Pops Mensah Bonsu

Pops Mensah Bonsu

Son dakika Pops Mensah Bonsu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pops Mensah Bonsu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pops Mensah Bonsu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pops Mensah Bonsu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pops mensah bonsu gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 pops mensah bonsu haberi bulunmuştur. Tüm pops mensah bonsu haberleri aşağıda listelenmiştir.
EuroBasket şampiyonu olmanın zamanı geldi
EuroBasket şampiyonu olmanın zamanı geldi Golden State'in pivotu Zaza Pachulia, Türkiye'ye olan sevdasını Merve Toy'a anlattı...
3.03.2017 NBA
Beşiktaş ve G.Saray'dan sonra ABD'ye
Beşiktaş ve G.Saray'dan sonra ABD'ye Pops Mensah Bonsu yeniden NBA'de forma giyebilir.
30.09.2014 Basketbol
3 devden biri Aslan olacak
3 devden biri Aslan olacak G.Saray Liv Hospital, Bonsu'dan boşalan pivot mevkisi için Schortsanitis, Javtokas ve Maric'in peşinde
27.06.2014 Galatasaray
Transfer iptal edildi!
Transfer iptal edildi! G.Saray Liv Hospital'la sözleşmesi sona eren Pops Mensah Bonsu'nun Yunanistan'a transferi iptal edildi
27.06.2014 Basketbol
G.Saray'da Arroyo sevinci
G.Saray'da Arroyo sevinci Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo müjdesi.
26.06.2014 Galatasaray
Galatasaray'da şok ayrılık!
Galatasaray'da şok ayrılık! Pops-Mensah Bonsu, Galatasaray'dan ayrıldı.
23.06.2014 Galatasaray
Sezonu kapadı mı?
Sezonu kapadı mı? Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız oyuncusu Pops Mensah Bonsu'nun sakatlığı hakkında resmi siteden açıklama yayınlandı.
30.03.2014 Basketbol
Bonsu 10 gün yok!
Bonsu 10 gün yok! Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nda antrenmanda sakatlık geçiren Pops Mensah-Bonsu'nun 10 gün forma giyemeyeceği açıklandı.
27.03.2014 Futbol
G.Saray'da şakatlık şoku
G.Saray'da şakatlık şoku Akşam yapılan antrenmanda Pops Mensah Bonsu dizinden sakatlandı.
26.03.2014 Basketbol
MVP Fernandez!
MVP Fernandez! Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunun 11. haftasında, Real Madrid'de forma giyen İspanyol Rudy Fernandez, haftanın en değerli oyuncusu (MVP) oldu
22.03.2014 Basketbol
'Hedeflerimiz aynı'
'Hedeflerimiz aynı' Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Özyer: "Galatasaray Liv Hospital'ın THY Avrupa Ligi'ndeki hedeflerinde bir değişiklik yok"
5.03.2014 Basketbol
G.Saray'da yüzler gülüyor
G.Saray'da yüzler gülüyor Murat Özyer'den taraftara özel teşekkür
1.02.2014 Basketbol
Euroleague'de şampiyon...
Euroleague'de şampiyon... Galatasaray Liv Hospital’in Baş Antrenörü Ergin Ataman, Euroleague Top 16 öncesi NTV Spor’a konuk oldu.
29.12.2013 Basketbol
Sneijder açıkladı!
Sneijder açıkladı! Odeabank akmarkaz şubesinin açılışına Sneijder ve Başkan katıldı.
19.12.2013 Futbol
Devlerin düellosu
Devlerin düellosu Rekabete doymaya hazır mısınız? Beko Basketbol Ligi’nde bugün G.Saray Liv Hospital, F.Bahçe Ülker’i ağırlıyor...
8.12.2013 Basketbol
Bonsu'ya 3 maç ceza!
Bonsu'ya 3 maç ceza! THY Euroleague yönetimi, Olimpiakos maçında Mirza Begic ve Printezis ile kavga eden Pops Mensah-Bonsu'ya 3 maç ceza verdi.
3.12.2013 Basketbol
"Gerekli savunmayı yaptık!"
"Gerekli savunmayı yaptık!" Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Liv Hospital'ın THY Avrupa Ligi'nde dün deplasmanda Olympiakos'la oynadığı maçta yaşanan kavgayla ilgili olarak, gerekli savunmayı yaptıklarını söyledi.
29.11.2013 Galatasaray
Begic'ten kavga açıklaması
Begic'ten kavga açıklaması Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Yunan ekibi Olympiakos ile Galatasaray Liv Hospital arasında dün akşam yapılan maçta oyuncular arasında çıkan kavgaya karışan Olympiakos'un Bosna Hersek doğumlu Sloven oyuncusu Mirza Begic, yaşanan olaylarda suçlu olmadığını savundu.
29.11.2013 Basketbol
Bonsu özür diledi!
Bonsu özür diledi! Galatasaray'ın THY Euroleague'de Olympiakos'a deplasmanda 74-52 mağlup olduğu maça kavga olayı damga vurdu. Kavgaya karışan Bonsu, maçtan sonra özür diledi.
29.11.2013 Basketbol
Galatasaray maçında büyük kavga
Galatasaray maçında büyük kavga Turkish Airlines Euroleague'de Olimpiakos ile Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasında maçın bitimine 3 dakika kala yumruklar konuştu. Begic'in Mensah-Bonsu'yu sert hareketinin ardından saha karıştı.
28.11.2013 Galatasaray
Ataman'dan yine ilginç bir tepki!
Ataman'dan yine ilginç bir tepki! Galatasaray Liv Hospital'in Banvit'i ağırladığı maçta başantrenör Ergin Ataman, geçen hafta oynanan Türk Telekom maçında olduğu gibi oyuncularına tepki gösterdi.
17.11.2013 Basketbol
İmzayı attı!
İmzayı attı! Galatasaray'ın yeni transferi Mensah-Bonsu, kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
29.10.2013 Galatasaray
Resmen G.Saray'da!
Resmen G.Saray'da! Galatasaray Liv Hospital, Jawai'nin sakatlığının ardından daha önce Beşiktaş'ta da forma giymiş olan Pops Mensah Bonsu ile resmen anlaşıldığını açıkladı.
28.10.2013 Galatasaray
G.Saray pivot arıyor!
G.Saray pivot arıyor! Galatasaray Liv Hospital'ı şok eden Jawai'nin hastalığının ardından transfer çalışmaları başladı. Gündemde iki isim var: Aron Baynes ve eski Beşiktaşlı Mensah Bonsu.
28.10.2013 Basketbol
Kombinelere zam yapıldı
Kombinelere zam yapıldı Trabzonspor'da yapılan transferler ve alınan başarılı sonuçların ardından kombine fiyatlarına yüzde 100 zam yapıldı.
8.08.2013 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Pops Mensah Bonsu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pops mensah bonsu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.