Prof. Dr. Erol Özvar

Prof. Dr. Erol Özvar

Son dakika Prof. Dr. Erol Özvar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Erol Özvar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Erol Özvar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Erol Özvar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. erol özvar gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 prof. dr. erol özvar haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. erol özvar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üniversitelerde maske zorunluluğu kalktı mı? Üniversitede derslerde maske zorunluluğu var mı?
Üniversitelerde maske zorunluluğu kalktı mı? Üniversitede derslerde maske zorunluluğu var mı? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar duyurdu! Üniversitelerde kapalı alanlarda maske zorunluluğu kaldırıldı. Bilim Kurulu önerisi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldığını duyurmuştu. Kararın açıklanmasının ardından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar da maske zorunluluğu ile ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar…
26.04.2022 Eğitim
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı duyurdu...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı duyurdu... Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar duyurdu. Milyonlarca üniversite öğrencisini yakından ilgilendiriyor. "Araştırma Üniversiteleri Destek Programı"nın uygulamaya alındığını hatırlatan Özvar, program çerçevesinde belirlenen üniversitelerin mevzuatının diğerlerinden biraz daha farklılaşacağını belirten Özvar, “Ukrayna’da okuyan Türk vatandaşı öğrencilere şunu söylemek lazım. Bu konu hakkında maalesef bir bilgi kirliliği var. Bunlara kulak asmamaları lazım. Yükseköğretim Kurulu’ndan resmi bir açıklama gelmediği müddetçe her türlü spekülasyonlara kulaklarını kapatmaları gerekiyor” dedi. Öte yandan tıp alanının yükseköğretim programları içerisinde en çok tercih edilen alanların başında geldiğini vurgulayan Başkan Özvar, kontenjanlar konusunda, “Tıp eğitiminde biz kaliteden ödün veremeyiz. Yükseköğretim Kurulu olarak bilhassa sağlık alanında kalite bizim birinci önceliğimizdir. Ama şu olabilir; belki uzmanlık yani Tıp Uzmanlık Sınavlarında (TUS) imkânlar ölçüsünde bazı kontenjanların sayıları, üniversitelerin eğitim öğretimini bozmayacak, aksatmayacak şekilde artırılabilir. ifadelerini kullandı.
21.03.2022 Eğitim
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar açıkladı...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar açıkladı... 2022 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Kovid-19 aşılanmaları ile ilgili konuşarak, "Korunması sağlanan öğrencilerimizin oranı yüzde 79,21, akademik personelin oranı yüzde 93,27, idari personelin oranı ise yüzde 90,70'dir. Üniversitelerimizde okuyan öğrencilerimiz aşı konusunda gerekli hassasiyeti göstermektedir. Bu sebeple, umarız, aşı vesilesiyle yükseköğretimde yüz yüze eğitim bundan sonra da devam edecektir" ifadelerini kullandı.
2.11.2021 Eğitim
YÖK'ten üniversitelerle ilgili son dakika açıklaması: Yeni dönemde...
YÖK'ten üniversitelerle ilgili son dakika açıklaması: Yeni dönemde... Üniversitelerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "YÖK olarak, üniversitelerimizle sıkça bir araya gelmeyi ve birlikte çalışmayı planlıyoruz." ifadesini kullandı.
22.10.2021 Eğitim
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı açıkladı...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı açıkladı... Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya üniversitelerde alınan tedbirleri açıkladı. Özvar, öğretim görevlilerinin yüzde 88,56'sının aşılandığını açıkladı.
21.09.2021 Eğitim
Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığına getirildi
Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığına getirildi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar seçildi.
30.07.2021 Gündem
YKS ile ilgili son dakika açıklaması! YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar canlı yayında duyurdu...
YKS ile ilgili son dakika açıklaması! YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar canlı yayında duyurdu... Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, CNN TÜRK canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Prof. Dr. Özvar, 'İlk kez buradan ifade etmek istiyorum' diyerek öğretim elemanlığı kadrolarıyla ilgili bazı değişiklikler yapacaklarını duyurdu. Özvar, "Öğretim elemanı kadrolarının yanı sıra üniversite dışında AR-GE faaliyeti yapan araştırmacıları da üniversiteye afiliye etmek istiyoruz" dedi.
11.06.2022 Eğitim
Öğrenci affı geliyor! AK Parti resmen duyurdu..
Öğrenci affı geliyor! AK Parti resmen duyurdu.. Milyonlarca üniversite öğrencisiyle ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyurdu, çalışmalar başladı. Tarih verildi, lisans ve doktora öğrencilerini de kapsıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, “Üniversitesi öğrencileri için af çalışması başlattık. Lisans ve doktora öğrencilerini de kapsıyor. Temmuz ayından önce teklife dönüşecek” dedi.
13.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Erol Özvar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. erol özvar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.