Pınar Altuğ Eşi

Pınar Altuğ Eşi

Son dakika Pınar Altuğ eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Altuğ eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Altuğ eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Altuğ Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar altuğ eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 pınar altuğ eşi haberi bulunmuştur. Tüm pınar altuğ eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Altuğ’un aşk pozuna Gazze sorusu!
Pınar Altuğ’un aşk pozuna Gazze sorusu! Sosyal medyada aktif bir isim olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile aşk pozlarını paylaştı. Kareye Gazze hakkında gelen soru dikkat çekti.
16.01.2024 Magazin
Pınar Altuğ evlilik yıldönümünü kutladı!
Pınar Altuğ evlilik yıldönümünü kutladı! 2008 yılında meslektaşı ile nikah masasına oturan Pınar Altuğ, evlilik yıl dönümlerini kutladı.
15.08.2022 Magazin
Pınar Altuğ ve ailesinin Çeşme tatili!
Pınar Altuğ ve ailesinin Çeşme tatili! Kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ, eşi ve kızıyla birlikte Alaçatı'da objektiflere yansıdı. Ünlü isim, okulların kapanması ile birkaç günlüğüne geldiklerini ama tekrar kızları için İstanbul’a döneceklerini söyledi.
27.06.2022 Magazin
Pınar Altuğ’dan romantik kare
Pınar Altuğ’dan romantik kare Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’la birlikte verdiği samimi pozu, Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
15.06.2021 Magazin
"Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı"
"Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı" Bir programa konuk olan oyuncu Pınar Altuğ, "Soyunma odama dalıp dudaklarıma yapıştı." diyerek eşi Yağmur Atacan ile ilişkiye nasıl başladıklarını anlattı.
25.10.2019 Magazin
Pınar Altuğ'u çıldırtan yorum! 'Maşallah çocuk büyümüş'
Pınar Altuğ'u çıldırtan yorum! 'Maşallah çocuk büyümüş' Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'la düğünde çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafa gelen eleştiriler ise Altuğ'u yine çileden çıkardı.
2.10.2019 Magazin
Afrika kaçamağı
Afrika kaçamağı Kanal D’de yayınlanan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile Afrika’ya gitti.
27.10.2018 Magazin
10 yıllık eşine gönderme yaptı
10 yıllık eşine gönderme yaptı Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'a olan aşkını, eğlenmek için gittiği bir mekanda bir döneme damgasını vuran "I love you baby" şarkısıyla yineledi.
2.08.2018 Magazin
Pınar Altuğ: Aşk için kuralları yıkarım!
Pınar Altuğ: Aşk için kuralları yıkarım! Reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Pınar Altuğ, kendisinden yaşça küçük olan kocasına aşkını bir kez daha gösterdi.
27.12.2017 Magazin
Yağmur Atacan trafik kazası geçirdi!
Yağmur Atacan trafik kazası geçirdi! İstanbul Beykoz'da, ünlü oyuncu Yağmur Atacan’ın kullandığı cip karşı yönden gelen bir otomobile çarptı. Kazada, otomobilin sürücüsü yaralanırken Yağmur Atacan ile yanındaki 5 yaşındaki kızı kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından Örnekköy sakinleri, aynı bölgede sürekli kaza olduğu gerekçesiyle yolu trafiğe kapattı.
14.12.2017 Magazin
Yağmur Atacan kimdir? Sağlık durumu...
Yağmur Atacan kimdir? Sağlık durumu... Yağmur Atacan kimdir? Sorusunun cevabı sıklıkla araştırılmaya başladı. Trafik kazası geçiren Yağmur Atacan'ın sağlık durumu nasıl? Yağmur Atacan'ın hayatı da merak ediliyor. İşte tüm soruların yanıtları haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Pınar Altuğ çıldırdı: Kına göndereyim size, yakarsınız!
Pınar Altuğ çıldırdı: Kına göndereyim size, yakarsınız! Kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile evli olan Pınar Altuğ "Kocan yakında daha genç birini bulur." sözlerine "Siz de kına yakarsınız." diyerek ateş püskürdü.
5.12.2017 Magazin
Pınar Altuğ'a ağır sözler: B.k gibi çirkinsin
Pınar Altuğ'a ağır sözler: B.k gibi çirkinsin Pınar Altuğ, eşiyle paylaştığı fotoğrafın altına "B.k gibi çirkinsin." diye yorum gelince resmen çıldırdı. Pınar Altuğ, takipçisinin yorumunu ifşa edip yerden yere vurdu.
28.11.2017 Magazin
Pınar-Yağmur Atacan çiftinin pijamalı pozu olay oldu!
Pınar-Yağmur Atacan çiftinin pijamalı pozu olay oldu! Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir pijama partisinde boy gösterdi. Altuğ'un geceden paylaştığı pijamalı pozu olay oldu.
24.05.2017 Magazin
Pınar Altuğ: Seyirci yemez bunları
Pınar Altuğ: Seyirci yemez bunları Oyuncu Pınar Altuğ, 'Haluk ile Meltem geri dönüyor' iddialarını yanıtladı. Güzel oyuncu böyle bir proje düşüncesinin var olduğunu söyledi.
6.04.2017 Magazin
Pınar Altuğ 43 yaşında podyumu çıktı!
Pınar Altuğ 43 yaşında podyumu çıktı! Pınar Altuğ uzun bir aradan sonra podyuma çıktı ve adeta şov yaptı.
6.04.2017 Magazin
Pınar Altuğ'dan en anlamlı cevap!
Pınar Altuğ'dan en anlamlı cevap! Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'la arasındaki yaş farkını eleştirenlere böyle cevap verdi.
15.02.2017 Magazin
"Erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsun"
"Erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsun" Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşiyle arasındaki yaş farkını hatırlatan takipçisine "erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsun" diyerek yerin dibine soktu.
25.10.2016 Magazin
Pınar Altuğ bikinili yakalandı!
Pınar Altuğ bikinili yakalandı! Geride bıraktığımız aylarda Bodrum’da bir mağaza açan Pınar Altuğ hem tatil yapıyor hem de işinin başında duruyor.
12.08.2016 Magazin
Korkuyorum canımız tehlikede
Korkuyorum canımız tehlikede Silahlı saldırı sonrası yaşadıklarını ilk kez anlattı
25.09.2014 Magazin
'Canımız tehlikede'
'Canımız tehlikede' Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın uğradığı silahlı saldırı hakkında ilk kez konuştu.
25.09.2014 Magazin
5 dakikada 3 bin TL harcadı
5 dakikada 3 bin TL harcadı Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızıyla geldiği Nişantaşı’nda bir ayakkabı mağazasına girerek 5 dakikalık bir sürede 3 bin TL vererek bir çift ayakkabı satın aldı...
9.09.2014 Magazin
Bir bakışımla hizaya gelir
Bir bakışımla hizaya gelir Pınar Altuğ'dan samimi açıklamalar
11.06.2014 Magazin
Aile tatili!
Aile tatili! Pınar Altuğ eşi ve kızıyla denizin tadını çıkardı
21.05.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Altuğ Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar altuğ eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.