Pkk Mensupları

Pkk Mensupları

Son dakika PKK mensupları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK mensupları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK mensupları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Mensupları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk mensupları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.664 pkk mensupları haberi bulunmuştur. Tüm pkk mensupları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu İsveç'te Yüksek Mahkeme, terör örgütü PKK için haraç toplamaya çalışan ve temmuz ayında 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın hapis cezasını onadı ancak cezasını çektikten sonra Türkiye'ye sınır dışı edilmesi kararını iptal etti.
20.09.2023 Dünya
Şehit Uzman Onbaşı Akçağlayan, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Onbaşı Akçağlayan, son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Lokman Akçağlayan'ın (30) cenazesi memleketi Aksaray'da toprağa verildi. 
5.11.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Onbaşı Lokman Akçağlayan şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Onbaşı Lokman Akçağlayan şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, terör örgütü PKK mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu 1 askerin şehit olduğunu duyurdu.
4.11.2022 Gündem
Pençe-Kilit'te 7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit'te 7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
24.09.2022 Gündem
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılması iddiasıyla HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, bin 105’inci gününde evlat nöbetine kararlılıkla devam ediyor.
11.09.2022 Gündem
Evlat nöbetindeki aileler: En son çocuk dağdan ininceye kadar buradayız
Evlat nöbetindeki aileler: En son çocuk dağdan ininceye kadar buradayız Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti bin 62’nci gününde devam ediyor.
31.07.2022 Gündem
Pençe-Kilit'ten acı haber geldi! Bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı
Pençe-Kilit'ten acı haber geldi! Bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK mensupları ile çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 3 personelin de yaralandığını duyurdu.
7.07.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: Evlat nöbetinde 35’inci buluşma
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: Evlat nöbetinde 35’inci buluşma İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evlat nöbetinde olan ailelerden birinin daha evladına kavuşacağı müjdesini verdi.
22.02.2022 Gündem
Fethi Sekin'in duygulandıran notu ilk kez ortaya çıktı
Fethi Sekin'in duygulandıran notu ilk kez ortaya çıktı İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in, 1995 yılında meslekte çektirdiği ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta yazan, not ise görenleri duygulandırdı.
7.01.2022 Gündem
Suriye’de 4 yaşındaki çocuğa tecavüzden YPG/PKK’lılar sorumlu tutuluyor
Suriye’de 4 yaşındaki çocuğa tecavüzden YPG/PKK’lılar sorumlu tutuluyor Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinde 4 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edildiğinin ortaya çıkmasının ardından olaydan terör örgütü YPG/PKK mensupları sorumlu tutuldu.
18.11.2021 Dünya
MİT'ten nokta atışı! Kritik operasyonun detayları ortaya çıktı...
MİT'ten nokta atışı! Kritik operasyonun detayları ortaya çıktı... Irak’ın kuzeyindeki Sincar'da düzenlenen MİT operasyonuyla etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK'nın Sincar'da faaliyet gösteren kolu YBŞ'nin sözde genel sorumlusu Hasan Said Hasan'ın, operasyon öncesi üst düzey örgüt mensuplarıyla buluştuğu belirlendi.
20.08.2021 Gündem
Otogar'da patlayıcının ele geçirilme görüntüleri ortaya çıktı
Otogar'da patlayıcının ele geçirilme görüntüleri ortaya çıktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bir aracın altına yerleştirilmiş halde 5 kilogram patlayıcı ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Soylu'nun açıkladığı operasyonun görüntüleri saniye saniye DHA kamerasınca görüntülendi. Operasyon anı ayrıca güvenlik kamerası ve cep telefonu kamerasına da yansıdı.
28.04.2021 Gündem
Ağrı'dan acı haber: 1 askerimiz şehit oldu
Ağrı'dan acı haber: 1 askerimiz şehit oldu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada bir askerimiz şehit olurken bir askerimiz de yaralandı.
10.10.2020 Gündem
HDP'liler güldü! Evlat nöbetindeki aileler sinir krizi geçirdi
HDP'liler güldü! Evlat nöbetindeki aileler sinir krizi geçirdi HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 241 gündür evlat nöbetini sürdüren aileler, HDP’li vekillerin sessizliğine dayanamayarak açıklama yapmasını istedi. Bu sırada parti binasında bulunan şahısların kendilerine güldüğünü gören aileler sinir krizi geçirdi.
30.04.2020 Gündem
HDP önünde ‘parmak sallama’ gerginliği
HDP önünde ‘parmak sallama’ gerginliği Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan aileler ile partililer arasında gerginlik çıktı. Partililerin kendilerine parmak salladığını kaydeden aileler, 'Türk-Kürt kardeştir, HDP kalleştir' sloganı attı.
9.02.2020 Gündem
HDP önündeki eylemde aile sayısı 58 oldu
HDP önündeki eylemde aile sayısı 58 oldu Diyarbakır'daki terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen aileler, HDP il binası önündeki oturma eylemini 93'üncü günde de sürdürdü. Aile sayısı, 2017 yılında 12 yaşındayken kaçırılan kızı Özlem için Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden gelen Vahide Çiftçi (36) ile birlikte 58 oldu.
4.12.2019 Gündem
HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 87’nci günde
HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 87’nci günde Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti 87'nci gününde de devam ediyor.
28.11.2019 Gündem
Teröristlerin hareketleri İHA ve SİHA’larla izleniyor
Teröristlerin hareketleri İHA ve SİHA’larla izleniyor ABD ile varılan mutabakat çerçevesinde Barış Pınarı Harekatı’na ara verilmesinde 3’üncü güne girildi. Sessizliğin hakim olduğu bölgede Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Resulayn’da bulunan terör örgütü PKK/YPG mensuplarının bölgeden çekilip çekilmedikleri İHA ve SİHA’lar tarafından izleniyor.
20.10.2019 Gündem
'Kaç gün işkence ve cinsel istismara maruz kaldık hatırlamıyoruz'
'Kaç gün işkence ve cinsel istismara maruz kaldık hatırlamıyoruz' Şırnak'ta 1,5 ay önce kaçırılarak PKK'nın mağarasına götürülen 18 yaşından küçük iki kız çocuğu, film senaryolarını aratmayan kaçış öyküsüyle jandarmaya sığındı.
4.09.2019 Gündem
ABD heyeti Suriye'den çekilmeyi görüşmek için Ankara'ya geliyor
ABD heyeti Suriye'den çekilmeyi görüşmek için Ankara'ya geliyor Ankara ve Washington arasında, ABD'nin Suriye'den çekilme sürecini koordine etmek amacıyla kurulan görev gücü, 28 Şubat'ta Ankara'da ikinci toplantısını yapacak. Türk yetkililerden alınan bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ay başındaki ABD ziyareti sonrasında açıkladığı ve ilk toplantısını 6 Şubat'ta ABD'de yapan ortak görev gücü, 28 Şubat-1 Mart tarihlerinde Ankara'da toplanacak. Görev gücü, Türkiye-ABD arasında şubat 2018'de kurulan Suriye çalışma grubunun alt birimi olarak faaliyet gösteriyor.
25.02.2019 Dünya
PKK'lı teröristlerin İstanbul'dan çaldığı araç Lice'de gömülü bulundu
PKK'lı teröristlerin İstanbul'dan çaldığı araç Lice'de gömülü bulundu Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 2012 yılında İstanbul'dan çalınan bir otomobil Lice kırsalında toprağa gömülü bulundu
7.02.2019 Gündem
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'de eski Başkan Barack Obama'dan devraldığı "devlet dışı güçlerle çalışma" stratejisini tasfiye ediyor.
25.12.2018 Dünya
Yardım isteyen kadın teröristleri sattılar
Yardım isteyen kadın teröristleri sattılar Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sayesinde büyük çöküntü yaşayan bölücü terör örgütü PKK mensupları arasında, infaza kadar giden iç kavgalar yaşanıyor.
3.10.2018 Gündem
Lice’de çatışma: 1 terörist öldürüldü
Lice’de çatışma: 1 terörist öldürüldü Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında dün gece güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 1 terörist öldürüldü.
3.10.2018 Gündem
Bomba iddia! Deyrizor'da YPG/PKK'lı terörist ABD askerini vurdu
Bomba iddia! Deyrizor'da YPG/PKK'lı terörist ABD askerini vurdu ABD Deniz Piyadelerine bağlı bir çavuşun, şubat ayında, Suriye'de yaralı Arap sivillere yardım ettiği için silahlı YPG/PKK mensubu tarafından vurularak yaralandığı ve ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) bu saldırının üzerini örttüğü iddia edildi.
8.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Mensupları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk mensupları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.