Hasan Ruhani

Hasan Ruhani

Son dakika Hasan Ruhani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Ruhani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Ruhani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Ruhani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan ruhani gelişmeleri de dahil olmak üzere 958 hasan ruhani haberi bulunmuştur. Tüm hasan ruhani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Bitcoin ile benzin alma dönemi! Daha ucuza...
Bitcoin ile benzin alma dönemi! Daha ucuza... Arz sıkıntıları sebebiyle tüm dünyada artan petrol fiyatları akaryakıt krizinin fitilini ateşledi. Petrolün son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte küresel çapta benzin fiyatları artarken, El Salvador’dan çok kritik bir hamle geldi. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin tüm dünyaya duyurduğu gelişmeye göre vatandaşlar akaryakıt istasyonlarından Bitcoin ile ödeme yaparak ucuza benzin alabilecek. İşte detaylar…
1.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile ikili ilişkiler ve bölgesel bölgesel konuların ele alındığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.07.2021 Gündem
En çok kripto para bu ülkelerde üretiliyor
En çok kripto para bu ülkelerde üretiliyor İran'ın indirimli elektrik tarifeleri nedeniyle Çin, Rusya, ABD, Kazakistan, Kanada ve İzlanda ile birlikte dünyada en fazla kripto para üreten 7 ülkeden biri olduğu açıklandı.
4.07.2021 Ekonomi
İran dünyada en fazla kripto para üreten 7 ülkeden biri oldu
İran dünyada en fazla kripto para üreten 7 ülkeden biri oldu İran'ın indirimli elektrik tarifeleri nedeniyle Çin, Rusya, ABD, Kazakistan, Kanada ve İzlanda ile birlikte dünyada en fazla kripto para üreten 7 ülkeden biri olduğu açıklandı.
3.07.2021 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: Kovid-19 nedeniyle 1 milyon 100 bin kişi işsiz kaldı
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: Kovid-19 nedeniyle 1 milyon 100 bin kişi işsiz kaldı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülkede 1 milyon 100 bin kişinin işsiz kaldığını söyledi.
1.07.2021 Dünya
İran'da yeni Cumhurbaşkanı belli oldu! İbrahim Reisi seçildi...
İran'da yeni Cumhurbaşkanı belli oldu! İbrahim Reisi seçildi... Son dakika haberine göre; İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, Yargı Erki Başkanı İbrahim Reisi kazandı.
19.06.2021 Dünya
Ruhani, Viyana'daki toplantılarda 'ABD ile temel meselenin çözüldüğünü' belirtti
Ruhani, Viyana'daki toplantılarda 'ABD ile temel meselenin çözüldüğünü' belirtti İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Avusturya'nın başkenti Viyana'da devam eden toplantılarda "ABD ile temel meselenin çözüldüğünü" söyledi.
2.06.2021 Dünya
Kripto para madenciliği yasaklandı! 4 ay...
Kripto para madenciliği yasaklandı! 4 ay... Kripto paralar son günlerin en çok konulan konuları arasında yer alıyor. Bitcoin'de görülen düşüş yatırımcılar arasında endişe yaratırken kripto para madenciliğine ilgi sürüyor. Kripto para madenciliği ile ilgili şaşırtan karar ise İran'dan geldi. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülke genelindeki yaygın elektrik kesintileri nedeniyle kripto para madenciliğini 4 ay süreyle yasakladıklarını açıkladı.
26.05.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine ramazan tebriği!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine ramazan tebriği! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefonla görüştüğü dünya liderlerinin ramazan ayını tebrik etti.
16.04.2021 Gündem
İran duyurdu: 'Nükleer terör' saldırısı yapıldı
İran duyurdu: 'Nükleer terör' saldırısı yapıldı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, İsfahan eyaletindeki Natanz Nükleer Tesisi'nde meydana gelen kazanın "terör eylemi" olduğunu duyurdu.
11.04.2021 Dünya
İran'da flaş korona kararı! İş yerleri 10 gün kapalı kalacak
İran'da flaş korona kararı! İş yerleri 10 gün kapalı kalacak İran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yüksek riskli olarak belirlenen kırmızı kategorideki şehirlerde 10 Nisan'dan itibaren 10 günlük kısıtlama uygulanacak.
8.04.2021 Dünya
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, ülkesinin Çin'in başlattığı "Kuşak ve Yol" projesine katılımını öngören 25 yıllık bir iş birliği anlaşmasının Pekin yönetimi ile imzalanacağını açıkladı.
26.03.2021 Dünya
Komşuda alarm! Koronavirüsün yeni türü tespit edildi
Komşuda alarm! Koronavirüsün yeni türü tespit edildi İran Meclis Başkan Yardımcısı ve Koronayla Ulusal Mücadele Kurulu Üyesi Kadızade Haşimi, başkent Tahran yakınlarındaki Kazvin eyaletinde yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İran varyantının ortaya çıktığına dair kanıtlar olduğunu söyledi.
27.02.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.02.2021 Gündem
İran'da Kovid-19'a karşı aşılama bu hafta başlayacak
İran'da Kovid-19'a karşı aşılama bu hafta başlayacak İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkede aşılamanın bu hafta başlayacağını ve önceliğin sağlık çalışanlarında olacağını söyledi.
6.02.2021 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den 'seçimlere katılım' vurgusu
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den 'seçimlere katılım' vurgusu İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkede 18 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılımın yüksek olmasının hem seçilen kişinin onay alması hem rejimin ilkelerinden biri olduğunu söyledi.
1.02.2021 Dünya
İran'ı karıştıran olay! Devlet televizyonunda Ruhani'ye hakaret...
İran'ı karıştıran olay! Devlet televizyonunda Ruhani'ye hakaret... İran devlet televizyonunda yayımlanan bir programda Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye yönelik hakaret içerikli ifadeler ülkede tüm kesimlerin tepkisini çekerken söz konusu program hakkında yasal işlem başlatılması talep edildi.
21.01.2021 Dünya
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü İran'ın önde gelen muhafazakar din adamlarından Ayetullah Muhammed Taki Misbah Yezdi, 85 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2021 Dünya
İran'dan ABD'ye sert tepki: Siz elini kestiniz, biz de sizin bacağınızı keseceğiz!
İran'dan ABD'ye sert tepki: Siz elini kestiniz, biz de sizin bacağınızı keseceğiz! İran'dan ABD Başkanı Donald Trump için şok sözler geldi. Kasım Süleymani’nin ABD tarafından öldürülmesinin yıl dönümüne kısa süre kala, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD Başkanı Trump'ı “Komutanımızın elini kestiniz, biz de sizin bacağınızı bölgeden keseceğiz" sözleriyle tehdit etti.
30.12.2020 Dünya
Ruhani, ülkesindeki seçim sistemini eleştirerek partili sisteme geçilmesini istedi
Ruhani, ülkesindeki seçim sistemini eleştirerek partili sisteme geçilmesini istedi İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesindeki seçimlerde kişi veya kişiler yerine siyasi partilere oy verilebilecek bir sisteme ihtiyaç olduğunu söyledi.
21.12.2020 Dünya
İran yer altına nükleer tesis inşa ediyor iddiası! Görüntüler ortaya çıktı
İran yer altına nükleer tesis inşa ediyor iddiası! Görüntüler ortaya çıktı ABD ile nükleer anlaşma gerilimi yaşayan İran'ın yeni bir nükleer tesis inşa ettiği iddia edildi. AP'in aktardığı bilgilere göre Fordo kentindeki tesis yerin altına inşa ediliyor.
18.12.2020 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den şoke eden açıklama!
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den şoke eden açıklama! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den ABD seçimleri ile ilgili açıklama geldi. Ruhani, "Trump'ın ayrılmasından memnunuz." dedi.
16.12.2020 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den flaş 'Şiir' açıklaması!
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den flaş 'Şiir' açıklaması! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de okuduğu şiirle ilgili, "Erdoğan'ın İran'ın toprak bütünlüğüne ya da halkına hakaret kastı taşımasını uzak bir ihtimal olarak görüyorum." dedi.
14.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Ruhani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan ruhani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.