Pkk Kampları

Pkk Kampları

Son dakika PKK kampları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK kampları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK kampları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Kampları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk kampları gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 pkk kampları haberi bulunmuştur. Tüm pkk kampları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek, Yunanistan'ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Arkanızda kim var, ona bakmayın. Yanı başınızda kim var, komşu ve karşınıza almaya çalıştığınız kim var; ona bakın. İş birliği istiyorsanız hazırız; ama Türkiye'yi karşılarına almak ne demek bunu da iyi biliyorlardır" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Savaş uçakları harekete geçti! Şırnak'ta terör hedefleri, yerle bir ediliyor...
Savaş uçakları harekete geçti! Şırnak'ta terör hedefleri, yerle bir ediliyor... Şırnak'ta 'Pençe-Yıldırım' ve 'Pençe-Şimşek' ile 'Eren 13-Cudi-Besta' operasyonları sürerken, hem havadan hem karadan askeri hareketlilik yaşanıyor. Kentte gece boyunca helikopter hareketliliği dikkat çekerken gündüz ise sınır hattına özel birlikler sevk edildi. Diyarbakır'dan kalkan savaş uçaklarıyla da terör hedefleri, yerle bir ediliyor.
1.05.2021 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika operasyon açıklaması! Hepsi vuruldu
Bakan Akar'dan son dakika operasyon açıklaması! Hepsi vuruldu Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 2.5 ay aradan sonra Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya karşı Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım harekatını başlattı. Askeri kulislerde hava operasyonuna 50 kadar uçağın katıldığı, SİHA’ların da teröristlerin kaçış yollarını vurduğu konuşulurken, terör örgütünün ağır kayıplar verdiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı operasyonu 'Kahraman komandolarımız Kuzey Irak'ta' diyerek duyurdu. Bakan Akar yaptığı açıklamada "Metina ve Avaşin-Basyan'daki terör hedeflerine yönelik dün saat 17.40'tan itibaren başlatılan operasyonlara devam edilmektedir. Teröristlere ait 400'e yakın hedef kara ateş destek vasıtalarıyla, 60'tan fazla hedef ise Hava Kuvvetleri unsurlarımız tarafından vuruldu." ifadelerini kullandı.
24.04.2021 Gündem
Metina'ya kara harekatı başlatıldı! Özel kuvvetler bölgeye indirildi...
Metina'ya kara harekatı başlatıldı! Özel kuvvetler bölgeye indirildi... Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 2.5 ay aradan sonra Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya karşı Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım harekatını başlattı. Askeri kulislerde hava operasyonuna 50 kadar uçağın katıldığı, SİHA’ların da teröristlerin kaçış yollarını vurduğu konuşulurken, terör örgütünün ağır kayıplar verdiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı operasyonu 'Kahraman komandolarımız Kuzey Irak'ta' diyerek duyurdu. Teröristler ile sıcak temasın sağlandığı ce çatışmaların yaşandığı dile getiriliyor.
24.04.2021 Gündem
Sınırda hareketlilik! PKK kampları görüntülendi
Sınırda hareketlilik! PKK kampları görüntülendi Irak'taki merkezi yönetimin, terör örgütü PKK'nın da varlık gösterdiği Musul kentine bağlı Sincar ilçesine üst düzey bir güvenlik heyeti gönderdi. PKK kampları böyle görüntülendi.
15.03.2021 Gündem
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz!
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye'de terör örgütü PKK'nın sayısını 320'nin altına kadar düşürdük. Yaz-kış operasyonlarımız devam ediyor. Eren-5'e başladık, mağara mağara giriyoruz. Bulacağız ve onları imha edeceğiz. Burada hiçbir tedirginliğimiz söz konusu değildir." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Son dakika: "Afrin'deki başarı domino etkisi yaratacak"
Son dakika: "Afrin'deki başarı domino etkisi yaratacak" Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) Dış Politika Araştırmacısı Can Acun, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin bölgesinin terör örgütlerinden temizlenmesinin domino etkisi yaratacağını ve Münbiç başta olmak üzere Fırat'ın doğusundaki Arap aşiretleri de harekete geçireceğini söyledi.
19.03.2018 Gündem
ŞOK! Ermenistan PKK'lılara...
ŞOK! Ermenistan PKK'lılara... Büyük Orta Doğu'nun Genel Yayın Yönetmeni Ali Hacızade, Azerbaycan halkı ve devletinin Zeytin Dalı Harekâtı'na verdiği desteği yineledi ve Ermenistan'ın PKK'lı teröristlere eğitim verdiğini belirtti
2.02.2018 Dünya
PKK kampları vuruldu! Çok sayıda terörist öldürüldü!
PKK kampları vuruldu! Çok sayıda terörist öldürüldü! TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından bugün Irak'ın Kuzeyi Metina, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde gerçekleştirilen hava harekâtı sonucu 9 terörist etkisiz hale getirildi
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan flaş Kandil açıklaması!
Bakan Soylu'dan flaş Kandil açıklaması! İçişleri Bakanı Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kandil'e gidip oturacağız. Sınırın 25 kilometre ötesindeki kampların hepsini tarumar edeceğiz" diyen Soylu, "Kızımın etrafından 3 kere DHKP-C'liler alındı" şeklinde konuştu.
29.09.2021 Gündem
PKK kamplara girişi yasakladı!
PKK kamplara girişi yasakladı! Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarına düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 50'yi aştı - Milli tespit vasıtalarıyla yerleri belirlenen terörist kamplarına düzenlenen harekatın, örgütte büyük bir baskın etkisi yarattığı, bunun, zayiatın artmasında önemli rol oynadığı belirtildi
29.09.2021 Gündem
PKK'ya hava saldırısı! Yerle bir edildi...
PKK'ya hava saldırısı! Yerle bir edildi... Türk Silahlı Kuvvetleri'nce, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerindeki PKK kamplarına düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütünce kullanıldığı tespit edilen barınak, silah mevzisi ve mühimmat depoları imha edildi.
29.09.2021 Gündem
Zap’ın tepesine Türk bayrağı!
Zap’ın tepesine Türk bayrağı! Mehmetçik, Kuzey Irak’ta PKK kamplarının yuvalandığı Zap bölgesindeki Kokozer Tepesi’ne Türk bayrağı dikti. Zap’a karadan başlatılan ve 13 gün süren operasyonlarda 5 şehit vermiştik
29.09.2021 Gündem
Komandolar Zap bölgesinde! 21 terörist etkisiz hale getirildi
Komandolar Zap bölgesinde! 21 terörist etkisiz hale getirildi Komando birliklerinin katıldığı Zap bölgesindeki büyük operasyonda 21 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: F-16'lar vur emriyle havalandı!
Son dakika: F-16'lar vur emriyle havalandı! TSK: Irak kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı icra edilmiş, bölgede bölücü terör örgütü tarafından kullanıldığı tespit edilen silah mevzii, sığınak ve silah/mühimmat depoları imha edilmiştir.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya hava harekatı!
PKK'ya hava harekatı! K. Irak'taki PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi. PKK'nın silah mevzii, barınak ve mühimmatları imha edildi.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan sınır ötesine hava harekatı
TSK'dan sınır ötesine hava harekatı Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki PKK kamplarına yönelik harekatta silah mevzisi, barınak ve silah/mühimmat depolarını imha edildi
29.09.2021 Gündem
Kandil ve Rakka artık menzil içinde
Kandil ve Rakka artık menzil içinde Terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetleri, 270 km menzilli Bora füzeleriyle daha da güçlendi.
29.09.2021 Gündem
‘Fırat Kılıcı’ Sincar’a mı?
‘Fırat Kılıcı’ Sincar’a mı? Güvenlik uzmanları TSK’nın Fırat Kalkanı Harekatı’ndan sonraki yeni hedefinin PKK’nın Kuzey Irak’ta üslendiği Sincar olduğunu, 10 bin askerlik bir güçle operasyon yapılabileceğini söylüyor.
29.09.2021 Gündem
“Ermenistan PKK’ya bomba taşıyor”
“Ermenistan PKK’ya bomba taşıyor” Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Mersin Limanından yük alıp Türkiye üzerinden transit nakliyat yaparak Gürcistan veya İran’dan geçerek Ermenistan’a ayda 10 TIR’ı aşkın amonyum nitratlı gübre taşıdığını iddia etti...
29.09.2021 Gündem
PKK 3 kampını İran'a taşıdı
PKK 3 kampını İran'a taşıdı İran'ın, Kandil'in doğu kısmında bulunan 3 PKK kampının kendi sınırlarına taşınmasına göz yumduğu iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
PKK kampları bombalandı
PKK kampları bombalandı Kuzey Irak'ın Zap ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatı ile 15 hedef, Lice ve Şemdinli kırsalına düzenlenen hava harekatı ile ise 20 bölücü terör örgütüne ait hedef imha edildi...
29.09.2021 Gündem
Türk savaş uçakları PKK kamplarına yöneldi
Türk savaş uçakları PKK kamplarına yöneldi Türk savaş uçakları Kuzey Irak’taki PKK kamplarına yöneldi
29.09.2021 Gündem
Güvenlik zirvesinde ne konuşuldu?
Güvenlik zirvesinde ne konuşuldu? Selvi: Türkiye'ye karşı adı konulmamış bir savaş veriliyor. PKK hem kendi kirli savaşını hem de efendileri adına vekalet savaşı veriyor. Bu coğrafyada mesajlar kanlı bir şekilde veriliyor.
29.09.2021 Gündem
Kandil bombalandı!
Kandil bombalandı! Türk savaş uçakları, Kandil Dağı ve Zaho ilçesi kırsalında PKK kamplarını bombaladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Kampları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk kampları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.