Pkk Açıklaması

Pkk Açıklaması

Son dakika PKK açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.979 pkk açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm pkk açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç'ten dikkat çeken PKK açıklaması
İsveç'ten dikkat çeken PKK açıklaması İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson, “Türkiye ile uluslararası terörizme karşı mücadele edeceğiz. Kendimizi, terör örgütü PKK'nın İsveç'teki faaliyetlerini engellemeye adayacağız” dedi.
14.07.2023 Dünya
Bulgaristan'dan Rus diplomatlarla ilgili flaş karar!
Bulgaristan'dan Rus diplomatlarla ilgili flaş karar! Bulgaristan Başbakanı Kiril Petkov, "70 Rus diplomatı sınır dışı ettik. Birçoğu doğrudan (istihbarat) hizmetlerinde çalıştı ve diplomatik rolleri daha çok bir örtü gibiydi” dedi.
28.06.2022 Dünya
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den flaş terör örgütü PKK açıklaması
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den flaş terör örgütü PKK açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İspanya’nın başkenti Madrid'deki NATO Liderler Zirvesi'nin Kamu Forumu açılış konuşmasında, PKK’nın bir terör örgütü olduğunu belirterek, küresel gıda krizinden ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sorumlu olduğunu aktardı.
28.06.2022 Dünya
NATO zirvesi öncesi İsveç'ten PKK açıklaması: Bizim için de terör örgütü!
NATO zirvesi öncesi İsveç'ten PKK açıklaması: Bizim için de terör örgütü! İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeleri, "iyi ve yapıcı" olarak nitelendirdi. Andersson 'Avrupa Birliğinin terör örgütü listesindeki PKK bizim için de terör örgütüdür' ifadelerini kullandı.
27.06.2022 Dünya
Bakan Soylu: PKK'yı yerle yeksan ettik!
Bakan Soylu: PKK'yı yerle yeksan ettik! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gücümüz, kuvvetimiz oldu. Kendi insansız hava aracımızı kendimiz ürettik. Bugün PKK'yı yerle yeksan ettik. Terörü ortadan kaldırdık. Doğu'da ve Güneydoğu'da insanlar huzur ve güven içindeler" dedi.
11.04.2022 Gündem
Almanya'dan son dakika HDP ve PKK açıklaması!
Almanya'dan son dakika HDP ve PKK açıklaması! Alman hükümetinin, Halkların Demokratik Partisinin (HDP) kapatılma sürecini endişeyle izlediği belirtildi.
18.03.2021 Dünya
Orgeneral Çetin'den flaş PKK açıklaması!
Orgeneral Çetin'den flaş PKK açıklaması! Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Yenifoça'da düzenlenen Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Jandarmanın, vazifesini her şeyin üzerinde tutan personeliyle son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kesintisiz operasyon mantığıyla mücadeleye devam edeceğini belirten Çetin, "2020 yılında PKK terör örgütünün her yerde inlerine girdik. 2021 yılında da girilmeye devam edilecektir. Bu kış PKK'nın son kışı olacaktır. Bu başarıyı sağlayan kahraman gençlerimizdir. Onlarla ne kadar övünsek, gurur duysak azdır." diye konuştu.
8.01.2021 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'den flaş PKK açıklaması!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'den flaş PKK açıklaması! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, "PKK'yı büyük şehirlerden, doğudan, dağlardan temizledik. Şimdi de yurt dışında canlarına tükürüyoruz" dedi.
14.08.2020 Siyaset
HDP'nin PKK açıklaması tartışma konusu oldu
HDP'nin PKK açıklaması tartışma konusu oldu Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Bizim PKK ile hiçbir ilişkimiz yok" ifadeleri kullandı. Sancar'ın bu çıkışı tartışma konusu oldu.
26.06.2020 Gündem
Barzani'den terör örgütü PKK açıklaması!
Barzani'den terör örgütü PKK açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmek için Ankara'ya gelen IKBY Başbakanı Mesrur Barzani,"PKK’nın Sincar ve Irak'ın diğer bölgelerinde bulunmasını onaylamıyoruz ve buna karşıyız." ifadelerini kullandı. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu ise, "NATO tüm müttefiklerin endişelerini karşılayacak şekilde hareket etmeli. Baltık için istenen bizim için de istenmeli" dedi.
28.11.2019 Gündem
ABD'den terör örgütü PKK açıklaması!
ABD'den terör örgütü PKK açıklaması! ABD yönetimi, 5 yılda bir yapılan değerlendirmeler sonrasında 1997’de Yabancı Terör Örgütleri listesine alınan PKK’nın listede kalmaya devam edeceğini açıkladı
2.03.2019 Dünya
ABD'li senatör Graham'dan YPG/PKK açıklaması
ABD'li senatör Graham'dan YPG/PKK açıklaması ABD'li senatör Graham, "YPG, PKK'nın politik koludur, görmek isteyen için bu son derece açıktır. Güvenli bölge Türkiye'nin güvenliği için kurulacak" açıklaması yaptı.
19.01.2019 Gündem
Türkiye'den terör örgütü PKK açıklaması
Türkiye'den terör örgütü PKK açıklaması Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "PKK’nın terör örgütü vasfını örtbas etme çabalarının sonuç vermeyeceği ortadadır. PKK bölücü bir terör örgütüdür ve uluslararası toplum tarafından bir terör örgütünün hak ettiği biçimde muamele görmeyi sürdürecektir" dedi.
15.11.2018 Gündem
AB Türkiye Delegasyonundan PKK açıklaması
AB Türkiye Delegasyonundan PKK açıklaması Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu, Avrupa Adalet Divanının, PKK'nın AB'nin terör örgütü listesinde kalması kararına ilişkin, "AB Genel Mahkemesinin PKK'nın listelenmesine ilişkin kararı hiçbir şeyi değiştirmemektedir. PKK hala AB'nin terör örgütleri listesinde kalmaktadır." açıklamasında bulundu.
15.11.2018 Dünya
ABD'den terör örgütü PKK açıklaması: Para toplanıyor, engel olunmalı
ABD'den terör örgütü PKK açıklaması: Para toplanıyor, engel olunmalı ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Nathan Sales, PKK'nın ABD tarafından ilk "terör listesine" alınan örgütlerden birisi olduğuna dikkat çekerek, dünyanın birçok yerinde PKK için para toplandığını ve ABD'nin buna karşı mücadele ettiğini söyleyerek, 'müttefiklerimiz de bununla mücadele etmeli' dedi
19.07.2018 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan "PKK" açıklamasına tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan "PKK" açıklamasına tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri'nin "PKK’nın Avrupa'ya tehdit oluşturmadığı" yönündeki açıklamasına, "Avrupa güvenliğinin bölünmezliğinin ve terör örgütlerine karşı tereddütsüz iş birliğinin önemini anlayamamış bir şahsiyetin Avrupa Parlamentosu Raportörü olarak görev yapması esef vericidir. Türkiye’ye en büyük tehdit oluşturan terör örgütlerinden birini tehdit olarak görmeyen bir kişinin ülkemizle ilgili raportör olması kabul edilemez." ifadesiyle tepki gösterdi.
29.01.2018 Gündem
Almanya'dan flaş PKK açıklaması: Kabul edilemez
Almanya'dan flaş PKK açıklaması: Kabul edilemez Almanya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Johannes Dimroth, terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının Hannover havalimanında yolculara ve ülkenin çeşitli yerlerindeki camilere karşı düzenlediği saldırılara ilişkin, bunların kabul edilemeyeceğini ve yargı tarafından kovuşturulması gerektiğini söyledi.
24.01.2018 Gündem
Amerika'dan flaş PYD/PKK açıklaması
Amerika'dan flaş PYD/PKK açıklaması Pentagon PYD/PKK paravanı SDG'yi çatışma gücünden “İstikrar sağlama gücü” ve “Alan kontrol gücüne” dönüştürmek için eğitimden geçirdiklerini açıkladı.
18.01.2018 Dünya
Hazar Ergüçlü'den 'PKK' açıklaması!
Hazar Ergüçlü'den 'PKK' açıklaması! "Paylaştığı video ile PKK propagandası yapıyor" diye suçlanan Hazar Ergüçlü, takipsizlik kararının ardından Instagram hesabından açıklamada bulundu.
31.10.2017 Magazin
Skandal 'PKK' açıklaması!
Skandal 'PKK' açıklaması! ABD Başkanı Trump’ın önceki gün, terör örgütü PYD/PKK’dan müttefik olarak bahsetmesine çarpıcı açıklamalar geldi.
24.10.2017 Dünya
ABD'den skandal PYD-PKK açıklaması!
ABD'den skandal PYD-PKK açıklaması! DEAŞ Karşıtı Koalisyon Sözcüsü Albay Dillon, Türkiye’nin Afrin’deki PYD/PKK hedeflerini top atışına tutmasıyla ilgili olarak "Şu anda odaklandığımız yer olan Rakka’dan dikkatleri çevirecek veya caydıracak her şeyden kaygılıyız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan flaş PKK açıklaması
Almanya'dan flaş PKK açıklaması Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, terör örgütü PKK’nın finans kaynaklarını kurutmanın ve onlara Alman topraklarında hareket alanı bırakılmamasının Almanya’nın da çıkarına olduğunu belirtti.
4.06.2017 Dünya
ABD Savunma Bakanı Mattiss'ten PKK açıklaması
ABD Savunma Bakanı Mattiss'ten PKK açıklaması ABD Savunma Bakanı Jim Mattis,"PKK'ya hiçbir zaman silah vermediklerini, hiçbir zaman da vermeyeceklerini" ileri sürdü.
11.05.2017 Siyaset
İbadi'den flaş PKK açıklaması!
İbadi'den flaş PKK açıklaması! Irak Başbakanı İbadi, "PKK ile çatışmaya girmek istemiyoruz. Aynı zamanda bu örgütlerin komşu ülkelerimize karşı saldırıda bulunmasına da izin vermeyiz" dedi
9.05.2017 Dünya
ABD'li komutandan itiraf gibi PKK açıklaması!
ABD'li komutandan itiraf gibi PKK açıklaması! ABD Koalisyon sözcüsü Albay Dorrian, verdiği brifingte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dorrian, PKK'nın Suriye Demokratik Güçleri'nin bir parçası olduğunu kaydetti.
3.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.