Polise Ateş Açıldı

Polise Ateş Açıldı

Son dakika Polise ateş açıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Polise ateş açıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Polise ateş açıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polise Ateş Açıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polise ateş açıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 polise ateş açıldı haberi bulunmuştur. Tüm polise ateş açıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu Büyükçekmece'de ihbara giden polis memuru Cihat Ermiş içeriden açılan ateşle şehit oldu. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki saldırganın 32 suç kaydının olduğu belirtildi. Polis memuru Cihat Ermiş'i tabancayla vurarak şehit eden 20 yaşındaki şüpheli Muhammet Berke Çorak'ın adeta bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. İlk suçunu 2017 yılında işleyen Çorak'ın uyuşturucu, gasp yaralama, hırsızlık gibi suçlardan 32 kaydı olduğu belirlendi.
9.10.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta polise ateş açıldı: 1 polis memuru şehit oldu
Kahramanmaraş'ta polise ateş açıldı: 1 polis memuru şehit oldu Kahramanmaraş'ta 1 polisi şehit edip, 1 polis memurunu yaraladıktan sonra kaçan ve Şazibey Mahallesi'ndeki av bayisinden mermi satın almak isterken, polis ekiplerini fark edince kaçmaya başlayan cinayet şüphelisi Muhammet Karataş, 'dur' ihtarına uymayınca ateş açılarak, etkisiz hale getirildi. Yaralanan saldırganın kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde ameliyata alındığı belirtildi.
3.12.2020 Ekonomi
Moskova'da polise ateş açıldı: 3 yaralı
Moskova'da polise ateş açıldı: 3 yaralı Rusya’nın başkenti Moskova’da, kural ihlali yapan bir taksiyi durduran trafik polislerine, yoldan geçen bir kişi tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada 2 polis memuru ve saldırgan yaralandı.
16.06.2020 Dünya
Tüm kuralları hiçe saydılar... Polis baskınından kurtulamadılar
Tüm kuralları hiçe saydılar... Polis baskınından kurtulamadılar Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok can kaybının yaşandığı ABD’nin Florida eyaletinde yasağa rağmen sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan binlerce kişi iki ayrı sokak partisinde buluştu. Polis helikopterinin de havadan görüntülediği operasyonda, grubu dağıtmak isteyen polise ateş açıldı.
19.05.2020 Dünya
Siirt'te hareketli dakikalar... Çatışma çıktı: Bir polis yaralı...
Siirt'te hareketli dakikalar... Çatışma çıktı: Bir polis yaralı... Siirt'te uyuşturucu ticareti yapan 2 grup arasında çıkan kavgaya müdahaleye giden polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada bir polis memuru hafif yaralanırken, saldırgan ölü ele geçirildi.
20.08.2019 Yaşam
Ankara'da sıcak saatler! Polise ateş açıldı
Ankara'da sıcak saatler! Polise ateş açıldı Ankara'da sinir krizi geçirdiği iddia edilen bir şahıs, evine ateşe verdikten sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekiplerine ateş açtı.
3.09.2018 Gündem
Sultangazi’de polise silahlı saldırı: 1 yaralı
Sultangazi’de polise silahlı saldırı: 1 yaralı Sultangazi’de seyir halinde bir otomobilden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu 1 polis yaralandı.
30.04.2018 Gündem
Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açıldı: 1 polis yaralı
Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açıldı: 1 polis yaralı Bursa’da emniyet ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı polise ateş açtı. Olayda 1 polis memuru yaralanırken, 2 şahıs gözaltına alındı.
3.01.2018 Yaşam
Ankara'da otomobilden polise ateş açıldı
Ankara'da otomobilden polise ateş açıldı Ankara'da polisin "dur" ihtarında bulunduğu otomobilden silahla ateş ederek kaçan kişiler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı, polis aracına çarparak duran otomobildeki bir kişi kaçmaya çalışırken yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Gaziantep'te bir eve baskına giden polis ekiplerine ateş açıldı
Gaziantep'te bir eve baskına giden polis ekiplerine ateş açıldı Gaziantep'te bir eve baskına giden polise ateş açıldı. Yaşanan çatışma sonrası bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı.
29.09.2021 Gündem
Gaziantep'te polise ateş açıldı!
Gaziantep'te polise ateş açıldı! Gaziantep'te "dur" ihtarına otomobilden silahla ateş ederek karşılık veren şüpheliler, 1 polisi yaraladı.
28.08.2017 Yaşam
Sancaktepe'de soygun! Çatışma çıktı
Sancaktepe'de soygun! Çatışma çıktı Sancaktepe'de sigara taşıyan aracı soyma teşebbüsünde bulunan 5 kişinin bulunduğu araçtan polise ateş açıldı. Çatışma çıktı. 4 soyguncu yaralı olarak yakalandı
3.07.2017 Yaşam
Maltepe'de polise silahlı saldırı
Maltepe'de polise silahlı saldırı Maltepe'de kavga eden iki kişiyi ayırmak için duran polise ateş açıldı
6.04.2017 Yaşam
Gaziosmanpaşa’da hava destekli narkotik operasyonu
Gaziosmanpaşa’da hava destekli narkotik operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece 03.00 sıralarında Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi. Dur ihtarına duymayan araçtan polise ateş açıldı. Çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
29.09.2021 Gündem
Esenyurt'ta polise saldırı!
Esenyurt'ta polise saldırı! İstanbul'da gün gece emniyete ve Ak Parti i başkanlığına yapılan saldırıdan sonra Esenyurt'ta da polise ateş açıldı. Saldırıda ilk belirlemeler göre ölen yada yaralanan olmazken saldırgan olay yerinde silah, el bombası ve çantasını bırakarak kaçtı.
29.09.2021 Gündem
Canavarı ‘sesi’ ele verdi!
Canavarı ‘sesi’ ele verdi! 39 kişiyi öldüren Reina saldırganının bir telefon görüşmesindeki arka planda tespit edilen 4 saniyelik ses kaydının analiziyle yakalandığı ortaya çıktı. Sesin duyulduğu ortamı takibe alan polis, Masharipov’u kıskıvrak yakaladı.
29.09.2021 Gündem
Polisle çatışıp kaçan araçtaki çocuk yaralı halde yakalandı
Polisle çatışıp kaçan araçtaki çocuk yaralı halde yakalandı Adana'da polisin “dur” ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdiği ileri sürülen bir çocuk, çıkan çatışma sonrası yaralı halde yakalandı...
1.09.2016 Yaşam
Arnavutköy'den ilk görüntüler
Arnavutköy'den ilk görüntüler Arnavutköy'de polise ateş açıldı. Saldırıda bir emniyet müdürü ile bir polis yaralandı.
15.06.2016 Haber
Arnavutköy'de polise ateş açıldı
Arnavutköy'de polise ateş açıldı İstanbul Arnavutköy'de uyuşturucu çetesi üyeleri polise ateş açtı. Yaralanan iki polisten biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Düzenlenen operasyonda bir saldırgan öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Başkent'te polise ateş açıldı!
Başkent'te polise ateş açıldı! Başkent'te çalıntı bir aracı inceleyen polis ekiplerine kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da polise silahlı saldırı
Diyarbakır'da polise silahlı saldırı DİYARBAKIR'da polise silahlı saldırı düzenleyen ve polisinde karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 3 PKK'lı öldürüldüğü bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Bağcılar'da polis aracına ateş açıldı
Bağcılar'da polis aracına ateş açıldı BAĞCILAR, Demirkapı Mahallesi’nde izinsiz gösteri yapan gruptan Akrep diye tabir edilen zırhlı polis aracına ateş açıldı. Saldırı sonrası mermiler zırhlı araca isabet ederken ölüm yada yaralanma yaşanmadı.
29.09.2021 Gündem
Cizre’deki bir tepeye dikilen PKK flamasını indiren polise ateş açıldı
Cizre’deki bir tepeye dikilen PKK flamasını indiren polise ateş açıldı ŞIRNAK’ın Cizre İlçesi’nin yakınındaki Çarkendal Tepesi’ne dikilen sözde PKK flamasını indiren güvenlik güçlerine, teröristler tarafından ateş açılınca çatışma çıktı. Terör örgütü flamasını indiren güvenlik güçleri, burada bir süre Türk Bayrağı dalgalandırdı.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin'de, hendek kapatan polise silahlı saldırı
Nusaybin'de, hendek kapatan polise silahlı saldırı Mardin'in Nusaybin İlçesi Çağ Çağ Caddesi'nde PKK'lılar tarafından kazılan hendeği kapatmak isteyen polise ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesi üzerine teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.
29.09.2021 Gündem
Gaziantep'te polise ateş açıldı
Gaziantep'te polise ateş açıldı Gaziantep’te ‘dur’ ihtarına uymayan bir otomobilden polise ateş açıldı. Elektrik direğine çarpınca duran otomobildeki 2 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polise Ateş Açıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polise ateş açıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.