Rahip Brunson

Rahip Brunson

Son dakika Rahip Brunson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rahip Brunson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rahip Brunson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rahip Brunson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rahip brunson gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 rahip brunson haberi bulunmuştur. Tüm rahip brunson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Finlandiya ve İsveç ile Türkiye arasında yapılan üçlü anlaşmada Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi” dedi.
30.06.2022 Siyaset
AYM'den rahip Brunson kararı
AYM'den rahip Brunson kararı Anayasa Mahkemesi, ABD ile Türkiye arasında gerilime neden olan rahip Brunson'ın bireysel başvurusunu reddetti. Yüksek Mahkeme, Brunson'un tutuklanmasının hukuki olmadığı, ev hapsinde kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvurunun dayanaktan yoksun ve kabul edilemez olduğuna hükmetti.
7.01.2021 Gündem
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız ABD Başkanı Trump, ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılmasından dolayı Türkiye'ye minnettar olduklarını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok iyiydi." değerlendirmesinde bulundu.
25.08.2020 Dünya
Son dakika... Trump: Türkiye'yi seviyorum, Erdoğan'ın suçu değil!
Son dakika... Trump: Türkiye'yi seviyorum, Erdoğan'ın suçu değil! G20 Zirvesi'nde basın toplantısı düzenleyen ABD lideri, "Patriot füzesi almak istediler ancak Başkan Obama 'Hayır' dedi. Sonrasında Rusya'ya gittiler, S-400 için. Çok para verip, aldılar. Türkiye, 100 tane F-35 satın aldı. Türkiye'ye adil davranılmadı. Tamamen bir berbat bir durum, karmaşık bir durum" ifadesini kullandı.
29.06.2019 Dünya
Türkiye'den ABD'ye rapor yanıtı: İkiyüzlü ve ibret verici bir yaklaşım
Türkiye'den ABD'ye rapor yanıtı: İkiyüzlü ve ibret verici bir yaklaşım ABD'nin yayımladığı 2018 Uluslararası Dini Özgürlükler Raporu'na sert tepki gösteren Dışişleri Bakanlığı "Dünyada demokrasinin savunucusu iddiasıyla ortaya çıkanların müttefik bir ülkede demokrasiye darbe girişiminde bulunanları adeta masum din adamı olarak nitelemeleri ikiyüzlü ve ibret verici bir yaklaşımdır" değerlendirmesinde bulundu.
22.06.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Washington'da 8 Ocak'ta toplantı olacak, ABD'nin çekilme süreci ele alınacak.' dedi.
21.12.2018 Gündem
JCR, Türkiye`nin kredi notunu negatif izlemeden çıkardı
JCR, Türkiye`nin kredi notunu negatif izlemeden çıkardı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Türkiye`nin kredi notunu negatif izlemeden çıkardı.
27.11.2018 Ekonomi
"Bu terör örgütünün karanlık yüzünü burada FBI görmeye başladı"
"Bu terör örgütünün karanlık yüzünü burada FBI görmeye başladı" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ terör örgütü ile ilgili, “Bu terör örgütünün karanlık yüzünü burada FBI görmeye başladı, soruşturmalarda görüyorlar" dedi.
18.11.2018 Siyaset
Trump'tan, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesiyle ilgili açıklama
Trump'tan, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesiyle ilgili açıklama ABD Başkanı Donald Trump, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesini şu anda değerlendirmediklerini söyledi.
17.11.2018 Dünya
Krizden sonra ABD ile Türkiye...
Krizden sonra ABD ile Türkiye... Rahip Brunson krizinden sonra Türkiye - ABD ilişkilerinde normalleşme sürecinin devam etmesi bekleniyor.
14.11.2018 Dünya
Dolar 3 ayın en düşük seviyesinde! Dolarda son durum (Güncel döviz kurları)
Dolar 3 ayın en düşük seviyesinde! Dolarda son durum (Güncel döviz kurları) Dolar fiyatları, Türkiye'nin İran yaptırımlarından muaf olacağı açıklamasıyla 3 ayın en düşük seviyesini görürken, şu dakikalarda 5.31 TL seviyesinde bulunuyor. Euro fiyatları ise 6.07 TL seviyesinde hareket ediyor.
5.11.2018 Ekonomi
Türkiye ve ABD’den karşılıklı çok önemli karar
Türkiye ve ABD’den karşılıklı çok önemli karar Türkiye ile ABD arasındaki yaptırım krizi bitti. İki ülke peş peşe duyurdu. Amerika Birleşik Devletleri, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya uyguladığı yaptırımları kaldırdı. Dışişleri Bakanlığı da mütekabiliyet ilkesi gereği ABD'li bakanlara uygulanan yaptırımların kaldırıldığı açıkladı.
2.11.2018 Gündem
En kötü geride kaldı
En kötü geride kaldı Garanti Bankası’nın ana hissedarı İspanyol BBVA’nın CFO’su Tejada, Türkiye’nin son dönemde ekonomide yaşananlar karşısında bir kez daha direncini gösterdiğini söyledi. Tepe yönetici, “Türkiye için en kötü geride kaldı” dedi
30.10.2018 Ekonomi
Kredi faizleri düşüşe geçti
Kredi faizleri düşüşe geçti Ülke risk primindeki gerileme ve ekonomi yönetiminin aldığı tedbirlerle kredi faizleri düşüşe geçti. TCMB verilerine göre bankalarca açılan kredilere uygulanan ağırlıklı ortalama ihtiyaç kredi faizi 19 Ekim`de 64 baz puan azalarak yüzde 38,72`ye gerilerken aynı dönemde ticari kredi faizleri de 106 baz puanlık düşüşle yüzde 34,32`ye indi. Uzmanlar kredi faizlerinde düşüşün bir süre daha devam edebileceğini belirtiyor.
30.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump, 11 Kasım’da buluşacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump, 11 Kasım’da buluşacak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Rahip Brunson krizinin çözülmesinin ardından ABD Başkanı Donald Trump ile ilk yüz yüze görüşmeyi 11 Kasım’da yapması planlanıyor.
23.10.2018 Gündem
İkinci eli, sıfırına yaklaştı
İkinci eli, sıfırına yaklaştı Döviz kurundaki ani sıçrama sonrası alınan tedbirlerden biri de dövizle ticareti yasaklamak oldu. Satılık tekne ve otomobil ilanlarının olduğu siteler de fiyatlarını yasağın başladığı tarihte 7.25 liralık euro kuru üzerinden TL’ye çevirdi. Ancak kur geri geldi, firmalar da sıfır araçlarda kampanya yapınca 2’nci el fiyatları neredeyse sıfır fiyatlarla aynı oldu.
20.10.2018 Ekonomi
Haydi gereğini yapın
Haydi gereğini yapın Doların 7 lirayı geçtiği dönemde maliyet artışlarını bahane ederek fiyatlara zam yapanların, dolar kuru 5.55’e geri çekildiğinde ne yapacağını soran tüketiciler ‘Haydi gereğini yapın, zamları geri alın’ kampanyası başlattı.
18.10.2018 Ekonomi
Rahip Brunson sonrası Türk-Amerikan ilişkileri masaya yatırıldı
Rahip Brunson sonrası Türk-Amerikan ilişkileri masaya yatırıldı ABD'li emekli büyükelçi Matthew Bryza, Amerikalı Rahip Andrew Brunson'ın serbest kalmasının Türk-Amerikan ilişkilerindeki sorunların çözümünde önemli rol oynayacağını ve iki ülkenin diğer sorunlara daha iyi odaklanacağını belirtti.
18.10.2018 Dünya
Adalet Bakanı Gül: Bin 600 hakim ve savcı alınacak
Adalet Bakanı Gül: Bin 600 hakim ve savcı alınacak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 29 Aralık'ta 1600 hakim savcı alımı için sınav yapılacağını duyurdu. Gül ayrıca "Kayıp gazeteci Kaşıkçı olayının da en kısa sürede neticelenmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
18.10.2018 Siyaset
Son dakika... ABD: Türkiye'ye yaptırımlar...
Son dakika... ABD: Türkiye'ye yaptırımlar... ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Brunson'un serbest bırakılmasının ardından Türkiye'ye uygulanan yaptırımlar konusunda kısa sürede karar vereceklerini söyledi.
17.10.2018 Dünya
Brunson'un avukatı mahkemeye başvurdu
Brunson'un avukatı mahkemeye başvurdu ABD'li Rahip Brunson'un avukatı, müvekkiline verilen hapis cezasının 'usule aykırı olduğu' iddiasıyla İzmir Bölge Adliye Mahkemesine başvurdu.
17.10.2018 Gündem
CHP’nin İş Bankası’nda direnmesi sonuç vermez
CHP’nin İş Bankası’nda direnmesi sonuç vermez İş Bankası hisseleri konusunda CHP’nin ‘direniriz’ açıklamasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanıtı: Onların direnmesi netice vermez. Parlamento dışı boyutu var. Anayasa Mahkemesi ortaya koyacağı bir kararla işimizi daha da kolaylaştırır
16.10.2018 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Cemal Kaşıkçı açıklaması!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Cemal Kaşıkçı açıklaması! AK Parti'nin MYK toplantısı sonrası, Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi. Çelik, Cemal Kaşıkçı'yla ilgili, "bütün kurumlarımız olayın aydınlatılması için etkili bir çalışma yürütüyor." dedi
16.10.2018 Siyaset
Brunson'ın cezasını mahkeme kesti
Brunson'ın cezasını mahkeme kesti Yıldırım, "Kaşıkcı konusunda yaşanan olay nereden bakarsanız bakın kabul edilebilir değil" dedi. Brunson'ın cezasını mahkemenin kestiğini belirten Yıldırım, "Bu durumun ilişkilerin geliştirilmesine katkısı olur mu göreceğiz" diye konuştu...
16.10.2018 Siyaset
İş dünyası ABD’ye çıkarma yapacak
İş dünyası ABD’ye çıkarma yapacak Rahip Brunson’un serbest kalmasıyla birlikte yeniden rayına giren Türkiye ABD ilişkilerinde gözler, Amerikan Türk Konseyi (ATC) önümüzdeki hafta Washington’da yapılacak yıllık toplantısında. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılmasının beklendiği üç gün sürecek konferansta, Türk iş dünyası çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
16.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rahip Brunson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rahip brunson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.