Polise Saldırı

Polise Saldırı

Son dakika Polise saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Polise saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Polise saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polise Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polise saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.709 polise saldırı haberi bulunmuştur. Tüm polise saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti Bosna Hersek'in Gradacac kentinde Nermin Sulejamnovic adlı bir saldırgan, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak düzenlediği silahlı saldırıda eski eşi N.H. ve Türk asıllı baba-oğul 2 Türk'ü öldürdükten sonra intihar etti.
11.08.2023 Dünya
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı Tekirdağ'da uyarılara rağmen gece yarısına kadar devam eden sokak düğününü durdurmaya gelen polis ekipleri, düğünde bulunanların taşlı, sopalı ve baltalı saldırısına uğradı. Kendilerine saldıran grubu dağıtmak için cop ve biber gazı kullanan polis ekipleri, şahısları güçlükle kontrol altına aldı.
26.06.2023 Yaşam
İstanbul’da dehşet gecesi! Kimlik isteyen polisi yaraladılar
İstanbul’da dehşet gecesi! Kimlik isteyen polisi yaraladılar Çağlayan’da ihbar üzerine bir yeşillik alana giden polis ekipleri, gürültü yapan şahısları uyarınca ortalık karıştı. Kimlik vermeyerek küfür ve hakaret eden şahıslar, bir polisi darp ederek ucu kor olan sopayla saldırdı. Takviye ekiplerle etkisiz hale getirilen şahıslar gözaltına alınırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Toplamda 68 suç kaydı olan 3 şahıs tutuklandı.
10.06.2023 Yaşam
Damat eğlencesinde 'gürültü uyarısı' yapan polise saldırı: 10 gözaltı
Damat eğlencesinde 'gürültü uyarısı' yapan polise saldırı: 10 gözaltı Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokakta gece geç saatlerde  damat eğlencesi yapmaya devam eden alkollü 50 kişilik grup, kendilerini uyaran polis ekiplerine saldırdı. Takviye gelen polis ekiplerinin biber gazı kullanarak müdahale ettiği olayın ardından 10 şüpheli gözaltına alındı.
5.09.2022 Yaşam
Silivri'de polislere bıçaklı saldırı
Silivri'de polislere bıçaklı saldırı Silivri'de kaymakamlık binası önünde bıçaklı bir saldırgan iki polisi yaraladı. Saldırgan bacağından vurularak yakalandı. 
23.08.2022 Yaşam
Hastanede dehşet! Koronavirüs hastası ölünce...
Hastanede dehşet! Koronavirüs hastası ölünce... Diyarbakır’da hastanede koronavirüsten yaşamını yitiren bir vatandaşın yakınları, polis ve sağlık çalışanlarına saldırdı. Olayda 2 kişi gözaltına alınırken, saldırı anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
23.07.2021 Gündem
Küçükçekmece'de polis aracına silahlı saldırı!
Küçükçekmece'de polis aracına silahlı saldırı! İstanbul Küçükçekmece'de polis aracına ateş açıldı. Saldırıda bir polis memuru hafif yaralanırken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
11.03.2020 Gündem
Almanya'da bir Türk polis tarafından öldürüldü!
Almanya'da bir Türk polis tarafından öldürüldü! Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde polise bıçakla saldırma girişiminde bulunan Türk, polis tarafından vurularak öldürüldü.
6.01.2020 Dünya
Polise jiletle saldıran şüpheli, çıkan arbedede vuruldu
Polise jiletle saldıran şüpheli, çıkan arbedede vuruldu Kayseri'de 'hırsızlık', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından aranan Murat E. (28), kendisini gözaltına almak isteyen sivil polislere jiletle saldırdı. Murat E., çıkan arbede sırasında almaya çalıştığı polisin silahından çıkan kurşunla yaralandı.
17.11.2019 Gündem
HDP'li Tosun'un oğlu terörden gözaltında!
HDP'li Tosun'un oğlu terörden gözaltında! Diyarbakır'da araçların ateşe verilerek polise saldırı düzenlenen olay ile 2015'te ele geçirilen patlayıcıdaki izlerlerle parmak izi eşleşen HDP Milletvekili Remziye Tosun'un oğlu M.Ş. Tosun (18) gözaltına alındı.
15.11.2019 Gündem
Kadın polis, durdurduğu sürücünün eşi ile saç baş birbirine girdi
Kadın polis, durdurduğu sürücünün eşi ile saç baş birbirine girdi Çin’de motosikletli bir çift, trafik polisiyle tartışınca, motosikletin arkasında oturan kadın ve kadın polis memuru ile saç saça baş başa birbirine girdi.
26.02.2019 Dünya
10 Kasım'ı kana bulayacaktı! Yakalandı...
10 Kasım'ı kana bulayacaktı! Yakalandı... 10 Kasım'da saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı tutuklandı
14.11.2018 Gündem
Trafik cezası ödememek için polise cinsel ilişki teklif eden modele...
Trafik cezası ödememek için polise cinsel ilişki teklif eden modele... Trafik cezası ödemek istemeyen Rus model Mayer, polislere saldırdıktan sonra cinsel ilişki teklifinde bulundu. Polislerin 'ahlaksız teklif'i kabul etmeyip gözaltına aldığı Rus model 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2018 Dünya
Almanya'da müzik festivalinde polise saldırı
Almanya'da müzik festivalinde polise saldırı Darmstadt kentindeki etkinliğin ardından yaşanan saldırıda 15 polis yaralandı
3.06.2018 Dünya
Düğüne uyarıya giden polise saldırı
Düğüne uyarıya giden polise saldırı Konya’da akşam saatlerinde bir düğünde havaya ateş açıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerine, bir grup bıçakla saldırdı
13.04.2018 Yaşam
O ülkede polise saldırı! Yaralılar var
O ülkede polise saldırı! Yaralılar var Kenya'nın Somali sınırındaki Mandera eyaletinde Eş-Şebab örgütünün silahlı saldırısı sonucu 5 polis hayatını kaybetti.
2.01.2018 Dünya
Hollanda'da Schiphol Havalimanı'nda polise saldırı
Hollanda'da Schiphol Havalimanı'nda polise saldırı Hollanda Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda polise bıçakla saldıran bir kişi vurularak etkisiz hale getirildi. Güvenlik nedeniyle havalimanı boşaltıldı.
15.12.2017 Dünya
Torbacıyı gözaltına almak isteyen polise saldırı!
Torbacıyı gözaltına almak isteyen polise saldırı! Adana'da, uyuşturucu satıcısını gözaltına almak isteyen polise saldıran 6 kişi gözaltına alındı
1.11.2017 Yaşam
Gaziantep'te polise ateş açıldı!
Gaziantep'te polise ateş açıldı! Gaziantep'te "dur" ihtarına otomobilden silahla ateş ederek karşılık veren şüpheliler, 1 polisi yaraladı.
28.08.2017 Yaşam
Brüksel ve Londra'da şok! Pala ve bıçakla...
Brüksel ve Londra'da şok! Pala ve bıçakla... Brüksel'de devriye gezen 2 askere palayla saldıran kişi vuruldu. Hastaneye kaldırılan saldırganın hayati tehlikesi bulunuyor. Aynı saatlerde Londra'da da polise bıçakla saldırı yapıldı. 2 polis yaralandı.
25.08.2017 Dünya
ABD'de güvenlik üst düzeye çıkartıldı
ABD'de güvenlik üst düzeye çıkartıldı ABD'de federal güvenlik yetkilileri, 8 Kasım'daki Başkanlık seçimleri nedeniyle El Kaide terör örgütü tarafından saldırı düzenlenebileceğini belirtti.
24.07.2017 Dünya
Tuzla'da polise saldırı
Tuzla'da polise saldırı İstanbul'un Tuzla ilçesinde hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine giden polis memuru silahla yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Hatay'da polise saldırı: 2 şehit
Hatay'da polise saldırı: 2 şehit Hatay'da teröristlerin saldırısı sonucu çıkan çatışmada yaralanan 3 polis memurundan 2'si şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Milas’ta polise saldırı: 2 yaralı
Milas’ta polise saldırı: 2 yaralı Muğla’nın Milas ilçesinde cezaevi firarisi olan şahsı gözaltına almaya giden polis ekibi saldırıya uğradı. Olayda 2 polis yaralandı
29.09.2021 Gündem
Mardin’de polise saldırı: 2 hafif yaralı!
Mardin’de polise saldırı: 2 hafif yaralı! Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına teröristler tarafından el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. 2 polisin hafif yaralandığı saldırının ardından geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polise Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polise saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.