Recep Kara

Recep Kara

Son dakika Recep Kara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Recep Kara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Recep Kara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Kara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep kara gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.843 recep kara haberi bulunmuştur. Tüm recep kara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Kırkpınar yağlı güreşlerinde tarihi olay! Böylesi görülmedi, şampiyonları tek tek eledi! İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Recep Kara...
Kırkpınar yağlı güreşlerinde tarihi olay! Böylesi görülmedi, şampiyonları tek tek eledi! İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Recep Kara... 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri bugün yapılan final müsabakasıyla sona erdi. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Kırkpınar'da favori güreşçiler büyük şok yaşadı. Kırkpınar'a damgasını vurdu. Böylesi daha önce olmamıştı. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dev heyecan Cengizhan Şimşek ile Mustafa Taş arasında oynanan final maçıyla son buldu. Dev finalin ardından Tarihi Kırkpınar'da bir ilk yaşandı. 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Taş'ı mağlup eden Cengizhan Şimşek, başpehlivan oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da sürpriz! Ali Gürbüz elendi
Kırkpınar'da sürpriz! Ali Gürbüz elendi 661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık 2'nci tur müsabakalarında 2 kez arka arkaya altın kemeri alarak ebedi kemer sahibi olmak için mücadele eden favori güreşçi Ali Gürbüz, rakibi Mehmet Yeşil Yeşil'e altın puanlamada yenilerek elendi. Şaban Yılmaz'ın hakem kararıyla elenmesi sonrası ise olaylar çıktı. Hakem odasını basan Yılmaz'ı polis güçlükle odadan çıkardı.
2.07.2022 Diğer Sporlar
Başpehlivan Recep Kara, Kırkpınar'da baygınlık geçirdi
Başpehlivan Recep Kara, Kırkpınar'da baygınlık geçirdi 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık 3. turunda İsmail Koç ile karşılaşan Recep Kara, müsabakanın puanlama bölümünde kısa süreli baygınlık geçirdi. Kara ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Kırkpınar çayırında 658. randevu
Kırkpınar çayırında 658. randevu Edirne'de yarın başlayacak ve 3 gün sürecek 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2 binin üzerinde pehlivan er meydanına çıkacak. Geçen yılın şampiyonu Orhan Okulu'nun yanı sıra Ali Gürbüz, Mehmet Yeşil Yeşil ve İsmail Balaban başpehlivanlık için favori isimler olarak gösteriliyor. Ordulu Recep Kara ise bu yıl Kırkpınar'da güreşmeyecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Uşak’ta yaşanan aile dramı yürekleri sızlattı
Uşak’ta yaşanan aile dramı yürekleri sızlattı Uşak’ta yaşanan aile dramı görenlerin yüreklerini sızlatıyor... Geçirdiği trafik kazasının ardından yürüyemeyen anne, ağır engelli oğlu ve tüm vücudu felçli olan kızı ile yaşam mücadelesi veriyor.
24.03.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu Belediye Başkan adaylarını tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu Belediye Başkan adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler oldu. Aday tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yola çıktık, milletvekili oldular, bakan oldular, ama trenden indiler. Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler ve binemeyecekler." dedi.
20.01.2019 Siyaset
Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemi sona erdi!
Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemi sona erdi! Ordu'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılan Yeni Ordu Stadı'nın çim serme işlemi sona erdi.
17.10.2018 Futbol
Aybastı Güreşlerinde Recep Kara, başpehlivan oldu
Aybastı Güreşlerinde Recep Kara, başpehlivan oldu Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali'nde Recep Kara, başpehlivan oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Güreşte, MHK komitesi görevden alındı
Güreşte, MHK komitesi görevden alındı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ın, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK) komitesinin tamamını görevden aldığı bildirildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federasyondan Kırkpınar hakemlerine soruşturma
Federasyondan Kırkpınar hakemlerine soruşturma Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın görevli hakemleri ceza kuruluna sevk etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Olaylı güreşin ardından Recep Kara, Kırkpınar'ı bıraktığını açıkladı
Olaylı güreşin ardından Recep Kara, Kırkpınar'ı bıraktığını açıkladı TARİHİ Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık kategorisinde Ali Gürbüz ve Recep Kara'nın müsabakasında 'puan' tartışması yaşandı. Puanlama bölümünde iki taraf da yendiğini düşünerek sevinç yaşarken, Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) üzerinden yapılan incelemede Ali Gürbüz galip sayıldı. Karara itiraz eden Recep Kara, Kırkpınar güreşlerini bıraktığını açıkladı. Tribünlerde çıkan olaylara ise polis müdahale ederek, seyircileri yatıştırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da başpehlivanlık 1. tur müsabakaları yapıldı
Kırkpınar'da başpehlivanlık 1. tur müsabakaları yapıldı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık 1. tur müsabakaları yapıldı. Rakiplerini yenen 28 başpehlivan, üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ŞOK! 1 ayda 9 kişi öldü
ŞOK! 1 ayda 9 kişi öldü Son 1 ayda yıldırım çarpması 9 kişinin ölümüne, 26 kişinin yaralanmasına yol açtı. 120’den fazla hayvan da telef oldu. Meteoroloji uzmanları, 5-13 Mayıs arasında yıldırım sayısında büyük artış yaşandığını belirtiyor. Prof. Dr. Selim Şeker ise uyarıyor: “Elektromanyetik alan çok arttı, bu gibi olaylarla daha fazla karşılaşacağız”
17.05.2018 Yaşam
İsmail  Balaban, Recep Kara'yı yenerek başpehlivan oldu
İsmail Balaban, Recep Kara'yı yenerek başpehlivan oldu 18. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında efsane pehlivan Kel Aliço adına düzenlenen yağlı güreşlerde başpehlivanlığı İsmail Balaban elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da başpehlivan belli oldu
Kırkpınar'da başpehlivan belli oldu 656'ncı Tarihi Kırkpınar Güteşleri'nin finalinde rakibinin 55 dakika süren güreşin ardından altın puanlamada sayı alan Antalyalı İsmail Balaban, Kırkpınar'ın yeni başpehlivanı oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son şampiyon Kırkpınar’ın ilk gününde elendi
Son şampiyon Kırkpınar’ın ilk gününde elendi Edirne'de bu yıl 656'ncısı düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni 3'ncü turunda, geçen yılın başpehlivanı Recep Kara, rakibi İsmail Balaban'a altın puanlama bölümünde yenilerek Kırkpınar'a veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Er meydanı karıştı!
Er meydanı karıştı! Edirne'de 656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı güreşleri yaklaşık 30 derecelik sıcak havada yapılan müsabakalarla devam ediyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Siyaset dünyası ayaklandı! İstifa çağrısından sonra...
Siyaset dünyası ayaklandı! İstifa çağrısından sonra... CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklaması siyaset dünyasında büyük tepkilere yol açtı. AK Partili isimlerden sert eleştiriler peş peşe geldi. Son konuşan isim ise Numan Kurtulmuş oldu. İşte Kurtulmuş'un son dakika açıklamaları...
29.09.2021 Gündem
Recep Kara sumo şampiyonunu tuş etti
Recep Kara sumo şampiyonunu tuş etti Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, 190 kilo Sumo Güreşi Asya Şampiyonu Kırgız güreşçi Almaz Ergeshov ile Ordu'da gösteri maçı için mindere çıktı. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakada Kara, rakibi Ergeshov'u minderde tuş etmeyi başardı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül: 'Her şeyi vatanımız için yapıyoruz'
Taha Akgül: 'Her şeyi vatanımız için yapıyoruz' Milli sporcu Taha Akgül, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kadar yapılacak turnuvalarda şampiyon olmak istediğini belirterek, "Her şeyi vatanımız için yapıyoruz" dedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyonlar Olimpiyat'tan sonra ilk kez minderde!
Şampiyonlar Olimpiyat'tan sonra ilk kez minderde! Olimpiyat madalyalı milli güreşçiler Taha Akgül, Selim Yaşar ve Soner Demirtaş 5 ay aradan sonra ilk defa mindere çıkıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başpehlivan bırakacağı tarihi açıkladı!
Başpehlivan bırakacağı tarihi açıkladı! 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, altın kemerin sürekli sahibi olduktan sonra güreşi bırakacağını söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Bir de Kırkpınar'ı aldım mı tamamdır!"
"Bir de Kırkpınar'ı aldım mı tamamdır!" Minderde kazanacak daha çok madalyası olduğunu belirten Taha gelecekteki hedefini açıkladı:
12.09.2016 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Recep Kara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep kara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.