Petrol Kuyusu

Petrol Kuyusu

Son dakika petrol kuyusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petrol kuyusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petrol kuyusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Kuyusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol kuyusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 petrol kuyusu haberi bulunmuştur. Tüm petrol kuyusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi Şırnak'ta, Gabar Dağı'ndaki Şehit Esma Çevik Petrol Sahası’nda faaliyete geçen yeni kuyuyla üretim kapasitesi 27 bin varile ulaştı. Vali Cevdet Atay, "Bu yılın sonunda açılacak kuyularla beraber 35 bin varile ulaşacağız. Ana hedefimiz 100 kuyuda 100 bin varil. İnşallah 2024 yılının sonunda da bu hedefimize ulaşacağız. 14 kuyuda sondaj, 30 kuyuda da lokasyon çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Gabar'daki 22. petrol kuyusundan müjde
Gabar'daki 22. petrol kuyusundan müjde Şırnak'ta Gabar Dağı'nda “Şehit Esma Çevik Petrol Üretim Sahasında” 22. petrol kuyusu üretime başladı.
29.11.2023 Ekonomi
Son harekâtın detayları ortaya çıktı:  F-16'lar 50 km derinliğe indi
Son harekâtın detayları ortaya çıktı: F-16'lar 50 km derinliğe indi Dün MİT'in operasyonu sonrası, Türk Silahlı Kuvvetleri de (TSK) terör örgütü PKK/YPG'ya yönelik bir hava harekâtı düzenledi. Operasyonda detaylar ortaya çıkarken F-16’ların kullanıldığı ve sınırın 50 kilometre derinliğindeki terör hedeflerinin vurulduğu öğrenildi.
6.10.2023 Gündem
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan, CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Oğan, "Hakaret eden herkese dava açacağım, eleştirenlere değil. Bu linç kültürüyle hesaplaşacağım ben. Linç kültürünün demokrasiye bir tehdit olduğunu düşünüyorum" dedi Oğan, "Benim Kılıçdaroğlu'ndan talebim olsaydı Kılıçdaroğlu hepsini yapmaya hazırdı. Makam, mevki talep etmedim" diye konuştu. Oğan, Erdoğan'ı destekleme kararıyla ilgili de "Bir pazarlık asla olmadı. Biz ortaya birtakım ilkeler koyduk. Ortada pazarlık değil, ilkeler var" ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı Adana'da şiddet uyguladığı 6 çocuğu 'Sevgi Evleri'ne yerleştirilince ailesiyle arası açılan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (43), mutfaktan aldığı bıçakla eşi İptahal Baba (29) ile kayınvalidesi İnayet Hellah'ı (59) boğazını keserek öldürdü, kayınpederi Abdo Baba (60) ve engelli kayınbiraderi Yahya Baba'yı (28) ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Daha sonra polise giderek teslim olan Durmuş'un emniyetteki sorgusu sürüyor.
3.05.2023 Yaşam
Gabar petrol kuyusu nerede, Gabar Dağı’nda petrol mü bulundu? Gabar Dağı'nda petrol rezervi ne kadar? Cudi Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nın rakımı ve haritadaki yeri!
Gabar petrol kuyusu nerede, Gabar Dağı’nda petrol mü bulundu? Gabar Dağı'nda petrol rezervi ne kadar? Cudi Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nın rakımı ve haritadaki yeri! Terörden temizlenen Şırnak'ın Gabar Dağı'nda yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonucu günlük 100 bin varil petrol üretimi yapılacak rezerv keşfedildi. Peki, Gabar Dağı'nda petrol rezervi ne kadar? Cudi Dağı hangi ilde? Gabar petrol kuyusu nerede? İşte Gabar Dağı’nın rakımı ve haritadaki yeri…
3.05.2023 Ekonomi
Terörden temizlenen Gabar'da petrol fışkırdı! Her gün yeni bir rezerv keşfediliyor
Terörden temizlenen Gabar'da petrol fışkırdı! Her gün yeni bir rezerv keşfediliyor Şırnak’ın Gabar Dağının terörden temizlenmesinin ardında petrol aramaları hızlandı. Bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrası her gün yeni bir rezerv keşfediliyor.
3.05.2023 Ekonomi
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Petrol fışkırdı! Adana'ya piyango vurdu!
Petrol fışkırdı! Adana'ya piyango vurdu! Petrol fışkırdı. Adana'da yeni petrol kuyusu keşfedildi. Petrol müjdesi verildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, 'Yakında ilan edeceğiz.' diyerek müjdeyi verdiği petrol rezervi Adana'da çıktı. Adana'nın Ceyhan ilçesinde yapılan çalışmalarda yüksek kalitede olduğu tespit edilen petrol bulundu. Daha önce yabancı şirketlerin bölgede çalışma yaptığı, bin 500 metre derine inildiğini ancak petrol bulunmadığını söyledikleri belirtildi. Ancak TPAO yaptığı aramada bin 350 metre derinlikte petrol rezervini keşfetti. Bölge halkı gelişmeden büyük mutluluk duydu. Öte yandan petrolün vanadan fışkırış anı görüntülendi.
24.06.2022 Ekonomi
Petrol müjdesi! Petrol ile ilgili peş peşe açıklamalar! Siirt, Batman, Mardin, Manisa...
Petrol müjdesi! Petrol ile ilgili peş peşe açıklamalar! Siirt, Batman, Mardin, Manisa... Petrol müjdesi verildi. O illere piyango vurdu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) Siirt, Batman ve Mardin’de petrol arama ruhsatının süresi 11 Temmuz 2024'e kadar uzatıldı. Öte yandan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in Kurtalan ilçesinde 'Karabağ-2' petrol kuyusu açarak petrol arayacak. Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde Mustafa Yüksel’e ait zeytin bahçesindeki su kuyusundan akan yanıcı ve petrole benzer siyah sıvı ile ilgili Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yetkililerinin (TPAO) analizleri tamamlanmıştı. TPAO’nun analiz sonucuna göre, çıkan sıvının yüzde 94’ü su, yüzde 6’sı ise petrol olduğu öğrenildi. Çıkan sonuçlara göre, TPAO’nun bölgede sondaj çalışması yapacağı açıklanmıştı.
20.06.2022 Ekonomi
Petrol müjdesi! O ilimize piyango vurdu
Petrol müjdesi! O ilimize piyango vurdu Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in Kurtalan ilçesinde 'Karabağ-2' petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
7.06.2022 Ekonomi
Petrol fışkırdı! 88 yıl sonra yeniden başlıyor
Petrol fışkırdı! 88 yıl sonra yeniden başlıyor Türkiye'nin ilk petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936'da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle çalışmaları durdurulan Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Mağara köyü yakınındaki 'Basbirin-1' kuyusunda, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü tarafından 1,5 ay önce yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Mağara köyünden Cemil Turan, "Kuyu, 88 yıl sonra aynı yerde yeniden açılıyor. Bu bölgemiz için umut vericidir" dedi.
3.05.2022 Ekonomi
Türkiye'den petrol fışkıracak! İzin verildi
Türkiye'den petrol fışkıracak! İzin verildi Türkiye'deki petrol rezerviyle ilgili son dakika açıklaması! Petrol fışkıracak. Türk ve Suriyeli mühendisler, sınır hattında zengin petrol yatakları olduğuna dikkat çekerek "Bu rezerv ekonomiye nefes aldırır" değerlendirmesinde bulundu.
18.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Betonla kapatılan Petrol kuyusunun açılmasını istediler!
Betonla kapatılan Petrol kuyusunun açılmasını istediler! Sivas’ın Celalli köyü sakinleri, 50 yıl önce üzerine betonla kapatılan petrol sondaj kuyusunun yeniden açılarak, altında olduğuna inandıkları petrolün çıkartılmasını istedi.
24.08.2020 Gündem
Bakan açıkladı! Tüm zamanların rekoru kırıldı
Bakan açıkladı! Tüm zamanların rekoru kırıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Petrollerinin (TP), bu yıl yurt içi üretimde hedeflenen 50 bin varil bandını yakaladığını belirterek, "Aralık ayında da yurt içi, yurt dışı toplamda 150 bin varil üretimle tüm zamanların rekoruna ulaştı." dedi.
19.12.2019 Ekonomi
Libya'nın en büyük petrol kuyusuna silahlı saldırı
Libya'nın en büyük petrol kuyusuna silahlı saldırı Ülkenin güneyinde, General Halife Hafter'e bağlı güçlerin kontrolünde bulunan Libya'nın en büyük petrol sahasına silahlı saldırı düzenlendi.
29.04.2019 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de!
Dünyanın gözü Türkiye'de! Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de petrol kuyusu açmak için aldığı DeepSea Metro 1, Cebelitarık Boğazı’nı geçti.
15.02.2019 Ekonomi
Bakan Dönmez'den 2018'in enerji projeleriyle ilgili paylaşım
Bakan Dönmez'den 2018'in enerji projeleriyle ilgili paylaşım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2018'de 4 bin 25 megavatlık kurulu gücün devreye alındığını ve bunun yüzde 93'ünün yerli ve yenilenebilir kaynaklardan oluştuğunu bildirdi.
10.01.2019 Ekonomi
Türkiye'nin ilk petrol kuyusu! 70 yılda tam...
Türkiye'nin ilk petrol kuyusu! 70 yılda tam... TÜRKİYE'de petrolün bulunduğu Batman'daki Raman Dağı'nda 1948'de üretime başlayan ilk petrol kuyusu Raman-8'den, 70 yılda 1 milyon ton petrol çıkarıldı.
10.12.2018 Ekonomi
Suudilerin imdadına yetiştiler!
Suudilerin imdadına yetiştiler! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti sebebiyle batılı şirketlerin sözde boykot ettiği Suudilerin yatırım konferansını yine batılı dostları kurtardı. 56 milyar dolarlık anlaşmanın büyük bölümü enerji sektöründen gelirken bu anlaşmada imzası bulunan şirketler yine ABD ve Fransa'dan oldu.
26.10.2018 Dünya
Albayrak müjdeyi verdi! İki forvet...
Albayrak müjdeyi verdi! İki forvet... Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 6-0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçında net bir galibiyet aldıklarını söyledi.
27.08.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Kuyusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol kuyusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.