Radyo

Radyo

Son dakika radyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan radyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını radyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.253 radyo haberi bulunmuştur. Tüm radyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından yoğun bir gündemle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak.
15.04.2024 Gündem
MEB harekete geçti! Yeni müfredat belli oluyor
MEB harekete geçti! Yeni müfredat belli oluyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni öğretim programına ilişkin çalışmanın sonuna geldi.
13.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Gündem
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Ekonomi
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var! Manyetik rezonans görüntüleme (MR), vücut içindeki yapıların detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir tarama yöntemidir. Bu yöntem, radyo dalgaları ve manyetik alandan faydalanarak gerçekleştirilir. Uzman doktorlar, birçok hastalığın teşhisinde ve tedavi süreçlerinin takibinde MR taramalarından yararlanır. Peki, birçok hastalığın teşhisinde kullanılan EMAR’ın neden gece çekildiğini biliyor musunuz? İşte nedeni…
4.04.2024 Yaşam
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, EuroCup yarı final üçüncü maçında Fransız ekibi JL Bourg ile mücadele edecek. Kazanan taraf, finale yükselecek. Zorlu mücadeleyi Miguel Angel Perez, Milan Nedovic ve Eduard Udyanskyy üçlüsü yönetecek. Peki JL Bourg Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte EuroCup yarı final mücadelesi canlı yayın bilgisi!
3.04.2024 Şampiy10
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi 18.00 itibarıyla sona erdi.
30.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Propaganda yasağı bugün 18.00’de başlıyor
Propaganda yasağı bugün 18.00’de başlıyor 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi bugün 18.00’de sona erecek.
30.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) seçim yasaklarına ilişkin açıklama yapılarak, seçimden önceki 10 günlük süreçte anket yayınlanamayacağı bildirildi.
22.03.2024 Gündem
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.
9.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var?
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var? Bugün TV'de hangi diziler var? İzleyici bu akşam televizyon kanallarının yayın akışına göre ekran başına oturmayı planlıyor. Dizilerin ve yarışma programlarının ekranda olacağı 4 Mart 2024 Pazartesi Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi
4.03.2024 Magazin
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Süper Lig
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
Kripto paraya vergi mi gelecek? Kripto para piyasasına son durum
Kripto paraya vergi mi gelecek? Kripto para piyasasına son durum Kripto paralara düzenleme için çalışmalar devam ediyor. 31 Mart seçimlerinden sonra Meclis'e gelmesi planlanan düzenleme için kripto para piyasasında işlem vergisi alınması planlanıyor.
24.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Radyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.