Peşinatsız Ev

Peşinatsız Ev

Son dakika peşinatsız ev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peşinatsız ev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peşinatsız ev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peşinatsız Ev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peşinatsız ev gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 peşinatsız ev haberi bulunmuştur. Tüm peşinatsız ev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı Ev ve araba almak isteyen yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Uzun süredir gündemdeydi. Tüm detaylar netleşti. Faizsiz ev ve arabayı planlayan vatandaşların hakları koruma altına alındı. İsteyen her firma yapamayacak. Sermaye şartı bulunuyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK) hazırlanan Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
7.04.2021 Ekonomi
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz ve peşinatsız...
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz ve peşinatsız... Binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşlardan yoğun talep vardı. Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili harekete geçildi.'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin saadet zincirine dönmesini önlemek için resmen adım atıldı. Bu şirketler için sıkı kurallar artık yürürlükte. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlere yönelik düzenlemede kapsamda genişledi. Yeni kanuna, aynı yöntemle dükkân ve işyeri satanlar da dahil edildi.Ekonomi Reformları Eylem Planı'na ilişkin takvim kapsamında, faizsiz finans sistemini güçlendirecek reformlar yıl sonuna kadar hayata geçirilecek.
29.03.2021 Ekonomi
Ev, araba alacaklar dikkat! Resmen değişti, Artık faizsiz sistem...
Ev, araba alacaklar dikkat! Resmen değişti, Artık faizsiz sistem... Binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşlardan yoğun talep vardı. Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin saadet zincirine dönmesini önlemek için resmen adım atıldı. Bu şirketler için sıkı kurallar artık yürürlükte. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlere yönelik düzenlemede kapsamda genişledi. Yeni kanuna, aynı yöntemle dükkân ve işyeri satanlar da dahil edildi.
6.03.2021 Ekonomi
Faizsiz ev hamlesi! Meclis'ten geçti, yüz binlerce kişi...
Faizsiz ev hamlesi! Meclis'ten geçti, yüz binlerce kişi... Faizsiz ev ve araba alacakları çok yakından ilgilendiren karar ile ilgili flaş gelişme. Meclis'ten geçti. Yüz binlerce kişi bankaların konut kredisi faizlerinin yüksek olması sebebiyle faizsiz konut satışı yapan firmalara yöneliyor. Yoğun talep firma sayısında artışı neden oldu. Yasal bir düzenlemenin bulunmaması ise vatandaşların mağduriyet yaşamasına neden olabiliyordu. Bu durum Meclis gündemine geldi. Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre faizsiz ev satışı yapan firmalara 100 milyon lira sermaye limiti getirildi. Bu tutarın altınsa sermeyesi olan firmalar faizsiz ev ve araba satışı yapamayacak. Müşterilerin 14 gün içerisinde cayma hakkı olacak. Bu sürede cayma hakkını kullanan vatandaşlar ödedikleri tüm parayı geri alabilecekler.
4.03.2021 Ekonomi
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Resmen değişiyor, artık yasak...
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Resmen değişiyor, artık yasak... Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili flaş gelişme. Faizsiz ev sistemi tamamen değişiyor. Sayı her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan yoğun talep var. Rakamlar yüz binlerle ifade ediliyor. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketler için harekete geçildi. TBMM Genel Kurulu'nda 'Faizsiz konut' şirketlerle ilgili teklifin 12 maddesi kabul edildi.
3.03.2021 Ekonomi
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor, kapsam genişletiliyor
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor, kapsam genişletiliyor Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili yeni gelişme. Faizsiz ev sistemi tamamen değişiyor. Sayı her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan yoğun talep var. Rakamlar yüz binlerle ifade ediliyor. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin Çiftlikbank örneğindeki gibi saadet zincirine dönmesini önlemek için harekete geçildi. Bu şirketler için sıkı kurallar getirilecek. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlere yönelik düzenlemede kapsam genişliyor. TBMM Genel Kurulu’nda önümüzdeki hafta ele alınması planlanan yasa kapsamına, aynı yöntemle dükkân ve işyeri satanlar da dahil edilecek.
25.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba için flaş hamle! Kapanıyor, artık...
Faizsiz ev ve araba için flaş hamle! Kapanıyor, artık... Bakanlık harekete geçti. Tüketicilerin parası artık amaç dışı kullanılamayacak. Faizsiz ev sisteminde yeni bir dönem başlıyor. Ev almak isteyen birçok vatandaş yeterli nakit birikimi olmadığı için faizsiz ev satışı yapılan firmalara yöneliyor. Bankaların konut kredilerinin yüksek olması da vatandaşların tercihlerini değiştirdi. Yoğun talep nedeni ile faizsiz ev satışı yapan firma sayısı da arttı. Fakat bir yasal düzenleme olmadığı için vatandaşların mağduriyeti söz konusu olabiliyor. Bu noktada Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Faizsiz konut ve araba edindiren şirketlere asgari 100 milyon lira sermaye şartı getiriliyor. Yeterli sermayesi olmayan firmalar satış yapamayacak. Böylece merdiven altı şirketler kapanacak. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlerin BDDK gözetiminde olacağını belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül yaptığı açıklamada, “Toplanan paralar amaç doğrultusunda harcanacak” diye konuştu.
19.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev hamlesi! Flaş gelişme, belli oldu
Faizsiz ev hamlesi! Flaş gelişme, belli oldu Milyonlarca kişiye faizsiz ev müjdesi! Ev almak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Faizsiz, peşinatsız ev sahibi olmak mümkün. Sistem tamamen değişiyor. Yeni bir gelişme yaşandı. Faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili finansman şirketlerinin denetimini içeren kanun teklifi TBMM'de Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi. Yasa ile tasarruf finansman şirketlerinin asgari sermaye tutarı 100 milyon TL olarak düzenleniyor ve BDDK'ye belli standart ve sınırlamalar getirme yetkisi de veriliyor.
18.02.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan reklamı görünce talimatı verdi: 'Lütfi bu da Çiftlik Bank işine dönmesin'
Cumhurbaşkanı Erdoğan reklamı görünce talimatı verdi: 'Lütfi bu da Çiftlik Bank işine dönmesin' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partililerle oturup çay içtiği sırada, televizyonda dönen bir reklam hakkında çok fazla şikayet olduğunu, bu işin de Çiftlik Bank mevzusuna dönmeden çekidüzen verilmesi talimatını verdi.
13.02.2021 Gündem
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar!
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar! Faizsiz konut ve taşıt ile ilgili önemli karar. Meclis'e sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunduklarını bildirdi.
11.02.2021 Ekonomi
Ev fırsatı... Faiz yok, peşinat yok! Yeni düzenleme geliyor
Ev fırsatı... Faiz yok, peşinat yok! Yeni düzenleme geliyor Milyonlarca kişiye faizsiz ev müjdesi! Ev almak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiren gelişme! Faizsiz, peşinatsız ev sahibi olmak mümkün. Sistem tamamen değişiyor. Sayı her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan yoğun talep var. Rakamlar yüz binlerle ifade edilmeye başladı. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin Çiftlikbank örneğindeki gibi saadet zincirine dönmesini önlemek için harekete geçildi. Bu şirketler için sıkı kurallar getiren yasa önümüzdeki günlerde TBMM'den çıkartılacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için birçok kural ve zorunluluk getirilecek. Örneğin şirketin en az 50 milyon liralık sermayesi bulunması zorunlu olacak.
5.02.2021 Ekonomi
Dar gelirliye 270 ay taksitle ev
Dar gelirliye 270 ay taksitle ev Aile Bakanlığı, dar gelirli vatandaşları 270 ay taksitle, kefilsiz-peşinatsız ev sahibi yapıyor. 8 yılda 31 bin 277 kişi evine kavuştu.
26.06.2017 Ekonomi
Evde kalana ev fırsatı
Evde kalana ev fırsatı Kurban Bayramı’nı kapsayan 9 günlük tatilde İstanbul’da kalanlara kampanyalar hazırlandı. Düşük faizden peşinatsız alıma farklı seçenekler sunan kampanyalar haftasonu da sürecek.
15.09.2016 Arşiv
Annelere ev hediyesi
Annelere ev hediyesi Anneler Günü birçok sektöre canlılık getirirken, konut sektörü de bu özel günle birlikte yaşanan hareketten payını almak istiyor
7.05.2016 Ekonomi
216 Butik Plus'ta peşinat yok
216 Butik Plus'ta peşinat yok 216 Yapı, 216 Butik Plus projesi için bir kampanya düzenledi.
21.10.2015 Arşiv
Peşinatsız ev sahibi olma fırsatı
Peşinatsız ev sahibi olma fırsatı Evdekifırsat Bahçeşehir'de satışını gerçekleştirdiği projelerden peşinat almıyor.
28.08.2015 Arşiv
O projede peşinat yok
O projede peşinat yok Dumankaya Mozaik projesinde peşinatsız ev sahibi olma fırsatı
11.05.2015 Arşiv
Sur Yapı'dan Mart kampanyası
Sur Yapı'dan Mart kampanyası Sur Yapı,İdilia ve Vitrin projelerinde peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olma fırsatı sunuyor.
5.03.2015 Arşiv
‘Ev’lenme teklifi!
‘Ev’lenme teklifi! Sevgililer Günü birçok sektöre canlılık getirirken, konut satışını da hareketlendirdi. Ay sonuna kadar sürecek kampanyalarda indirimler ve tatil fırsatları bulunuyor.
14.02.2015 Ekonomi
Hasat yılı 2015’te 1.500 konut satacak
Hasat yılı 2015’te 1.500 konut satacak Sinpaş GYO, iki yeni proje satışa sundu. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer 2015’in ‘hasat yılı’ olacağını belirterek, 1.500 konut satmayı hedeflediklerini söyledi
7.11.2014 Ekonomi
İncek Green ve Karşıyaka Rezidans satışa sunuluyor!
İncek Green ve Karşıyaka Rezidans satışa sunuluyor! Sinpaş’ın 40. yaşını kutladığı 2014’ün son çeyreğinde İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı satışa sunacak.
7.11.2014 Arşiv
Maximoon'dan Daire Sahiplerine Sürpriz!
Maximoon'dan Daire Sahiplerine Sürpriz! Gayrimenkulun lider ismi Yalçıntepe’den Arçelik ve Bosch ile görülmemiş işbirliği
14.11.2011 Arşiv
Maximoon İçin Kampanya Süresi Uzatıldı!
Maximoon İçin Kampanya Süresi Uzatıldı! Yalçıntepe yoğun ilgi karşısında “5 altın seçenekli” kampanyasının tarihini uzattı
25.10.2011 Arşiv
Maximoon 745 TL Taksit İçin Son Günler!
Maximoon 745 TL Taksit İçin Son Günler! Maximoon'un yoğun ilgi gören "5 altın seçenekli" kampanyasında son günler
19.10.2011 Arşiv
5 yıldızlı MAXIMOON için "5 altın seçenekli" kolaylık
5 yıldızlı MAXIMOON için "5 altın seçenekli" kolaylık Yalçıntepe Group, kışa girmeden önce konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için "5 altın seçenekli" yeni bir kampanya düzenliyor.
5.10.2011 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Peşinatsız Ev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peşinatsız ev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.