Pkkya Darbe

Pkkya Darbe

Son dakika PKKya darbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKKya darbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKKya darbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkkya Darbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkkya darbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 pkkya darbe haberi bulunmuştur. Tüm pkkya darbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık açıkladı! Tel Abyad'da nokta operasyonu
Bakanlık açıkladı! Tel Abyad'da nokta operasyonu Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre terör örgütü PKK'ya Tel Abyad'da düzenlenen operasyonla ağır darbe vuruldu.
29.01.2020 Gündem
MSB açıkladı! Hepsi yok edildi
MSB açıkladı! Hepsi yok edildi Metina ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatlarıyla PKK'lı 3 terörist etkisiz hale getirildi.
3.10.2019 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Sayı yükseliyor
Terör örgütüne ağır darbe! Sayı yükseliyor Pençe Harekatı dahil Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 96 olduğu bildirildi.
23.06.2019 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Terör örgütü PKK'ya ağır darbe
Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Terör örgütü PKK'ya ağır darbe Avaşin-Basyan ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında bölücü terör örgütü PKK tarafından kullanılan silah mevzisi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu imha edildi.
11.04.2019 Gündem
TSK'dan terör örgütü PKK'ya ağır darbe!
TSK'dan terör örgütü PKK'ya ağır darbe! MİLLİ Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekâtında terör örgütüne ait hedeflerin imha edildiğini açıkladı.
5.04.2019 Gündem
Van'da PKK'nın kış üslenmesine darbe!
Van'da PKK'nın kış üslenmesine darbe! Van'ın Başkale ilçesi kırsalında jandarmanın terör örgütü PKK'nın kış üslenmesine yönelik düzenlediği operasyonda silah, mühimmat, çadır, örgütsel döküman ve dijital materyaller ele geçirildi.
7.02.2019 Gündem
Saldırı hazırlığındaki teröristler öldürüldü
Saldırı hazırlığındaki teröristler öldürüldü TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkarinin Yüksekova ilçesi ile Irak'ın Kuzeyi Hakurk, Zap ve Gara bölgelerinde, saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 7 teröristin, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.08.2018 Gündem
PKK'ya ağır darbe! Jetler Metina ve Kandil'i yerle bir etti...
PKK'ya ağır darbe! Jetler Metina ve Kandil'i yerle bir etti... TSK, Irak kuzeyi Metina ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatında bölücü terör örgütü tarafından sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedeflerin imha edildiğini bildirdi.
17.08.2018 Gündem
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya bir darbe daha!
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya bir darbe daha! TSK'nın yaptığı açıklamada, Hakkari'de terör örgütü PKK'ya bir darbe daha vuruldu. Operasyonlarda, 6 anti tank roketi, 10 elektronik EYP düzeneği, dokuz EYP ve 50 EYP alıcı anahtarı, 27 elektrikli fünye, 50 m kablo, 1 kg A4 patlayıcı, çok miktarda pil ve yaşam malzemesi ele geçirildiği bildirildi.
14.08.2018 Gündem
Yılın son ayında da PKK’ya ağır darbe!
Yılın son ayında da PKK’ya ağır darbe! PKK’ya yönelik Aralık 2017’de düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etkisiz hale getirildi. Kış üslenmesi hazırlığında olan örgüt mensuplarının barınabilecekleri sığınak, barınak ve depolar yerle bir edildi
29.09.2021 Gündem
TSK açıkladı! Terör örgütüne darbe
TSK açıkladı! Terör örgütüne darbe TSK: Siirt'te 1 terörist ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
PKK’ya yaz darbesi!
PKK’ya yaz darbesi! PKK’ya haziran ayında da göz açtırmayan güvenlik güçleri, 270 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarda içlerinde bir tanksavar füzesi ile 15 roketatarın da olduğu çok sayıda silah ve patlayıcı ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
PKK'ya ağır darbe! Yeşil listede bulunan terörist öldürüldü
PKK'ya ağır darbe! Yeşil listede bulunan terörist öldürüldü Bingöl'de geçtiğimiz günlerde güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan ve 11 teröristin öldürüldüğü çatışmada öldürülenler arasında, İçişleri Bakanlığı tarafından yeşil listede aranan ve başına 1 milyon lira ödül konulan sözde Amed eyaleti yürütmesinden sorumlu "Asut Star" Kod isimli S.C. adlı teröristin de olduğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
1100 mağara yerle bir
1100 mağara yerle bir TSK’nın kararlı mücadelesi sonucunda bu yıl PKK’ya çok büyük darbe vuruldu.
29.09.2021 Gündem
Bölücü terör örgütüne "büyük darbe"
Bölücü terör örgütüne "büyük darbe" Türk Silahlı Kuvvetlerince Şırnak İncebel Dağları'nda 19 Nisan'da başlatılan Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu sürüyor. Zor arazi ve hava şartlarında devam eden operasyonda şimdiye kadar tespit edilen 25 mağaradaki aramalarda, çeşitli çaplarda havan, doçka uçaksavar silahı, biksi makineli tüfek ve kaleşnikof piyade tüfekleri başta olmak üzere çok sayıda silah, teçhizat ve mühimmat ele geçirildi. Mağaraların terör örgütünün Türkiye'deki ana silah ve mühimmat deposu olduğu belirtildi. Ele geçirilenler, bugüne kadar icra edilen terörle mücadele operasyonlarında bir seferde örgütten ele geçirilen en fazla malzeme oldu
29.09.2021 Gündem
‘İkinci Kandil’ böyle vuruldu
‘İkinci Kandil’ böyle vuruldu Türk jetleri önceki gece PKK’nın ikinci bir Kandil’e çevirmeye çalıştığı Sincar Dağı ile örgütün Suriye’deki kolu YPG’nin kampları bulunan Al Malikiya’ya bomba yağdırdı
29.09.2021 Gündem
TSK'dan PKK'ya darbe! Hedefler imha edildi
TSK'dan PKK'ya darbe! Hedefler imha edildi Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait savaş uçakları tarafından Bitlis kırsalında düzenlenen hava harekatında 2 sığınak ve barınma yeri kullanılamaz hale getirildi
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de PKK'ya darbe! 2 sığınak imha edildi
Bingöl'de PKK'ya darbe! 2 sığınak imha edildi Genç ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce kullanılan 2 sığınak imha edildi
29.09.2021 Gündem
TSK'dan PKK'ya yönelik operasyon açıklaması!
TSK'dan PKK'ya yönelik operasyon açıklaması! TSK'dan Hakkari'de gerçekleşen operasyonla ilgili açıklama geldi. TSK "Hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirildi. Bir sabit, üç hareketli hedef imha edildi." açıklamasında bulundu
29.09.2021 Gündem
Kaçak sigaralar say say bitmedi!
Kaçak sigaralar say say bitmedi! Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar devam ederken, güvenlik güçleri, örgütün önemli finans kaynaklarının başında yer alan kaçak sigaranın yurda girişini engellemek için yoğun mücadele yürütüyor...
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de PKK'ya ait 11 depo bulundu
Tunceli'de PKK'ya ait 11 depo bulundu TUNCELİ’nin Nazimiye İlçesi’nde PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, içerisinde yaşam malzemeleri ve örgütsel dökümanların bulunduğu 11 depo bulundu
29.09.2021 Gündem
PKK'nın üst düzey yöneticisi yakalandı
PKK'nın üst düzey yöneticisi yakalandı Şanlıurfa'daki operasyonda aralarında PKK'nın üst düzey yöneticisi olan Abdülhamit A'nın bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'sokak' çıkışı: Sandık diyorsanız 2023 Haziran ayını bekleyeceksiniz
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'sokak' çıkışı: Sandık diyorsanız 2023 Haziran ayını bekleyeceksiniz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 16. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, 'sokağa çıkmayacağız' diyor. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne yazar. Sandık diyorsanız 2023 Haziran ayını bekleyeceksiniz." dedi.
8.01.2022 Siyaset
Bahçeli: 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' ya da 'tiyatro' demek ihanet ortakçılığıdır
Bahçeli: 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' ya da 'tiyatro' demek ihanet ortakçılığıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' ya da 'tiyatro' demek işbirlikçiliktir, ihanet ortakçılığıdır. Nitekim yanlıştır, muhataplarını tarih ve millet önünde mahcup edecektir. Mücadeleyi sorgulayanlar FETÖ'nün değirmenine su taşıyan gafillerdir" dedi.
14.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Pkkya Darbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkkya darbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.