Radikal İslamcılar

Radikal İslamcılar

Son dakika radikal İslamcılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan radikal İslamcılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını radikal İslamcılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radikal İslamcılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radikal islamcılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 radikal islamcılar haberi bulunmuştur. Tüm radikal islamcılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Cihat hapı' laboratuvarına baskın
'Cihat hapı' laboratuvarına baskın Hollanda'nın Limburg eyaletindeki Brunssum kasabasında, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ve El Nusra militanları tarafından kullanıldığı için "cihat hapı" olarak adlandırılan captagon üreten bir laboratuvar ele geçirdi.
11.05.2017 Dünya
Hollande’ın planı başarısız
Hollande’ın planı başarısız Cumhurbaşkanı François Hollande’ın, ülkede artan terör saldırılarına karşı radikal dincileri topluma yeniden kazandırmak için başlattığı rehabilitasyon programı başarısızlıkla sonuçlandı
17.06.2021 Dünya
Die Welt: Türkiye MİT-BKA toplantısını iptal etti
Die Welt: Türkiye MİT-BKA toplantısını iptal etti Türkiye'nin MİT ve Almanya'nın Federal Emniyet Teşkilatı (BKA) arasında bu hafta yapılması planlanan istişare toplantısını son anda iptal ettiği belirtildi.
17.06.2021 Dünya
IŞİD Alman ordusuna sızma hazırlığında
IŞİD Alman ordusuna sızma hazırlığında Almanya’da radikal İslamcıların silah eğitimi almak için orduya katılmaya hazırlandığı istihbaratı üzerine, askere alınacak kişilere ayrıntılı güvenlik taraması yapılması gündeme geldi
17.06.2021 Dünya
Mısır: Sina Körfezi'ndeki IŞİD liderini öldürdük
Mısır: Sina Körfezi'ndeki IŞİD liderini öldürdük Mısır Ordusu, IŞİD'in Sina yarımadasındaki lideri Ebu Dua El Ensari'nin onlarca militanla birlikte öldürüldüğünü açıkladı...
17.06.2021 Dünya
Obama'dan 'radikal islam' eleştirilerine yanıt
Obama'dan 'radikal islam' eleştirilerine yanıt ABD Başkanı Barack Obama, ülkede yaşanan terör saldırılarına ilişkin “Radikal İslam" ifadesini kullanmamasını, başta Cumhuriyetçi parti başkan adayı Donald Trump olmak üzere eleştiren kesimlere verdiği yanıtta, “Bu tanımlamayı kullanmak ne kazandırabilir? Neyi değiştirebilir? IŞİD'in daha az Amerikalı öldüreceği güvencesi mi verir?..Bu siyasi bir dikkat dağıtmadır" dedi.
15.06.2016 Dünya
Alman ordusunda radikal İslamcı alarmı
Alman ordusunda radikal İslamcı alarmı Alman basınında yer alan habere göre, geçen 10 yıl içinde 22 asker 'radikal İslamcı' olarak sınıflandırıldı ve 17'sinin ordu ile ilişiği kesildi. Ayrıca IŞİD'e katılan eski askerler olduğu da iddialar arasında.
12.04.2016 Dünya
Trump’ın İngiltere’ye girişi yasaklansın kampanyası
Trump’ın İngiltere’ye girişi yasaklansın kampanyası ABD Başkanlık yarışındaki Donald Trump’ın ’Müslümanların Amerika’ya girişi yasaklansın’ açıklamasına tepki olarak İngiltere’de ’Trump’ın İngiltere’ye girişi yasaklansın’ imza kampanyası başlatıldı.
9.12.2015 Dünya
11 saat sorgulandı
11 saat sorgulandı Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, görevdeyken ülkesinin Libya’daki Bingazi Konsolosluğu’na düzenlenen saldırıyla ilgili olarak ‘sorumluluğu üstlendiğini’ söyledi...
23.10.2015 Dünya
Suruç katliamı hakkında bu yorumları yaptılar
Suruç katliamı hakkında bu yorumları yaptılar Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde düzenlenen ve 32 kişinin ölümlüne sebebiyet veren terör saldırısı ile Türkiye’nin Suriye politikasına Avrupa gazetelerinin yorum sütunlarında geniş yer veriliyor.
22.07.2015 Dünya
Esad’ın sonu geliyor mu?
Esad’ın sonu geliyor mu? Suriye’de Beşar Esad rejiminin artık sona yaklaştığına dair emareler artıyor. Rejim askeri, siyasi ve hukuki bakımdan baskı altında.
20.05.2015 Dünya
Güvenlik müdürü istihbarat peşinde
Güvenlik müdürü istihbarat peşinde ABD’nin Adana Konsolosluğu Güvenlik ve İrtibat Müdürü Seyfettinoğlu’nun yerel bir gazeteciden para karşılığında Suriye sınırındaki gelişmeler, ÖSO ile bağlantılar ve TSK’ya ait stratejik bilgiler aldığı belirlendi...
29.09.2021 Gündem
Cihatçılarla mücadelede yeni dönem
Cihatçılarla mücadelede yeni dönem Suriye'den dönen ve sayıları giderek artan 'cihatçılara' karşı hukuki ve polisiye önlemler her zaman istenen sonucu vermiyor. Alman makamları bu nedenle sosyal hizmetlere ağırlık vermeye başladı.
20.04.2015 Dünya
Parçalanarak öldürülen yazarın eşi ilk kez konuştu
Parçalanarak öldürülen yazarın eşi ilk kez konuştu Bangladeş ziyareti sırasında palalı kişilerin saldırısına uğrayan Avijit Roy'un eşi Rafida Bonya Ahmet ilk kez konuştu.
11.03.2015 Dünya
Müslüman Başkan: Ülkeyi terk edin
Müslüman Başkan: Ülkeyi terk edin Hollanda'nın Rotterdam kentinin Müslüman Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, "Özgürlüklerden hoşlanmayan radikal İslamcılar ülkeyi terk etsin" dedi.
14.01.2015 Dünya
İki Türk çizer Fransa’daki katliamı yorumladı!
İki Türk çizer Fransa’daki katliamı yorumladı! FRANSA’DA radikal İslamcılar tarafından Charlie Hebdo’ya düzenlenen saldırıyı milyonlarca insan “Je Suis Charlie” (Ben Charlie’yim) diyerek protesto ediyor...
10.01.2015 Arşiv
Radikal İslamcılar, İslam'a karikatürlerden daha çok zarar veriyor
Radikal İslamcılar, İslam'a karikatürlerden daha çok zarar veriyor Hizbullah lideri Nasrallah: Radical İslamcılar, İslama ve Hz. Muhammed'e karikatüristlerden daha çok zarar veriyor.
9.01.2015 Dünya
Hackerlar ulaşımı felç etmek istediler ama...
Hackerlar ulaşımı felç etmek istediler ama... RADİKAL İslamcılar’dan oluşan bir hacker grubu, Avrupa’nın ulaşımını felce uğratmak istedi...
5.01.2015 Dünya
Trablus Havalimanı ele geçirildi!
Trablus Havalimanı ele geçirildi! Libya'nın Trablus Havalimanı radikal islamcılar tarafından ele geçirildi. 11 uçaktan haber alınamadığı açıklandı....
2.09.2014 Dünya
Aralarını IŞİD bozdu!
Aralarını IŞİD bozdu! ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, IŞİD'in Irak ve Suriye'de güç kazanmasından ABD Başkanı Barack Obama'yı sorumlu tuttu.
11.08.2014 Dünya
IŞİD iç infaz yaptı!
IŞİD iç infaz yaptı! IŞİD’in, Musul’u ele geçirmesinin ardından kendisine destek veren 17 örgütten biri olan Ensar El İslam Örgütü ile çatışmaya girdi. Bu arada iç infazlarda öldürülen 16 IŞİD militanının cesedi sokağa atılırken, IŞİD güçleri de radikal İslamcı Kürtlerden 20 kişiyi öldürdü. Böylece iç infazda öldürülenlerin sayısı 36’ya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Okullara şafak baskını talimatı
Okullara şafak baskını talimatı İngiltere Başbakanı David Cameron, Eğitim Bakanı Michael Gove’a Birmingham’da radikal İslamcılar tarafından ele geçirildiği öne sürülen okullara “şafak baskınları” düzenlemesi emri verdi...
9.06.2014 Dünya
El Kaide'den birleşin çağrısı
El Kaide'den birleşin çağrısı Suriye'de savaşan militanlara böyle seslendi
23.01.2014 Dünya
Batı Esad'a mı döndü?
Batı Esad'a mı döndü? İstihbarat örgütleri, Suriye’de radikal İslamcılara karşı işbirliği için Şam’da görüşmeler yapıyor.
16.01.2014 Dünya
'Cihad Jane' tutuklandı!
'Cihad Jane' tutuklandı! Hz Muhammed karikatürü çizen Lars Vilks'i ölümle tehdit etmişti
8.01.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Radikal İslamcılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radikal islamcılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.