Prens George

Prens George

Son dakika prens george haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prens george ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prens george haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens George

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens george gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 prens george haberi bulunmuştur. Tüm prens george haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander…
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander… Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander hayatı merak konusu oldu. Almanya’da düşes unvanı alan Hande Macit’in evlendiği prens Türkiye’nin gündemine girdi. Peki, Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında?
22.09.2022 Gündem
İngiltere tahtının ikinci varisi: 9 yaşındaki Prens George
İngiltere tahtının ikinci varisi: 9 yaşındaki Prens George İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. 70 yıldır tahtta olan Kraliçe'nin hayatını kaybetmesi, Birleşik Krallık ve dünyada şok etkisi yarattı. Ölümün resmi olarak duyurulmasının ardından, Kraliçe'nin en büyük oğlu eski Galler Prensi Charles Birleşik Krallık'ın yeni kralı ve devlet başkanı oldu. Yeni kralın oğlu William ise resmi olarak tahtın ilk varisi olacak. Ardından ise 9 yaşındaki oğlu Prens George geliyor.
9.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
Maçtan 4 gün sonra hayatını kaybetti!
Maçtan 4 gün sonra hayatını kaybetti! Rus boksör Maxim Dadashev, Porto Rikolu Subriel Matias'a nakavtla kaybettiği maçtan 4 gün sonra hayatını kaybetti.
24.07.2019 Şampiy10
Kate Middleton 3. kez anne oldu!
Kate Middleton 3. kez anne oldu! Reuters’ın son dakika haberi olarak geçtiği bilgiye göre Cambridge Düşesi Kate Middleton, üçüncü çocuğunun doğumu için hastaneye götürülmüştü. Middleton 3,8 kilogram ağırlığında bir erkek çocuk sahibi oldu.
23.04.2018 Magazin
Küçük Prens doğdu
Küçük Prens doğdu CambrIdge Düşesi Kate Middleton’ın Prens George ve Prenses Charlotte’tan sonra üçüncü bebeği de dünyaya geldi.
23.04.2018 Dünya
IŞİD'den 4 yaşındaki Prens George'a tehdit!
IŞİD'den 4 yaşındaki Prens George'a tehdit! Şifreli anlık mesaj uygulaması Telegram'da yayınlanan bir mesajda İngiltere Prensi George, IŞİD tarafından tehdit edildi.
29.10.2017 Dünya
Ya terörist olsaydı?
Ya terörist olsaydı? İngiltere’de Veliaht Prens William’ın 4 yaşındaki oğlu Prens George’un gittiği anaokulunda önceki gün yaşanan güvenlik skandalı kamuoyunda tartışmalara yol açtı.
14.09.2017 Dünya
Daha çok çocuk yapmalıyız
Daha çok çocuk yapmalıyız Cambridge Düşesi Kate Middleton, eşi Prens William’a daha çok çocuk istediğini söyledi.
18.07.2017 Magazin
Lüks araba  fiyatında ‘sallanan at’
Lüks araba fiyatında ‘sallanan at’ İngiltere merkezli ‘Stevenson Brothers’ adlı firma, 122 bin dolar değerinde üzerinde 82 bin adet Swarovski taş bulunan bir ‘sallanan at’ üretti...
17.06.2021 Dünya
Prens 3 yaşında
Prens 3 yaşında Cambridge Dükü William ile Düşesi Kate Middleton’ın oğlu Prens George 3 yaşına bastı, kraliyet ailesi yeni fotoğraflar yayınladı.
22.07.2016 Magazin
Herkesin içinde azarladı
Herkesin içinde azarladı Kraliçe 2. Elizabeth’in 90. yaş kutlamaları için bir dizi etkinlik düzenlendi.
18.06.2016 Magazin
Kraliçe’den azar: Ayağa kalk!
Kraliçe’den azar: Ayağa kalk! İngiltere Kraliçesi 2...
17.06.2016 Dünya
Prens ve Prenses annesinden ayrılmıyor
Prens ve Prenses annesinden ayrılmıyor İngiliz kraliyet ailesinin en gözde üyelerinden Kate Middleton ve Prens William hafta sonunu evlerinden birkaç kilometre uzaklıktaki uluslararası at yarışları etkinliğinde geçirdi...
1.06.2016 Magazin
Yine kırıp geçirdi
Yine kırıp geçirdi Beyaz Saray Muhabirleri Derneği’nin geleneksel yemeğine sekizinci ve son kez başkan olarak katılan Barack Obama, esprileriyle katılımcıları kahkahaya boğdu
1.05.2016 Dünya
Bornozlu Prens
Bornozlu Prens Üç günlük ziyaret için İngiltere’ye giden ABD Başkanı Barack Obama, 2 yaşındaki Prens George tarafından bornozla karşılandı
23.04.2016 Dünya
İngiltere Kraliçesi 90 yaşına girdi
İngiltere Kraliçesi 90 yaşına girdi İNGİLTERE Kraliyeti’nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı unvanını alan Kraliçe 2. Elizabeth bugün 90. yaşını kutluyor.
21.04.2016 Dünya
Prense takoz desteği
Prense takoz desteği Kraliçe Elizabeth’in 90. doğum günü şerefine basılacak pul için Kraliyet ailesi objektif karşısına geçti. Ailenin küçük üyesi Prens George, takoz üzerinde poz vererek bütün ilgiyi üzerine çekti.
20.04.2016 Magazin
Kraliyet pulunda Prens George'a takoz desteği
Kraliyet pulunda Prens George'a takoz desteği Kraliçe Elizabeth'in 90. yaş günü şerefine basılacak pul için çekilen fotoğrafta 2.5 yaşındaki prens George ilgi odağı oldu.
20.04.2016 Dünya
Kate Middleton kimdir?
Kate Middleton kimdir? Güzelliği ve bakımlı haliyle dikkat çeken İngiliz kraliyet ailesinin en gözde üyesi Kate Middleton'ın nasırlı ayakları tepki topladı. Peki Kate Middleton kimdir? Kate Middleton hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
12.04.2016 Magazin
Babasının okulunda okuyacak
Babasının okulunda okuyacak İngiliz kraliyet ailesinin en küçük üyelerinden iki yaşındaki Prens George’un, babası ve amcasının gittiği Norfolk’taki mütevazi anaokuluna kaydettirildiği öğrenildi...
27.03.2016 Magazin
Prens ve prensesin kar keyfi
Prens ve prensesin kar keyfi Cambridge Dükü William ve Düşesi Kate Middleton, 2 yaşındaki oğulları prens George ve 10 aylık kızları prenses Charlotte ile ilk kayak tatillerini Alpler’de yaptı.
7.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Prens George ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens george haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.