Petrol Sızıntısı

Petrol Sızıntısı

Son dakika petrol sızıntısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petrol sızıntısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petrol sızıntısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Sızıntısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol sızıntısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 petrol sızıntısı haberi bulunmuştur. Tüm petrol sızıntısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
21.12.2023 Ekonomi
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi BOTAŞ’ın, Batman Çayı üzerinden geçen boru hattında gece saatlerinde sızıntı meydana geldi. Çaya sızan petrolün temizlenmesi için çalışma başlatıldı.
23.03.2023 Gündem
Bir ilimizde daha petrol heyecanı: 38 noktada sızıntı, gaz çıkışı var
Bir ilimizde daha petrol heyecanı: 38 noktada sızıntı, gaz çıkışı var Bir ilimizden daha petrol haberi geldi. Bölge halkı heyecanlı haberle umutlandı. 1989'da bir şirket tarafından gerçekleştirilen arama faaliyetlerinde petrol yok diye kapatılan kuyulardan gaz sızmaları vatandaşlara petrol umudu verdi. Prof. Dr. Ergün Yaşar'da bölgede yaklaşık olarak 38 noktada petrol sızıntısı gaz çıkışlarının bulunduğunu tespit ettiklerini açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
Tayland’da alarm! OHAL ilan edildi
Tayland’da alarm! OHAL ilan edildi Tayland'da deniz demirleme istasyonunda sızan ham petrolün ülkenin doğusundaki plajlara ulaşması üzerine Rayong eyaletinde olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi.
29.01.2022 Dünya
Korkunç felaket sonrası yaşam tehlikede! Peru'da acil durum ilan edildi, 6 bin varil...
Korkunç felaket sonrası yaşam tehlikede! Peru'da acil durum ilan edildi, 6 bin varil... Peru’da petrol sızıntısının neden olduğu çevre felaketinin ardından 90 günlük ‘çevresel acil durum’ ilan edildi.
23.01.2022 Dünya
Petrol sızıntısı Hatay sahiline ulaştı... Türkiye sızıntıya karşı teyakkuzda
Petrol sızıntısı Hatay sahiline ulaştı... Türkiye sızıntıya karşı teyakkuzda İç savaştan önce Suriye'nin yakıt ihtiyacının beşte birini karşılayan Banyas Santrali'nden sızan petrol nedeniyle Akdeniz'de alarm var. Kirliliğin Kıbrıs'a ulaşma riski vardı. Ancak rüzgar yön değiştirdi ve şimdi Türkiye kıyıları risk altında. Hatay'da Samandağ sahilinde petrol atıklarına rastlandı. Bölgede son durum ne? CNN TÜRK Ankara muhabiri Gülşen Coşkun aktardı.
3.09.2021 Gündem
Petrol sızıntısı Hatay sahiline ulaştı! Türkiye sızıntıya karşı teyakkuzda
Petrol sızıntısı Hatay sahiline ulaştı! Türkiye sızıntıya karşı teyakkuzda Petrol sızıntısı Hatay sahiline ulaştı! Türkiye sızıntıya karşı teyakkuzda
3.09.2021 Haber
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Harekete geçildi, bariyerlerle kapatıldı
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Harekete geçildi, bariyerlerle kapatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Akdeniz'deki Suriye kaynaklı petrol sızıntısına bağlı deniz kirliliği konusunda Bakanlık olarak harekete geçtiklerini, sızıntıya karşı Akdeniz'i bariyerlerle kapattıklarını bildirdi.
1.09.2021 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu! Bölgeye ekip gönderildi
Bakan Kurum duyurdu! Bölgeye ekip gönderildi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) kıyılarına doğru ilerleyen Suriye kaynaklı petrol sızıntısının çevresel etkilerini değerlendirmek ve temizlik çalışmalarını başlatmak üzere bölgeye ilgili ekipleri yönlendirdiklerini bildirdi.
31.08.2021 Gündem
Doğu Akdeniz için kritik uyarı: Önlem alınmalı!
Doğu Akdeniz için kritik uyarı: Önlem alınmalı! İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, Suriye'de bir rafineriden Doğu Akdeniz'e yayılan petrol sızıntısının İskenderun Körfezini de tehdit edebileceği uyarısında bulundu.
31.08.2021 Gündem
Endonezya açıklarında kaybolan denizaltıdaki 53 kişi hayatını kaybetti
Endonezya açıklarında kaybolan denizaltıdaki 53 kişi hayatını kaybetti Yetkililer, Endonezya’da 21 Nisan’da kaybolan denizaltıdaki 53 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
24.04.2021 Dünya
Türkiye'den Endonezya'daki denizaltı kazası için taziye mesajı
Türkiye'den Endonezya'daki denizaltı kazası için taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Endonezya'da meydana gelen denizaltı kazası nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
24.04.2021 Gündem
SpaceX Arjantin'e ait yer gözlem uydusunu uzaya gönderdi
SpaceX Arjantin'e ait yer gözlem uydusunu uzaya gönderdi Amerikan roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX, Arjantin'e ait yer gözlem uydusunu uzaya taşıdı.
31.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Putin'i çileden çıkaran olay! Yöneticileri televizyonda azarladı
Putin'i çileden çıkaran olay! Yöneticileri televizyonda azarladı Sibirya'da elektrik santralinden sızan 20 bin ton dizel yakıt, Ambarnaya Nehri'nin üzerinde büyük bir yakıt tabakası oluşturdu. Olayı sosyal medyadan öğrenen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de tesis yöneticilerini azarladı.
4.06.2020 Dünya
İran tankerine saldırı iddiası... Suudi Arabistan'dan ilk açıklama
İran tankerine saldırı iddiası... Suudi Arabistan'dan ilk açıklama Suudi Arabistan Sahil Güvenlik güçlerinin, saldırıya uğrayan İran bandıralı petrol tankerine yardım etmek istediği ancak iletişim kuramadığı bildirildi.
12.10.2019 Dünya
Brezilya'da 100 tondan fazla petrol sızıntısı şoku!
Brezilya'da 100 tondan fazla petrol sızıntısı şoku! Brezilya kıyılarında 100 tondan fazla petrol sızıntısı tespit edildi. Sızıntının kaynağı araştırılıyor.
8.10.2019 Dünya
Gemi personeli, bilinçli olarak yakıtı denize pompalamış
Gemi personeli, bilinçli olarak yakıtı denize pompalamış İZMİR'in Foça ilçesinde, sahil şeridine yayılan petrolü temizleme çalışmaları devam ederken, kirliliğin kaynağı da tespit edildi. Onlarca gemi ile tesis üzerinde yapılan incelemeler sonrasında tüm şüphelerin toplandığı gemi söküm ve geri dönüşüm tesislerine getirilen 'Harrier' isimli geminin olduğu, testler sonrasında belli oldu. Geminin söküm için getirildiği 28 Ağustos akşamı personelin bilinçli olarak içerisindeki yakıtı denize pompaladığı saptandı.
7.09.2018 Gündem
Sızıntının kaynağı belli değil!
Sızıntının kaynağı belli değil! İzmir Foça’da denize yayılan petrolün 2,5 kilometrelik sahil şeridini etkilediği belirtildi. Denizdeki kirliliğin kontrol altına alındığı ancak, sızıntının kaynağının belirlenemediği öğrenildi
1.09.2018 Gündem
Aliağa ve Foça sahillerinde zift kirliliği
Aliağa ve Foça sahillerinde zift kirliliği İZMİR Aliağa’da, önceki gece, denizde kaynağı henüz belirlenemeyen ham petrol sızıntısı meydana geldi.
31.08.2018 Yaşam
Ünlü tatil bölgesinde şok görüntüler!
Ünlü tatil bölgesinde şok görüntüler! İZMİR’in Aliağa ilçesinde, dün gece, denizde kaynağı henüz belirlenemeyen ham petrol sızıntısı meydana geldi. Deniz yüzeyini kaplayan petrol, rüzgar ile dalgaların etkisiyle Yeni Foça sahiline kadar ulaştı. Kıyıya da vuran petrol tabakası, kirliliğe neden oldu.
31.08.2018 Yaşam
ABD ordusu şokta! 10 asker kayıp
ABD ordusu şokta! 10 asker kayıp ABD'ye ait John McCain adlı destroyer, Singapur açıklarında Liberya bandıralı bir petrol tankeri ile çarpıştı.
21.08.2017 Dünya
Petrol sızıntısı Hersek Lagünü'nü de kirletti...
Petrol sızıntısı Hersek Lagünü'nü de kirletti... Petrolden etkilenen ve petrole boyanan kuşlar Yalova Belediyesi tarafından tedavi altına alındı
19.01.2017 Yaşam
BP Deepwater Horizon cezasını ödemeyi kabul etti
BP Deepwater Horizon cezasını ödemeyi kabul etti ABD'li bir federal mahkeme, İngiliz enerji şirketi British Petroleum'un (BP) 2010'da Meksika Körfezi'ndeki sondaj kuyusunda meydana gelen felaket sonucu 20 milyar dolar tazminat ödeme teklifini onayladı.
6.04.2016 Dünya
BP 20 milyar dolar ceza ödeyecek
BP 20 milyar dolar ceza ödeyecek ABD'li bir federal mahkeme, İngiliz enerji şirketi British Petroleum'un 20 milyar dolar tazminat ödeme teklifini onayladı
5.04.2016 Ekonomi
Tarihin en büyük çevre cezası: 20.8 milyar $
Tarihin en büyük çevre cezası: 20.8 milyar $ İngiliz enerji devi BP, 2010 yılında Meksika Körfezi’ndeki sondaj kulesinde meydana gelen petrol sızıntısı için kesinleşen rekor çevre cezasını 16 yılda ödeyecek.
5.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Sızıntısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol sızıntısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.