Pkk Saldırı

Pkk Saldırı

Son dakika pkk saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pkk saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pkk saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.071 pkk saldırı haberi bulunmuştur. Tüm pkk saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Talimat verdiler! Türkiye'ye saldırmaya hazır olun
Talimat verdiler! Türkiye'ye saldırmaya hazır olun TSK, İdlib’e girince panikleyen terör örgütü PKK/PYD, pazar günü Suriye’nin kuzeyinde 4 ayrı toplantı yaptı.
29.09.2021 Gündem
PKK'dan hain saldırı!
PKK'dan hain saldırı! Şemdinli/Derecik'te PKK'lı teröristlerin attığı havan mermisi, Suriyeli göçmenlerin konakladığı alana düştü: 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
PKK karakola gidenlere saldırdı: 1 korucu şehit
PKK karakola gidenlere saldırdı: 1 korucu şehit Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde bir grup PKK’lı terörist, karakola malzeme götüren güvenlik korucusuna uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda güvenlik korucusu şehit oldu. Bölgede operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın yeni hedefi bu harita!
PKK'nın yeni hedefi bu harita! Milliyet gazetesi yazarı Tunca Bengi, Kayseri saldırısının asıl amacının muhafazakar-milliyetçi nüfusu sokağa dökmek.
29.09.2021 Gündem
O soruya çok sert yanıt: 'Bu terbiyesizliktir, iftiradır, ahlaksızlıktır'
O soruya çok sert yanıt: 'Bu terbiyesizliktir, iftiradır, ahlaksızlıktır' NATO Parlamenterler Asamblesinin 62. Genel Kurulu'ndaki Savunma ve Güvenlik Komitesi'nde soruları yanıtlayan Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, 'Türk askerinin Suriye'den ne zaman çekilecek? sorusuna " Terör bittiği zaman çekileceğiz. Kendimizi ülkemizde güvende hissettiğimiz zaman çekileceğiz" diye sert yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
PKK'dan hain saldırı! O muhtarı öldürdüler...
PKK'dan hain saldırı! O muhtarı öldürdüler... Erciş Belediye Meclis Üyesi ve Latifiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Şerif Doğu, PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem
Çukurca’da, Tugay Komutanlığı’na havanlı saldırdı
Çukurca’da, Tugay Komutanlığı’na havanlı saldırdı HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’ndeki 2. Hudut Tugay Komutanlığı’na PKK’lı teröristler havan topuyla saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
29.09.2021 Gündem
PKK Şırnak, Van ve Hakkari'de saldırdı
PKK Şırnak, Van ve Hakkari'de saldırdı Şırnak, Van ve Hakkari'de terör örgütü PKK saldırı düzenledi. Şırnak'ta iki asker yaralanırken diğer iki saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
29.09.2021 Gündem
Ceylanpınar Belediye Başkanı: Evlerin altı silah dolu
Ceylanpınar Belediye Başkanı: Evlerin altı silah dolu 4 kez suikast girişimine uğrayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ürkütücü açıklamalarda bulundu. Atilla, PKK'nın büyük bir saldırıya hazırlandığını söyleyerek, evlerin altına silah depolandığını ileri sürdü.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika Haberleri: Dehşete düşüren sözler.. PKK evlerin altlarında...
Son Dakika Haberleri: Dehşete düşüren sözler.. PKK evlerin altlarında... Ülkemizin yoğun gündeminden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan ürkütücü bir açıklama geldi. Atilla, PKK'nın evlerin altına silah depolandığını ileri sürdü. Bölgeden gelen son dakika haberlerini sizlere anında aktaracağız.
29.09.2021 Gündem
İHA'lar uçamadı, kobralar vuramadı
İHA'lar uçamadı, kobralar vuramadı Saldırı için helikopter ve İHA’sız zaman beklendi
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de çatışma
Hakkari'de çatışma Hakkari Dağlıca'da PKK saldırı düzenledi
19.06.2012 Haber
Ecevit adına İmralı’yla MİT görüştü görüşmeler Silvan saldırısıyla bitti
Ecevit adına İmralı’yla MİT görüştü görüşmeler Silvan saldırısıyla bitti Öcalan’ın kaleşnikoflu avukatı, devlet ile PKK görüşmelerini anlattı
29.09.2021 Gündem
Ankara'daki büyük şüphe!
Ankara'daki büyük şüphe! Aktütün karakolu yakınlarında 17 Ocak’ta bulunan silahlar için ilginç iddia...
29.09.2021 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
14.04.2024 Gündem
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızı ve temsilciliklerimizi hedef alan saldırılarının yakından takip edildiği belirtilmiştir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Almanya'daki PKK provokasyonu: Ankara Büyükelçisi ile görüşüldü
Almanya'daki PKK provokasyonu: Ankara Büyükelçisi ile görüşüldü Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi ile Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'da Türk vatandaşlara saldırmasına ilişkin, "Yaşanan hadiseler, PKK terör örgütünün Batı Avrupa'da toplumsal barışı ve kamu düzenini tehdit ettiğini bir kez daha göstermiştir" açıklamasını yaptı.
26.03.2024 Dünya
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın Türkiye için elzem olduğunu belirterek, “Bütün partilerin yeni anayasaya ilişkin hazırlıklar yapmalarını bekliyorum. Seçimden sonraki dönemde yeni anayasa meselesini başta grubu bulunan siyasi partilerle görüşerek takip edeceğim" dedi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.