Rasulayn

Rasulayn

Son dakika rasulayn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rasulayn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rasulayn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rasulayn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rasulayn gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 rasulayn haberi bulunmuştur. Tüm rasulayn haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Vahide Atalay'ı Suriye Ayn El Arab'ta düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin zirvesinde 5 kritik başlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin zirvesinde 5 kritik başlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ağustos'ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin görüşmesinde 5 kritik başlık masada olacak.
3.08.2022 Siyaset
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak Milli Güvenlik Kurulu’nun (MGK) önceki günkü toplantısında da gündeme gelen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Suriye’nin kuzeyinde olası bir operasyon başlatması durumunda, operasyon bölgesinin Türkiye’ye verilen sözlere rağmen terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin faaliyetlerini sürdürüp iyice yuvalandığı Tel Rıfat ile Menbiç bölgeleri olması bekleniyor.
28.05.2022 Gündem
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum...
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum... Türkiye’nin terörden temizlediği güvenli bölgelere dönmek isteyen Suriyelilere taşınmaları için nakliye, barınma ve insani yardım desteği verilecek. Bölgede kurulan sanayi bölgelerinde 50 bin kişiye iş hazır. Çiftçilere gübre ve tohum dağıtıldı.
25.04.2022 Gündem
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriyenin Resulayn kentinde PKK/YPG'li teröristlerin havanlı saldırısında DSİ'ye ait iş makinasının operatörü Cihan Gökkaya (37) şehit oldu.
30.12.2021 Gündem
Bakan Soylu, Başdanışmanı Harun Akın'ın oğlunun nikahına katıldı
Bakan Soylu, Başdanışmanı Harun Akın'ın oğlunun nikahına katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başdanışmanı Harun Akın'ın oğlu Enis Yiğit Akının Bursada düzenlenen nikah törenine katıldı. Törenden önce Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, yetim ve öksüz çocuklar için düzenlediği 'Çocukların Düşü Bursa'nın Gülüşü Projesi' etkinliklerinde konuşan Soylu, "İdlib'de 3,8 milyon insan var, Fırat Kalkanı bölgesinde 1,2 milyon insan var, Afrin'de 600 bin insan var, Tel Abyad, Rasulayn'da 300 bin insan var. Orada yetimler var, yetim evleri var. Biz o kadar onurlu ve büyük bir milletiz ki, bize bırakılan emanetlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik" dedi.
2.10.2021 Siyaset
Resulayn'da pazar yerinde patlama: 2 ölü, 7 yaralı
Resulayn'da pazar yerinde patlama: 2 ölü, 7 yaralı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karışışında bulunan Suriye'nin Resulayn ilçesinde, terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerce, tavuk pazarında bir araca yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu 2 sivil hayatını kaybetti, 7 sivil yaralandı.
25.02.2021 Gündem
Rasulayn'da eş zamanlı bombalı saldırı!
Rasulayn'da eş zamanlı bombalı saldırı! Suriye’nin kuzeyinde Rasulayn ilçe merkezinde eş zamanlı 2 bombalı terör saldırısı meydana geldi, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.
3.02.2021 Dünya
PKK'nın Cerablus'taki eylem hücresi çökertildi!
PKK'nın Cerablus'taki eylem hücresi çökertildi! Suriye'nin Cerablus kentinde 150 kilogram C-4 patlayıcı yüklü traktörle eylem için keşif yaparken yakalanan teröristin ifadeleri doğrultusunda, terör örgütü PKK'nın aynı kentteki eylem hücresi çökertildi.
23.12.2020 Gündem
Rasulayn şehitlerine veda!
Rasulayn şehitlerine veda! Suriye'nin Rasulayn ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar son yolculuklarına uğurlandı.
11.12.2020 Gündem
Rasulayn'daki bombalı araç saldırısında 2 asker şehit oldu
Rasulayn'daki bombalı araç saldırısında 2 asker şehit oldu İçişleri Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bulunan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde yol kontrol noktasına terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 8 askerin de yaralandığını bildirildi.
10.12.2020 Gündem
MSB açıkladı! 26 terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı! 26 terörist etkisiz hale getirildi Rasulayn ve Tel Abyad bölgelerinde dün saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 26 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
10.11.2020 Gündem
PKK/YPG Rasulayn'da sivilleri hedef aldı: 5 ölü, 12 yaralı
PKK/YPG Rasulayn'da sivilleri hedef aldı: 5 ölü, 12 yaralı MSB: Terör örgütü PKK/YPG, Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamına kastetmek için yine masum sivilleri hedef aldı. İnsanlık düşmanı teröristler Rasulayn merkezdeki bir pazar yerinde tuzakladıkları EYP’yi patlatarak 5 masum sivili katletti, 12 sivili de yaraladı.
26.07.2020 Gündem
Bakan Soylu: Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz
Bakan Soylu: Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin, “15 Temmuz 2016 yılından bugüne kadar FETÖ terör örgütüne dönük tam 99 bin 66 operasyon, 282 bin 790 gözaltı gerçekleştirildi. Aldıkları nefesi bile takip ediyoruz." dedi.
15.07.2020 Gündem
Tel Abyad'da bombalı terör saldırısı: 6 ölü
Tel Abyad'da bombalı terör saldırısı: 6 ölü Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Tel Abyad ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında, ilk belirlemelere göre 3'ü çocuk 6 sivil öldü, 7 sivil yaralandı.
7.07.2020 Dünya
YPG/PKK'nın Rasulayn'da düzenlediği bombalı saldırıda 8 sivil  yaralandı
YPG/PKK'nın Rasulayn'da düzenlediği bombalı saldırıda 8 sivil yaralandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü YPG/PKK'nın Rasulayn'da pazar yerine düzenlediği bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 8 sivilin yaralandığını bildirdi.
6.06.2020 Gündem
Rasulayn'da terör saldırısı: 2 ölü
Rasulayn'da terör saldırısı: 2 ölü Suriye'nin kuzeyindeki Rasulayn’da bir araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 2 sivil yaşamını yitirdi.
5.06.2020 Dünya
Teröristler böyle yakalandı! Vücutlarına alüminyum folyo sarmışlar
Teröristler böyle yakalandı! Vücutlarına alüminyum folyo sarmışlar Barış Pınarı Harekatı ile terör unsurlarından arındırılan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Rasulayn'a, Türk askerine saldırı düzenlemek için sızmaya çalışan PKK/YPG'li 2 terörist yakalandı. Teröristlerin termal kameralara yakalanmamak için vücutlarına alüminyum folyo sardığı görüldü.
9.05.2020 Gündem
Barış Pınarı Harekatı Bölgesi'ne sızmaya çalışan 4 YPG/PKK'lı terörist  öldürüldü
Barış Pınarı Harekatı Bölgesi'ne sızmaya çalışan 4 YPG/PKK'lı terörist öldürüldü Terör örgütü YPG/PKK, Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn ilçesinin güneyinden sızma girişiminde bulundu. Suriye Milli Ordusu ile YPG/PKK arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken, Esed rejimi güçleri de terör örgütüne destek verdi. Olayın ardından ABD askerleri de çatışmaların yaşandığı bölgenin yakınındaki Tel Temır'e giderek, beldeyi çevreledi
2.04.2020 Dünya
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
4.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yüreğin yetiyorsa' dedi ve meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yüreğin yetiyorsa' dedi ve meydan okudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu, eğer bu ülkenin yönetiminde sorumluluk almak istiyorsa, kendisine bunun yolunu hemen göstereyim. Bu iş öyle sütre gerisinden saldırarak, birilerini öne sürüp arkadan kıs kıs gülerek olmaz. Malum olduğu üzere, 2023 yılında bu ülkede bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Yüreğin yetiyorsa çıkarsın meydana "ben ülkeyi yönetmeye talibim" dersin, milletten yetkiyi alabilirsen de söylediklerini yaparsın. Ama o güne kadar bu zata düşen görev, milli güvenliğimizi ilgilendiren konularda sorumluluk sahiplerine destek vermektir." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşmeyle ilgili soruya da “Her şeye açığız. Beklentimiz ateşkesin sağlanması” ifadesini kullandı. ABD’den gelen mühimmat desteği açıklamasına ise “Bu tür taleplerimizi Sayın Trump’a ilettim” yorumunu yaptı.
4.03.2020 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "AB'nin Türkiye'deki mülteciler için vadettiği 6 milyar avronun henüz yarısının dahi tam ödenmediğini" bildirdi.
23.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Beştepe'deki kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu.
7.01.2020 Siyaset
Bakan Soylu'dan flaş okul servisi açıklaması
Bakan Soylu'dan flaş okul servisi açıklaması İçişleri Bakanı Soylu yaptığı açıklama, "Okul servis araçları denetimlerimizi yüzde 128 arttırdık." diye konuştu.
2.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rasulayn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rasulayn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.