Promosyon Ödemesi

Promosyon Ödemesi

Son dakika promosyon ödemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan promosyon ödemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını promosyon ödemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Promosyon Ödemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan promosyon ödemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 promosyon ödemesi haberi bulunmuştur. Tüm promosyon ödemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 18 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. ING, maaşını bankaya taşıyan emeklilere ek koşulsuz 15 bin TL promosyon ödemesi yaparken, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyon imkanı sunuyor.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
Bankalar emekli asgari promosyonunu açıkladı, Uzmanlardan uyarı!
Bankalar emekli asgari promosyonunu açıkladı, Uzmanlardan uyarı! Asgari emekli promosyon tutarları kamu bankaları tarafından yenilendi. Bununla beraber özel bankalarda da harekete geçerek banka promosyonu kampanyalarını güncelledi. Uzmanlar ise banka seçimi yaparken emeklilere uyarılarda bulundu.
4.04.2024 Çalışma Hayatı
QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? 2024 QNB Finansbank emekli maaşı nasıl taşınır, şartlar nedir?
QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? 2024 QNB Finansbank emekli maaşı nasıl taşınır, şartlar nedir? QNB Finansbank, bankaların promosyon kampanyalarına katılan son banka oldu. Emekli promosyonlarında QNB Finansbank da maaşını bankaya taşıayan emeklilere 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. QNB Finansbank emekli promosyon kampanyasına yönelik detaylar haberimizde.
3.04.2024 Ekonomi
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 15 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. İşte emeklilerin bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden tek tuşla başvurabilecekleri yeni promosyon miktarları...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
Emekliye zamlı promosyon ödemesi bugün başlıyor! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor
Emekliye zamlı promosyon ödemesi bugün başlıyor! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta kamu bankalarında emekli promosyonlarının artırılacağını açıkladı. Emekli maaşı alanlara 8 ile 12 bin lira arasında maaşına göre promosyon ödemesi bugünden itibaren yapılmaya başlanacak. Emekli olmaya hak kazananlar ya da bankalarla yaptıkları anlaşma sona eren emekliler, maaşlarının yatması karşılığında bankalardan promosyon alabiliyorlar. Kamu bankaları promosyon miktarlarını güncelledi. Bazı özel bankaların da Mart ayı itibarıyla promosyon miktarlarını artırdığı görüldü. Özel bankalarda promosyon miktarı 15 bin TL'ye kadar çıkıyor.
28.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi?
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından, 4A-4B ve 4C emeklileri dışında Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi? Ölüm aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
26.03.2024 Ekonomi
SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlara 5 bin TL promosyon
SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlara 5 bin TL promosyon SGK'dan ölüm aylığı alan 3.3 milyon hak sahibine başvurmaları halinde 5 bin TL promosyon ödenecek.
25.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Çalışma Hayatı
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu? Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. Özel bankalar peş peşe promosyon tutarlarını açıklarken gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarında emekli banka promosyonlarının alt liminiti açıkladı. Peki, Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024…
22.03.2024 Ekonomi
Kamu bankaları hangileri? Kamu bankaları promosyon 2024: Kamu bankaları promosyon ne zaman verecek?
Kamu bankaları hangileri? Kamu bankaları promosyon 2024: Kamu bankaları promosyon ne zaman verecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Peki, Kamu bankaları promosyon ne zaman verecek? Kamu bankaları hangileri?
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Promosyon almak isteyen emekliler dikkat! Maaşınızdan olabilirsiniz
Promosyon almak isteyen emekliler dikkat! Maaşınızdan olabilirsiniz Bankaların promosyon yarışı sürüyor. Emekli vatandaşlar maaş aldıkları bankadan her üç yılda bir promosyon ödemesi alabiliyor. İsteyen emekliler ise banka değiştirerek daha yüksek ödeme yapacağını vadeden bankaya geçebiliyor. Ancak işler her zaman emeklilerin istediği gibi ilerlemeyebiliyor. Kocaeli'de kendini banka görevlisi olarak tanıtan şahıs, promosyon ödemesi yalanıyla 57 yaşındaki adamı dolandırdı. İşte dolandırılma hikayesinin detayları...
15.01.2024 Gündem
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor, PAPARA ile stadyum isim sponsorluğu imzaladığını açıkladı. Trabzonspor'un yeni stad sponsorunun Papara olmasının ardından Papara kimin, sahibi kim? Sorularında artış yaşandı. Peki, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.08.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mescid-i Aksa'ya el uzatılması kırmızı çizgimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mescid-i Aksa'ya el uzatılması kırmızı çizgimizdir Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Türkiye saldırılar karşısında sessiz kalamaz. Mescid-i Aksa'ya el uzatılması, Harem-i Şerif'in kutsiyetinin ayaklar altına alınması kırmızı çizgimizdir" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Gündem
EYT'liye dikkat çeken promosyon uyarısı! Acele etmeyen rekor ücreti kapacak
EYT'liye dikkat çeken promosyon uyarısı! Acele etmeyen rekor ücreti kapacak EYT düzenlemesi 3 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı. Düzenlemenin ardından bankaların promosyon yarışı başladı. SGK Uzmanı Murat Bal, emekliliğe hak kazanan 2.2 milyon EYT'liye yüksek promosyon rakamı için uyarılarda bulundu.
8.03.2023 Emekli
Emekliye çifte bayram! Promosyon ve ikramiye ödemesi yapılacak
Emekliye çifte bayram! Promosyon ve ikramiye ödemesi yapılacak Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’lilerin ilk maaşlarını 1 Mart günü alacaklarını açıklamıştı. Bu yıl içinde EYT’den emekli olanlar Ramazan Bayramı’nda 1100 TL de bayram ikramiyesi alacaklar.
31.01.2023 Emekli
Emekli promosyonunda rakamlar değişiyor! Bekleyen karlı çıkacak
Emekli promosyonunda rakamlar değişiyor! Bekleyen karlı çıkacak Emeklilerin maaşlarındaki yüzde 30 artış ve yaklaşık 2.5 milyon EYT'linin emekli olması nedeniyle bankalar, yeni 'maaş müşterisi' bulmak ve var olanları muhafaza edebilmek için emeklilere ödeyecekleri promosyonlar için çalışma yapmaya başladı. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, promosyon rakamı ile ilgili sektörde konuşulan ve dikkat çeken rakamı da açıkladı. İşte detaylar...
9.01.2023 Emekli
Sağlık çalışanları banka promosyonu ne zaman verilecek 2022? Ziraat Bankası 29 bin TL promosyon yılbaşından önce yatar mı?
Sağlık çalışanları banka promosyonu ne zaman verilecek 2022? Ziraat Bankası 29 bin TL promosyon yılbaşından önce yatar mı? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri merakla bekleniyor. Sağlık çalışanlarına 29 bin TL promosyon için Ziraat Bankası ile anlaşma yapılmıştı.
28.12.2022 Memur
Asgari ücretli ya da yüksek maaşlı çalışan herkesi ilgilendiriyor! Maaş promosyonlarıyla ilgili dikkat çeken detay, ödemek zorunda!
Asgari ücretli ya da yüksek maaşlı çalışan herkesi ilgilendiriyor! Maaş promosyonlarıyla ilgili dikkat çeken detay, ödemek zorunda! Asgari ücretli ve yüksek maaşlı milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Bankaların çalışanlar için ödediği maaş promosyonlarıyla ilgili dikkat çeken ortaya çıktı. Promosyon ödemesi yapılıp süreklilik kazandığında, işyeri uygulaması haline geldiğinde, bankanın işverene ödediği maaş promosyonlarının çalışanlara ödenmesi zorunlu hale geliyor. Maaş hesabının ya da emeklilik maaşının başka bankaya taşınması ile promosyon hakkı doğuyor. İşte maaş promosyonuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek?
İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek? Kasım ayıyla emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gidildi. Emekli promosyon kampanyası ödeme tutarlarını açıklarken, son başvuru tarihlerine de güncelledi. SSK ve Bağ-Kur emeklileri emekli maaşını İş Bankasına taşımak için güncelleme sonrası detayları merak ediyor. Peki, İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek?
2.11.2022 Ekonomi
Polis promosyon ne zaman yatacak, EGM polis promosyonu neden yatmadı? Polislerin promosyonu ertelendi mi?
Polis promosyon ne zaman yatacak, EGM polis promosyonu neden yatmadı? Polislerin promosyonu ertelendi mi? Promosyon ödemesi alacak polisler, ödemelerin ne zaman, hangi gün hesaba yatacağını sorgularken Emniyet Genel Müdürlüğü, polis promosyonu ücretinin tek seferde hesaba yatırılacağını açıkladı. Peki, Polis promosyon ne zaman yatacak, 1 Kasım’da neden yatmadı? Polis promosyonu ertelendi mi?
1.11.2022 Çalışma Hayatı
Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?
Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası promosyon ödemesi ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ödemeleri merakla bekleniyor. 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir. Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyanlara 3.000 TL ve 5.000 TL aralığında promosyon verilecek. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyonu yattı mı, Ziraat Bankası promosyonu ne kadar?
1.11.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Promosyon Ödemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki promosyon ödemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.