Pis Yedili

Pis Yedili

Son dakika pis yedili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pis yedili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pis yedili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pis Yedili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pis yedili gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 pis yedili haberi bulunmuştur. Tüm pis yedili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ecem Karavus: Artık suratım şiddetle mücadele edemiyor, 50 gündür sürüyor
Ecem Karavus: Artık suratım şiddetle mücadele edemiyor, 50 gündür sürüyor 2011 yılında ekranlara gelen dizi Pis Yedili'de ünlenen ve sosyal medya fenomen olma yolunda ilerleyen ünlü oyuncu Ecem Karavus, her paylaşımıyla takipçilerinin ilgisini çekiyor. Ünlü fenomen Ecem Karavus'un bugün yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isimlerden destek mesajı yağdı. Ecem Karavus, bir video çekerek yaşadıklarını anlattı.
10.09.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde canlandırdığı 'Canburger' rolüyle tanınan, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri'de rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 yaşındaki kızı Ada ile çektiği bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafına yorum yağan ünlü isim, bir takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.
15.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi!
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in çektiği kızı Ada ile bu karesini "En güzel fotoğraflarımızı Melis İşiten çeker" notuyla paylaştı.
19.10.2022 Magazin
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den mest eden kare
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den mest eden kare Pis Yedili dizisiyle ünlenen Eda Ece, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile magazin gündemine damga vurdu. 'Maske Kimsin Sen?' Programınki sunuculuk performansı ile de adından söz ettiren güzel oyuncu, sosyal medya pozuyla hayranlarını büyüledi.
20.08.2022 Magazin
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, imaj değiştirdi! İşte son hali...
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, imaj değiştirdi! İşte son hali... Pis Yedili isimli diziyle yıldızı parlayan ve son olarak Yasak Elma isimli dizide rol alan Eda Ece, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Eda Ece, son olarak yeni imajıyla takipçilerinin karşısına çıktı.
26.06.2022 Magazin
Pis Yedili'nin Karabiber'ini bir de şimdi görün!
Pis Yedili'nin Karabiber'ini bir de şimdi görün! Başrollerini Kadir Doğulu, Eda Ece, Halil Babür gibi isimlerin paylaştığı Pis Yedili dizisinde 'Sevil' karakteriyle tanıdığımız genç oyuncu Bükre Atala'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi.
17.03.2022 Magazin
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi? Akrep dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep dizisine oyunculuğu kadar müzisyen kimliği ile tanınan Bertan Asllani katıldı. Asllani dizide ‘Efe’ karakterini canlandıracak. Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
25.02.2021 Gündem
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu...
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu... Pis Yedili ne zaman? Pis Yedili yeniden mi başlayacak? Sorularına arama motorlarından yanıt aranmaya başlandı. Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Pis Yedili'nin yeniden başlayacağı iddialarından sonra söz konusu iddiayı hayranları araştırmaya başladı. Pis Yedili yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte Pis Yedili oyuncuları ve konusu….
4.05.2020 Gündem
Kadir Doğulu'dan Uraz Kaygılaroğlu'na mesaj!
Kadir Doğulu'dan Uraz Kaygılaroğlu'na mesaj! Kadir Doğulu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu'ndan dikkat çeken bir yorum geldi.
31.01.2020 Magazin
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında?
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? Kadir Doğulu, sosyal medyada Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı diyalogdan sonra trend oldu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında?
Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? soruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Birçok film ve dizi projelerinde yer alan ve şu anda Sefirin Kızı adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
Tozkoparan dizisine yeni oyuncu!
Tozkoparan dizisine yeni oyuncu! Oyuncu Burak Alkaş, TRT1'in sevilen dizisi Tozkoparan'ın kadrosuna katıldı.
4.12.2019 Televizyon
'Çift'lik Bank - Tosun Firarda' filminin fragmanı yayınlandı
'Çift'lik Bank - Tosun Firarda' filminin fragmanı yayınlandı 'Çiftlik Bank' ile 130 bin kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan Mehmet Aydın'ın skandalını anlatan 'Çift'lik Bank - Tosun Firarda' filminin fragmanı yayınlandı.
26.09.2018 Kültür Sanat
Ünlü oyuncuya hapis cezası!
Ünlü oyuncuya hapis cezası! Oyuncu Burak Alkaş, rol aldığı diziden ücretini alamayınca, yapım şirketini dolandırıcılıkla suçladı. Ancak şirket sahibi, kendisine iftira atıldığını öne sürerek Alkaş’tan şikayetçi oldu. Ünlü oyuncuya, hakaret suçundan 3 ay 15 gün adli para cezası verildi.
3.05.2018 Magazin
Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor!
Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor! Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ve Hollywood filmlerini aratmayacak bir senaryoyla birçok insanın mağdur olmasına sebep olan Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor.
11.04.2018 Magazin
Son Dakika... Usta oyuncu Turan Özdemir öldü!
Son Dakika... Usta oyuncu Turan Özdemir öldü! 'Dondurmam Gaymak' filmiyle tanınan oyuncu Turan Özdemir gelen son dakika haberine göre geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki Turan Özdemir kimdir, nerelidir? İşte Turan Özdemir'in hayatı...
15.01.2018 Magazin
Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı!
Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı! Ümit Kantarcılar dün akşam Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne katılan Kantarcılar, Gamze Topuz ile olan ayrılığını ilk kez Hülya Avşar'a anlattı. Peki Ümit Kantarcılar kimdir?
30.12.2017 Magazin
Aleyna Tilki ile aşk mı yaşıyor?
Aleyna Tilki ile aşk mı yaşıyor? Ümit Kantarcılar, önceki gün Akmerkez’deydi.
22.12.2017 Magazin
Ümit Kantarcılar'dan eski dostuna destek!
Ümit Kantarcılar'dan eski dostuna destek! ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisinde Melis Tüzüngüç ile başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar, geçtiğimiz gün İzmir Temaşa Sanat Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde genç oyuncu adaylarıyla buluştu.
28.08.2017 Kültür Sanat
Dizilerin prensesleri
Dizilerin prensesleri Dizilerde başroller kadar dikkat çeken yardımcı oyuncular bir sonraki projelerinde esas kızlığa terfi ediyor. İşte o oyunculardan öne çıkanlar...
11.08.2017 Arşiv
Uraz Kaygılaroğlu nasıl 64 kilo verdiğini açıkladı!
Uraz Kaygılaroğlu nasıl 64 kilo verdiğini açıkladı! Pis Yedili dizisinde Canburger olarak tanıdığımız Uraz Kaygılaroğlu, 3 Adam'a katıldı ve nasıl kilo verdiğini açıkladı. İşte Kaygılaroğlu'un kilo verme macerası.
11.05.2017 Magazin
Kadir Doğulu o davayı kazandı!
Kadir Doğulu o davayı kazandı! Oyuncu Kadir Doğulu, "Bayrampaşalı" rolünü canlandırdığı 'Pis Yedili' dizisinden alamadığı 8 bölümlük ücreti için açtığı davayı kazandı...
19.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pis Yedili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pis yedili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.