Raşit Bağzıbağlı

Raşit Bağzıbağlı

Son dakika Raşit Bağzıbağlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Raşit Bağzıbağlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Raşit Bağzıbağlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Raşit Bağzıbağlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan raşit bağzıbağlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 raşit bağzıbağlı haberi bulunmuştur. Tüm raşit bağzıbağlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziynet Sali sahne kıyafetiyle dikkat çekti: Güneş gibi alev alev olmak istedim!
Ziynet Sali sahne kıyafetiyle dikkat çekti: Güneş gibi alev alev olmak istedim! Ziynet Sali, önceki akşam bir mekanda sahneye çıktı. Performansından önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sali, Raşit Bağzıbağlı imzalı elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
23.01.2022 Magazin
Defne Samyeli tarzıyla dikkat çekti
Defne Samyeli tarzıyla dikkat çekti Defne Samyeli ve ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, önceki akşam Yeni Gazino'da sahne aldı. Samyeli, iddialı elbisesiyle göze, şarkılarıyla da kulağa hitap etti.
7.11.2021 Magazin
Tuğba Ekinci, Defne Samyeli'yi hedef aldı! ' Her yeri açınca...'
Tuğba Ekinci, Defne Samyeli'yi hedef aldı! ' Her yeri açınca...' Defne Samyeli, Raşit Bağzıbağlı imzalı iddialı elbisesiyle sosyal medyada gündem yarattı. Tuğba Ekinci ise Samyeli'nin tarzına dair yorumuyla şoke etti.
7.11.2021 Magazin
Defne Samyeli’nin transparan kıyafetiyle olay oldu!
Defne Samyeli’nin transparan kıyafetiyle olay oldu! Kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Defne Samyeli, transparan sahne kıyafeti ile cesaretini konuşturdu.
5.10.2021 Magazin
1 Başka Güzel yarışması formatı ne, jüri üyeleri kimler? Bir Başka Güzel programına başvuru nasıl yapılır?
1 Başka Güzel yarışması formatı ne, jüri üyeleri kimler? Bir Başka Güzel programına başvuru nasıl yapılır? Bir Başka Güzel isimli program bugünden itibaren evlere konu olacak. Türkiye'nin bir başka güzelini arayacağı programda 12 kadın, Türkiye'nin yeni yıldızı olmak için kıyasıya yarışacak. Bugünden itibaren hafta içi her gün saat 13'te Esra Eron'un sunumuyla yayınlanacak olan 'Bir Başka Güzel'in jürisi; Raşit Bağzıbağlı, Emina Jahoviç ve Bige Daruga Çalışkan'dan oluştu. Peki 1 Başka Güzel yarışma formatı nedir, jüri üyeleri kimler? Bir Başka Güzel programına başvuru nasıl yapılır?
13.09.2021 Gündem
Elif Yılmaz iki ayrı elbiseyle şaşırttı!
Elif Yılmaz iki ayrı elbiseyle şaşırttı! Kanal D’nin her cumartesi-pazar canlı yayınla ekrana gelen, haberleri ile olduğu kadar ilk’leri ile de adından söz ettiren programı Magazin D, yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geldi.
13.06.2021 Televizyon
Ebru Şahin'den genç kızlara büyük destek!
Ebru Şahin'den genç kızlara büyük destek! ‘Şuursuz Aşk’ filminin galasında ve Cannes’da giydiği kıyafetleri ‘Güçlü Kadınlardan Genç Kızlara’ etkinliğine bağışlayan Ebru Şahin, 34 genç kızın aylık eğitim masrafını karşıladı.
9.03.2021 Magazin
Raşit Bağzıbağlı'dan açıklama! En Şık Benim neden yok? TV8’de yayınlanan Raşit Bağzıbağlı’nın programı bitti mi?
Raşit Bağzıbağlı'dan açıklama! En Şık Benim neden yok? TV8’de yayınlanan Raşit Bağzıbağlı’nın programı bitti mi? En Şık Benim programı neden yok, bitti mi? Hafta içi her gün saat 18.00’de TV 8’de yayımlanan Raşit Bağzıbağlı’nın programı dün ve bugün saatinden ekranlara gelmedi. En Şık Benim programının ekranlara gelmemesi TV8’de yayınlanan Raşit Bağzıbağlı’nun programı bitti mi? sorularına neden oldu. İşte detaylar…
28.10.2020 Gündem
‘Türk olmaktan mutluyum’
‘Türk olmaktan mutluyum’ Şevval Şahin, Mercedes Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, Raşit Bağzıbağlı defilesi öncesinde kameralar karşısına geçti.
16.10.2020 Magazin
Buket Aydın Altın Küre'de!
Buket Aydın Altın Küre'de! Sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden “Altın Küre Ödülleri” sahiplerini buldu. Los Angeles'ta gerçekleştirilen törene Kanal D Haber sunucusu Buket Aydın, Altın Küre üyesi, Hürriyet Kelebek yazarı Barbaros Tapan’la birlikte katıldı
7.01.2019 Magazin
Seda Sayan'a çifte kutlama
Seda Sayan'a çifte kutlama Seda Sayan yılbaşı gecesi Günay Restoran’da hayranlarıyla buluştu. Şarkıcı hem yeni yaşını hem de yeni yılı kutladı.
2.01.2019 Magazin
MasterChef'in yarışmacısı dizi yıldızı oldu
MasterChef'in yarışmacısı dizi yıldızı oldu MasterChef Türkiye, Gardırop Savaşları, Aşk Yalanı Sever ve Yemekteyiz gibi dikkat çeken projelerde yer alan Tuğçe Sökesoğlu, Yasak Elma dizisinde rol aldı.
31.12.2018 Magazin
Sahne şıklığı
Sahne şıklığı Seda Sayan önceki akşam Antalya’da Gloria Golf Otel’de özel bir gece için sahne aldı.
28.10.2018 Magazin
Cicişlerden sonra şimdi de Naz Elmas'la
Cicişlerden sonra şimdi de Naz Elmas'la 2015 yazında Bodrum'da eşini Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Erol kardeşlerle aldatan, 2017’de ise bir hostesten bebek sahibi olan iş insanı Erol Özmandıracı, geçen akşam ise oyuncu Naz Elmas'la samimiyeti ilerletti.
15.09.2018 Magazin
Kenzo beğendi
Kenzo beğendi RAŞİT Bağzıbağlı, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında, RASHID hazır giyim markasının 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki akşam Zorlu PSM’de tanıttı.
12.09.2018 Magazin
RASHID'in kraliçeleri!
RASHID'in kraliçeleri! RAŞİT Bağzıbağlı 11 Eylül’de Zorlu PSM’de Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında yapılacak RASHID hazır giyim markasının defilesi için 4 Miss Turkey güzeliyle poz verdi.
5.09.2018 Magazin
‘Yeni bir ben’ başlıyor
‘Yeni bir ben’ başlıyor KANAL D’nin yeni değişim ve moda programı ‘Yeni Bir Ben’in yayın tarihi belli oldu.
4.09.2018 Magazin
Beyaz  atlı Deniz
Beyaz atlı Deniz Deniz Akkaya (40) ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı’nın 10. yıl özel koleksiyonunun kampanya fotoğrafları için poz verdi.
13.06.2018 Magazin
Kadınlara düşkün erkekleri seviyorum!
Kadınlara düşkün erkekleri seviyorum! Kıbrıs Genç TV 21. yılını törenle kutladı. Elexus Hotel’de gerçekleşen gala gecesinde ‘Başarı Ödülü’ alan Meryem Uzerli güzelliğiyle göz kamaştırdı.
2.06.2018 Magazin
Aşkım beni asla üzmez!
Aşkım beni asla üzmez! Raşit Bağzıbağlı 10’uncu yıla özel koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week kapsamında tanıttı.
28.03.2018 Magazin
Podyum çöle döndü
Podyum çöle döndü Dünyanın ilk tesettürlü modeli Halima Aden, Raşit Bağzıbağlı’nın Modanisa için tasarladığı koleksiyonun tanıtım defilesinde podyuma çıktı.
27.03.2018 Magazin
Hormonal olarak vuruyor
Hormonal olarak vuruyor Raşit Bağzıbağlı, Kıbrıs Türk Ortapedik Özürlüler Derneği yararına Kıbrıs Merit Crystal Cove Otel’de defile düzenledi.
5.03.2018 Magazin
Pelin Batu ile Macit Bitargil Roma'da evlendi
Pelin Batu ile Macit Bitargil Roma'da evlendi Oyuncu, şair ve tarihçi Pelin Batu ile kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil, İtalyanın başkenti Romada evlendi.
29.01.2018 Magazin
Deniz’i gördü heyecan yaptı
Deniz’i gördü heyecan yaptı Didem Soydan, Raşit Bağzıbağlı ile Derviş Bağzıbağlı’nın Sofa Otel’deki defilesinde boy gösterdi.
14.12.2017 Magazin
En güzel sarı
En güzel sarı Model Didem Soydan ile ‘Fazilet Hanım’ın Kızları’ dizisinin oyuncusu İdris Nebi Taşkan, 13 Aralık’ta birlikte podyuma çıkacak.
12.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Raşit Bağzıbağlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki raşit bağzıbağlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.