2020 yeni MTV tutarları | Motorlu Taşıtlar Vergisi kredi kartıyla ödenir mi?
2020 yeni MTV tutarları | Motorlu Taşıtlar Vergisi kredi kartıyla ödenir mi? 2020 MTV listesinin Resmî Gazete’de yayımlanmasından sonra, belli olan yeni MTV fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yüzde 22,58 olarak belirlenen MTV, sonrasında Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne yapılan zam yüzde 12'ye indirildi. MTV 1. Taksit ödemesi başladı. Peki, kredi kartıyla MTV ödenir mi? İşte MTV 2020 listesi…
6.01.2020 Gündem
Araç Borç Sorgulama İle Plakadan Araç Muayene Randevu Ve Vergi Borcu Sorgulama
Araç Borç Sorgulama İle Plakadan Araç Muayene Randevu Ve Vergi Borcu Sorgulama Araçmuayene borcunuz var mı? Araç borç sorgulama ile pakanız üzerindeki borçları öğrenebilir, araç borç sorgulama sonrasında ödeme yapabilirsiniz. Araç borç sorgulama ile ilgili tüm detaylar yazımızda bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Plakadan Araç Sorgulama İle Çalıntı Araç Durumu Öğrenme
Plakadan Araç Sorgulama İle Çalıntı Araç Durumu Öğrenme Araç sorgulama yaparak araçların çalıntı olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Plakadan araç sorgulama ile araç üzerinde herhangi bir haciz veya borç olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Detayları incelemek için araç sorgulama haberimize göz atalım.
29.09.2021 Gündem
Araç Sorgulama Ve SMS İle Plakadan Araç Hasar Kaydı Sorgulama
Araç Sorgulama Ve SMS İle Plakadan Araç Hasar Kaydı Sorgulama Araç sorgulama ile online olarak SMS ile araç hasar kaydı sorgulama yapılabilmektedir. Araç hasar kaydı sorgulaması ve araç sorgulama işlemlerini öğrenmek için araç sorgulama haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem