Pierluigi Collina

Pierluigi Collina

Son dakika Pierluigi Collina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pierluigi Collina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pierluigi Collina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pierluigi Collina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pierluigi collina gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 pierluigi collina haberi bulunmuştur. Tüm pierluigi collina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve 11 hakem geri döndüyse o zaman Ferhat Gündoğdu...
Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve 11 hakem geri döndüyse o zaman Ferhat Gündoğdu... Tahkim Kurulu tarafından görevine son verilen hakemlerin rozetleri geri takılınca TFF, MHK ve Tahkim Kurulu arasında tam bir kaos ortamı yaşanmaya başladı. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun atacağı adım şimdiden merak ediliyor...
28.03.2022 Süper Lig
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Mircea Lucescu, Galatasaray'dan aldığı teklifi resmen açıkladı!
Mircea Lucescu, Galatasaray'dan aldığı teklifi resmen açıkladı! A Milli Takım, Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, ülkesi Romanya'da yaptığı açıklamada gündeme bomba gibi düşen bir itirafta bulundu. 74 yaşındaki teknik adam, birkaç yıl evvel Sarı Kırmızılılar'dan teklif aldığını açıkladı.
3.10.2019 Galatasaray
Toldo: Kariyerimdeki tek golü bana Emre attırdı
Toldo: Kariyerimdeki tek golü bana Emre attırdı Eski İtalya milli takımı kalecisi Francesco Toldo ile Inter'den takım arkadaşı Emre Belözoğlu tam 14 yıl sonra ilk kez İstanbul'da bir araya geldi.
16.04.2019 Süper Lig
Rosetti, TFF'deki görevinden ayrıldı
Rosetti, TFF'deki görevinden ayrıldı TFF'den yapılan açıklamada, Rosetti'nin, Pierluigi Collina'nın yerine UEFA Hakem Komitesi Başkanlığı'na getirilmesi nedeniyle 2 yıldan bu yana sürdürdüğü MHK Danışmanlığı görevinden ayrıldığı ifade edildi.
6.08.2018 Süper Lig
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina...
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina... Geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid’e tartışmalı bir penaltı golüyle veda eden Juventus, önündeki tüm engelleri kaldırdı. Başkan Andrea Agnelli, önce Juve’yi yakan Ronaldo’yu kadrosuna kattı. Şimdi ise dönemin Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina istifa etti.
3.08.2018 Şampiyonlar Ligi
Collina'nın yerine Rosetti getirildi
Collina'nın yerine Rosetti getirildi UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'nın kişisel nedenlerden dolayı istifa etmesinin ardından göreve Roberto Rosetti getirildi.
2.08.2018 Futbol
Collina, UEFA'daki görevini bıraktı
Collina, UEFA'daki görevini bıraktı UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, görevinden ayrıldı.
1.08.2018 Futbol
Figo, Ronaldinho'yu yendi
Figo, Ronaldinho'yu yendi Birleşmiş Milletler (BM) ile UEFA tarafından düzenlenen ve geliri ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek dayanışma maçında, eski futbolculardan Luis Figo'nun takımı, Ronaldinho'nun takımını 4-3 yendi.
21.04.2018 Futbol
Türkiye'de yabancı hakem dönemi başladı!
Türkiye'de yabancı hakem dönemi başladı! Ülkesi Gana'dan 2013'te Türkiye'ye gelen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencisi Muhammed, hakemliğe başlama sürecini ve hakemlik anılarını AA muhabirine anlattı.
12.11.2017 Spor Magazin
Deniz Aytekin'den PSG'li oyunculara küfür...
Deniz Aytekin'den PSG'li oyunculara küfür... Barcelona'nın Paris Saint-Germain'i 6-1'lik skorla yenip çeyrek finale yükseldiği tarihi maçta tartışmalı kararlar veren hakem Deniz Aytekin için flaş bir iddia geldi...
12.03.2017 Şampiyonlar Ligi
Türk hakem için karar verildi
Türk hakem için karar verildi İspanya'nın Marca gazetesinin haberine göre hakemle ilgili beklenen rapor UEFA'nın Nyon'daki merkezine ulaştı ve hakem komitesinin başı Pierluigi Collina raporu inceledi.
10.03.2017 Şampiyonlar Ligi
Deniz Aytekin kendini yaktı!
Deniz Aytekin kendini yaktı! İspanyol basını, Barcelona-PSG maçının hakemi Aytekin'in düşük performansı gerekçesiyle bir daha Şampiyonlar Ligi'nde görev alamayabileceğini öne sürdü.
9.03.2017 Futbol
FIFA Hakem Komitesi'nde yeni başkan Collina
FIFA Hakem Komitesi'nde yeni başkan Collina FIFA Hakem Komitesi'nin başkanlığına İtalyan Pierluigi Collina getirildi.
23.09.2021 Futbol
Hakem gözlemcisi Collina'ydı
Hakem gözlemcisi Collina'ydı Efsane hakem, Monaco-Fenerbahçe karşılaşmasında gözlemci olarak görev yaptı
4.08.2016 Fenerbahçe
'Böyle bir maçta yaşanması beni üzdü'
'Böyle bir maçta yaşanması beni üzdü' UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'dan flaş sözler!
23.09.2021 Futbol
MHK Üst Klasman Hakem Semineri tamamlandı
MHK Üst Klasman Hakem Semineri tamamlandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üst Klasman Hakem ve Yardımcı Hakem Semineri, tamamlandı.
1.04.2016 TFF 1.Lig
Pierluigi Collina bugün geliyor
Pierluigi Collina bugün geliyor UEFA Hakem Kurulu Sorumlusu Pierluigi Collina bugün İstanbul’a geliyor...
30.03.2016 Fenerbahçe
"Hedefim dünya kupası finali yönetmek"
"Hedefim dünya kupası finali yönetmek" Deniz Ateş Bitnel, Federasyonun Tam Saha Dergisi'ne konuştu
1.01.2016 Futbol
Ümit Özat'tan çok sert sözler
Ümit Özat'tan çok sert sözler Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, Giresun yenilgisi sonrası çok sert ifadeler kullandı.
7.12.2014 TFF 1.Lig
FIFA şoku!
FIFA şoku! Merkez Hakem Kurulu, Fırat Aydınus ile Bülent Yıldırım’ı, FIFA listesinden çıkarıyor.
20.10.2014 Futbol
Cüneyt Çakır sürprizi!
Cüneyt Çakır sürprizi! Dünya Kupası yarı finalinin ardından şimdi de...
23.07.2014 Futbol
Final İtalyan hakemin!
Final İtalyan hakemin! Tüm dünyanın merakla beklediği Almanya ile Arjantin arasında oynanacak finali İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.
11.07.2014 Futbol
'F.Bahçe'ye gelecektim ama...'
'F.Bahçe'ye gelecektim ama...' Mircea Lucescu, 2001’deki GS-Real Madrid maçının devre arasında yaşanan tartışmayı ilk kez açıkladı. Ukrayna’da yaşanan iç savaştan en çok etkilenen kentlerden Donetsk’te olan Mircea Lucescu, evinin kapılarını ilk kez açtı
31.05.2014 Futbol
Platini'den beş hakem yorumu
Platini'den beş hakem yorumu Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini, 5 hakem uygulamasıyla ilgili, "Tek bir kişinin her şeyi görmesi mümkün değil. Sadece gol olup olmamasına değil, ceza sahası içindeki pozisyonlarda da hataları azaltan bir uygulama" dedi.
14.05.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Pierluigi Collina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pierluigi collina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.