kadını, bir başka erkekle kaçmasını gerekçe göstererek taşlayarak öldürdü. Olayın videosu ortaya çıktı.
3.11.2015 Dünya
IŞİD ilk kez kadınları infaz etti
IŞİD ilk kez kadınları infaz etti Alman Die Welt gazetesi internet sitesinde yer verdiği haberde, IŞİD’in Suriye’nin Deir al-Sor kentinde iki kadını “cadı” oldukları gerekçesiyle kafalarını keserek infaz ettiğini öne sürdü...
30.06.2015 Dünya
Beren Saat'ten İran'a tepki!
Beren Saat'ten İran'a tepki! İranlı yönetmen Ziyaettin Dorri'nin, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinden esinlenerek devlet televizyonu için bir dizi yapmasına muhafazakar kesimden tepki geldi. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, olayın ardından 'Pek çok yetenekli yönetmenine ülkede yaşama ve çalışma izni vermeyen İran yönetimi, şimdi bir diziyi engelliyor çünkü bir dizi karakterinin mağduriyetine ve rehabilitasyon sürecine şahit olan izleyiciler üzülüp empati kurarsa birkaç kadının hayatı kurtulabilir' ifadesini kullandı.
16.05.2015 Magazin
Önce sarıldılar sonra taşladılar
Önce sarıldılar sonra taşladılar Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün yayınladığı son propaganda videosunda eşcinsel olmakla suçlanan 2 erkeğin recm görüntülerine yer verildi...
24.04.2015 Dünya
TV’den canlı infaz
TV’den canlı infaz IŞİD vahşet dolu infazlarını yayınlamak için ‘Halife TV’ adını verdiği bir internet kanalı kurma hazırlığında. Burada infaz videoları da yayınlanacak
17.01.2015 Dünya
Müvekkilim zina yaptı cezası da 'recm'dir!
Müvekkilim zina yaptı cezası da 'recm'dir! Üniversitede uğruna cinayet işlenen sekreter Asuman E.'yi avukatı böyle savundu.
30.12.2014 Yaşam
Doçent cinayetinde çarpıcı detaylar!
Doçent cinayetinde çarpıcı detaylar! Konya'da, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Celalettin Özdemir’in boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili ilk duruşma yapıldı.
29.12.2014 Yaşam
IŞİD’in ceza tarifesi
IŞİD’in ceza tarifesi Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) yöneticileri, kontrolleri altında tuttukları bölgelerde işlenen suçlara verilecek cezaların listesini yayınladı
19.12.2014 Dünya
"Kimse öldürmezse kızın nenesi hamamda elektrik verirdi"
"Kimse öldürmezse kızın nenesi hamamda elektrik verirdi" BBC Türkçe muhabiri Rengin Arslan, İstanbul'da Musul'dan gelen Türkmenlerle konuştu. IŞİD'e destek veren Türkmenlerden biri, ekonomik sıkıntı yüzünden Türkiye'ye geldiğini anlattı. Hava saldırıları olmasa IŞİD'in Kürtleri dağlardan çıkaracağını söyleyen Türkmen, IŞİD'in uyguladığı şeriatla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.11.2014 Dünya
Recm edilen kıza  ilk taşı babası attı
Recm edilen kıza ilk taşı babası attı IŞİD militanları, Suriye’nin Hama bölgesinde zina yapmakla suçladıkları bir kadını recm etti...
29.09.2021 Gündem
IŞİD'den Suriyeli kadına recm
IŞİD'den Suriyeli kadına recm IŞİD militanları, Suriye'nin Hama bölgesinde zina yapmakla suçladıkları bir kadını recm etti.
21.10.2014 Dünya
IŞİD'den Suriyeli kadına recm
IŞİD'den Suriyeli kadına recm IŞİD'den Suriyeli kadına recm
21.10.2014 Dünya
Somalili kadın taşlanarak öldürüldü
Somalili kadın taşlanarak öldürüldü Somali'de el-Şebab militanları şeriat kanunlarına göre yargıladıkları bir kadını recm ederek öldürdüler.
27.09.2014 Dünya
IŞİD'den kaçıp Türkiye'ye geldi
IŞİD'den kaçıp Türkiye'ye geldi Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) çocukları “eğitmek” ve örgüte katmak için götürdüğü kamplardan birinden kaçan ve güvenliği için gerçek ismi kullanılmayan Muhammed adlı çocuk, yaşadıklarını CNN’e anlattı...
29.08.2014 Dünya
IŞİD bu kez bir erkeği taşlayarak öldürdü
IŞİD bu kez bir erkeği taşlayarak öldürdü Sık sık katı şeriat kurallarını uygulamasıyla ve infazlarla gündeme gelen Irak Şam İslam Devleti, bu kez bir erkeği taşlayarak öldürdü.
23.08.2014 Dünya
Hedef IŞİD!
Hedef IŞİD! ABD’nin ve İngiltere’nin önde gelen komutanları, Başkan Obama ve Başbakan Cameron’dan IŞİD tehdidine son vermek için Irak’ın yanı sıra Suriye’de de vurulması gerektiğini söylüyor.
22.08.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Recm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.