Rafsancani

Rafsancani

Son dakika Rafsancani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rafsancani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rafsancani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rafsancani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rafsancani gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 rafsancani haberi bulunmuştur. Tüm rafsancani haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı İran’ın eski Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin kızı Faize Haşimi, ülkede devam eden gösterileri desteklediği ve kışkırttığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
28.09.2022 Dünya
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü İran'ın önde gelen muhafazakar din adamlarından Ayetullah Muhammed Taki Misbah Yezdi, 85 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2021 Dünya
İran eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı idama mahkum edildi
İran eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı idama mahkum edildi Eşini öldürdüğünü itiraf eden Necefi için verilen idam kararının temyiz yolu açık. Reformistlerin önde gelen isimlerinden biri olan siyasetçi, geçmişte Tahran Belediye Başkanlığı da yapmıştı.
30.07.2019 Dünya
Ruhani'nin danışmanı Necefi'nin eşi öldürüldü
Ruhani'nin danışmanı Necefi'nin eşi öldürüldü İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin danışmanlarından eski Tahran Belediye Başkanı Muhammed Ali Necefi'nin eşi öldürüldü.
28.05.2019 Dünya
Ruhani'den ABD'ye "Müzakere istiyorsanız baskıları kaldırın" mesajı
Ruhani'den ABD'ye "Müzakere istiyorsanız baskıları kaldırın" mesajı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'nin baskıları sona erdirmesi ve özür dilemesi halinde müzakere masasına oturabileceklerini söyledi.
24.04.2019 Dünya
"ABD ile ilişki kurmamak için Rusya'ya taviz vermek zorunda değiliz"
"ABD ile ilişki kurmamak için Rusya'ya taviz vermek zorunda değiliz" Eski İran Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin kızı Faize Haşimi, ülkesinin dış siyasetini eleştirerek, ABD ile ilişki kurmamak için Rusya'ya taviz vermek zorunda olmadıklarını söyledi. Faize Haşimi, İran'ın Arap ülkeleri ile olan ilişkilerini, ülkesinin yürüttüğü dış siyaseti ve Tahran yönetiminin toplumsal olaylara ilişkin yaklaşımını AA muhabirine değerlendirdi.
11.01.2019 Dünya
İran uzaya 2 uydu fırlatacak
İran uzaya 2 uydu fırlatacak İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Gelecek hafta kendi ürettiğimiz roketlerle uzaya 2 uydu fırlatacağız" dedi.
10.01.2019 Dünya
"Din adamı statüsüne karşıyım"
"Din adamı statüsüne karşıyım" Eski İran Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin kızı Faize Haşimi, İran devletinin 40 yıldır İslam adına hata yaptığını söyledi.
17.09.2018 Dünya
İran'da Cumhurbaşkanı Ruhani'ye "ölüm tehdidine" gözaltı
İran'da Cumhurbaşkanı Ruhani'ye "ölüm tehdidine" gözaltı Kum kentindeki Fevziye Medresesinde geçen ay düzenlenen bir programda Ruhani aleyhine pankart açtığı öne sürülen 5 din adamı gözaltına alındı.
10.09.2018 Dünya
İran'da 300 kişi gözaltına alındı
İran'da 300 kişi gözaltına alındı İran'ın başkenti Tahran'da 3 polisin hayatını kaybettiği olaylarla ilgili Gonabadi tarikatı mensubu 300 kişi gözaltına alındı.
20.02.2018 Dünya
Ülkede şok! Eski cumhurbaşkanının ailesine yurt dışı yasağı!
Ülkede şok! Eski cumhurbaşkanının ailesine yurt dışı yasağı! İran'ın eski cumhurbaşkanlarından Rafsancani'nin kızı Haşimi "Bayramdan sonra ailemizden dört kişiye yurt dışı yasağı kondu" açıklamasında bulundu.
10.08.2017 Dünya
'Rafsancani döneminde Türkiye-İran ilişkileri en yüksek seviyedeydi'
'Rafsancani döneminde Türkiye-İran ilişkileri en yüksek seviyedeydi' Eski İran Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin büyük oğlu Muhsin Haşimi, babasının yönetimde olduğu dönemlerde Türkiye-İran ilişkilerinin iki ülke tarihinin en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti.
23.03.2017 Dünya
Ruhani: Türkiye’yle birlikte terörü ortadan kaldırmayı temenni ederim
Ruhani: Türkiye’yle birlikte terörü ortadan kaldırmayı temenni ederim İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Türkiye’deki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı dileyerek, “ Türkiye ve İran’ın ortak çabasıyla terörün ortadan kaldırılmasını temenni ederim” dedi.
13.01.2017 Dünya
Yüz binlerce İranlı Rafsancani için caddelere döküldü!
Yüz binlerce İranlı Rafsancani için caddelere döküldü! İranlılar caddelere sığmadı. İran’ın Cumhurbaşkanı olarak 1989-1997 arasında görev yapan Rafsancani’nin cenaze törenine onbinlerce kişi katıldı.
17.06.2021 Dünya
İran karıştı! Sokaklara döküldüler!
İran karıştı! Sokaklara döküldüler! Eski İran Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin hayatını kaybetmesi ardından ortaya atılan 'öldürüldü' iddiası İran'ı karıştırdı.
17.06.2021 Dünya
İran şokta! Eski Cumhurbaşkanı Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti
İran şokta! Eski Cumhurbaşkanı Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti Eski İran Cumhurbaşkanı ve Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi (DMTK) Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani, kalp krizi nedeniyle 82 yaşında hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
İzzetbegoviç: "İslam adına yapılanlar İslam'ı kötülüyor!"
İzzetbegoviç: "İslam adına yapılanlar İslam'ı kötülüyor!" Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, "İslam adına yapılan radikalizm, İslam'ın adını kötülemektedir. İslam, huzur ve barış dinidir. İslam adına cinayet işleyenlerin İslam'la alakası yoktur." dedi.
17.06.2021 Dünya
Arjantin'den Bağdat'a İran talebi
Arjantin'den Bağdat'a İran talebi Buenos Aires'te 22 yıl önce gerçekleşen saldırıda rolü olduğu gerekçesiyle İran dini lideri Hamaney'in Başdanışmanı Velayeti'nin gözaltına alınması istendi
17.06.2021 Dünya
İran: Irak ve Afganistan'da ABD ile işbirliği yaptık
İran: Irak ve Afganistan'da ABD ile işbirliği yaptık İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Tahran yönetiminin ABD ile Afganistan ve Irak'ta işbirliğine yönelik bazı görüşmeler yürüttüklerini açıkladı.
29.06.2016 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: 'Bu bizim için fırsattır'
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: 'Bu bizim için fırsattır' İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Nükleer anlaşma şu an bizim için, teknolojinin ülkemize gelmesi, ekonomik konular ve dünyayla iş birliği, yabancı sermayenin girişi için bir fırsattır. Allah etmesin, bir grup, bu konudaki karşı çabalarında başarılı olursa bu fırsatı kaçırabiliriz." dedi.
7.04.2016 Dünya
Hamaney'in tepkisinin ardından Rafsancani'den düzeltme
Hamaney'in tepkisinin ardından Rafsancani'den düzeltme İran DMTK Başkanı Rafsancani, "Yarının dünyası diyalog dünyasıdır, füze dünyası değildir." mesajını, İran'ın dini lideri Hamaney'in sert eleştirisinden sonra düzeltme yoluna gitti.
31.03.2016 Dünya
İran seçimlerinde Reformistler önde
İran seçimlerinde Reformistler önde İran'da resmi olmayan sonuçlara göre, "Reformistler ve Hükümeti Destekleyenler Birliği", İran Meclisi Tahran Milletvekili seçiminde aldıkları yüksek oyla "Muhafazakarlar Koalisyonu'nu" geride bıraktı.
28.02.2016 Dünya
İran seçimlerinde ilk sonuçlar belli oldu
İran seçimlerinde ilk sonuçlar belli oldu İran’da dün gerçekleşen Uzmanlar Meclis seçimlerinde resmi olmayan ilk sonuçlara göre, başkent Tahran’da eski Cumhurbaşkanı Haşimi Rafsancani ve Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin öndeliğinde seçimleler katılan 16 kişilik listedeki adayların çoğu meclise girmeye hak kazandı.
27.02.2016 Dünya
Ruhani adaylık başvurusunda bulundu
Ruhani adaylık başvurusunda bulundu İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, 26 Şubat’ta düzenlenecek Uzmanlar Meclisi seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu...
21.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rafsancani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rafsancani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.