Faizsiz Ev

Faizsiz Ev

Son dakika faizsiz ev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faizsiz ev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faizsiz ev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faizsiz Ev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faizsiz ev gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 faizsiz ev haberi bulunmuştur. Tüm faizsiz ev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu...
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu... Mevduat hesapları ile ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kur korumalı mevduat hesapları 31 Aralık 2022'ye kadar açılabilecek, 90 günden kısa, 370 günden uzun vade olmayacak. Türk Lirası birikimlerini kurdaki değişimlere karşı korumak isteyen vatandaşlar Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açtırabiliyor. Hesap açılışının ardından hem vade sonunda getiri elde ediliyor, hem de kur hareketlerine karşı birikim korunmuş oluyor. Resmi Gazete'de "Mevduat ve Katılma Hesaplarının Kur Artışlarına Karşı Desteklenmesine İlişkin Karar" yayımlandı.
24.02.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul'da işlemler geçici olarak durduruldu
Borsa İstanbul'da işlemler geçici olarak durduruldu Borsa İstanbul A.Ş.’den yapılan açıklamada, işlemlerin geçici olarak durdurulduğu belirtildi.
24.02.2022 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba almak isteyenler dikkat! Flaş gelişme, artık...
Faizsiz ev ve araba almak isteyenler dikkat! Flaş gelişme, artık... Ev ve araba almayı planlayan pek çok kişi faizsiz ödeme seçeneği olan alternatifleri değerlendiriyor. Yeterli nakit birikimi olmayanlar özellikle ev almak için faizsiz konut satışı yapan şirketlerin yolunu tutuyor. Birçok kişi bu şirketler nedeniyle de mağduriyet yaşadı. Hükümet harekete geçti. Yeni düzenleme geliyor. Çalışmalar başlatıldı.
24.02.2022 Ekonomi
BDDK ve TMSF'den flaş karar! 6 şirket daha devroldu
BDDK ve TMSF'den flaş karar! 6 şirket daha devroldu Haklarında tasfiye kararı alınan 21 faizsiz konut şirketinden 6'sının Katılım Evim ve İmece Evim’e devrine yönelik talebin kabul edildiği bildirildi. Detaylar önümüzdeki günlerde TMSF ve BDDK'nın internet sitelerinde duyurulacak.
20.11.2021 Ekonomi
Faizsiz konut müjdesi! Düşük taksitli olacak, vade farkı yok 60 ay...
Faizsiz konut müjdesi! Düşük taksitli olacak, vade farkı yok 60 ay... Faizsiz konut fırsatı! Harekete geçildi. 60 aya kadar vade farkı alınmayacak. Taksitler düşürülecek. Ara ödemeli seçenekler de olacak. 15 bin konut satışı yapılacak. Emlak Konut'tan açıklama geldi. Sektöre hareket getirmek ve fiyatları dengelemek için tarihi bir adım atılıyor. Konut satışları 12 proje için geçerli olacak. Satın alma koşulları iyileştirilerek uygun ödeme fırsatları sunulacak. İlçeler tek tek açıklandı. Projeler, Çekmeköy, Avcılar, Küçükçekmece, Kayabaşı, Başakşehir ve Kartal'da hayata geçirilecek.
25.09.2021 Ekonomi
600 milyonluk ‘Evim’ vurgunu!  Şirket yönetici öldürüldü, eşi intihar etti....
600 milyonluk ‘Evim’ vurgunu! Şirket yönetici öldürüldü, eşi intihar etti.... Gelen son dakika haberine göre; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan birinin, büyük bir saadet zinciri sisteminin parçası olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding’in yöneticisi Sibel Koçan geçen ay sokak ortasında öldürülmüş, eski eşi Süleyman Aydın ise cinayetten 2 saat sonra intihar etmişti. Sisteme para yatıranlar arasındaysa kimler yok ki...
10.07.2021 Gündem
Çek, kara liste, sicil affı ile flaş gelişme! Ekonomide yeni adım
Çek, kara liste, sicil affı ile flaş gelişme! Ekonomide yeni adım Çek, kara liste ve sicil affı ile ilgili kritik gelişme. Ekonomide yeni dönem başlıyor. İş çevrelerinin talepleri arasında bankaların yaptığı sicil affı ve kara listeden çıkarmalarda sorunlar yaşandığı, kara listeden çıkarıldı halde kredi verilmediğinin, bu sorunun çözülmesi istendi. Çek cezaları ile ilgili talepler üzerinde de duruldu.
8.07.2021 Ekonomi
Binlerce kişiye geri ödeniyor! Faizsiz ev ve araba...
Binlerce kişiye geri ödeniyor! Faizsiz ev ve araba... Faizsiz ev ve araba edindirme faaliyetleri yürüten şirketlerler ilgili flaş karar! Paralar geri ödeniyor.BDDK, faizsiz konut ve taşıt edindirme, yani tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak gerekli şartları sağlayamayan 21 şirketin tasfiyesine karar verdi. 8 şirket de iradi tasfiyeye giderken 6 şirketin intibak süreci ise devam ediyor. Tasfiye olan şirketler müşteri alamayacak ve geri ödeme yapmak zorundalar.
3.07.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışı! 14 gün süre verildi, ücretler...
Faizsiz ev ve araba satışı! 14 gün süre verildi, ücretler... Faizsiz ev ve araba almak isteyenler için flaş açıklama! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. 14 gün süresi var. Paranızı geri alabilirsiniz. Süre 14 günü aşarsa ücret iadesi yapılmıyor. Faizsiz ev ve araç satın almak isteyenler büyük bir talep oluşturdu, giderek de sayı artıyor. Bu yıl hem teslimatlar hem de kayıtlarda artış yaşandı. Tasarruf finansmanı düzenlemesinin önemli kazanımlar sağlayacağı vurgulandı. Sistemden ayrılmak isteyenlere 14 günlük bir süre tanınıyor ve bu süre içinde çıkılması durumunda organizasyon ücretlerinin iadesi yapılıyor. İşte faizsiz ev ve araba almak isteyen kişilerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken tüm detaylar
26.05.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! 35 şirket başvurdu
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! 35 şirket başvurdu Ev ve araba almak isteyen yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Uzun süredir gündemdeydi. Tüm detaylar netleşti. Faizsiz ev ve arabayı planlayan vatandaşların hakları koruma altına alındı. İsteyen her firma yapamayacak. Sermaye şartı bulunuyor. Tasarruf finansman sistemine ilişkin kanunun yürürlüğe girmesinin ardından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) intibak için 35 şirket başvurdu. Bu şirketlerden 23'ü tek başına, 12'si ise 5 şirket çatısı altında birleşmek üzere başvuruyu gerçekleştirdi.
13.04.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı Ev ve araba almak isteyen yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Uzun süredir gündemdeydi. Tüm detaylar netleşti. Faizsiz ev ve arabayı planlayan vatandaşların hakları koruma altına alındı. İsteyen her firma yapamayacak. Sermaye şartı bulunuyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK) hazırlanan Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
7.04.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışı! Zorunlu oluyor, harekete geçildi
Faizsiz ev ve araba satışı! Zorunlu oluyor, harekete geçildi Faizsiz ve kefilsiz olarak ev ve arabaya sahip olma imkanı tanınıyor. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Talep resmen patladı, giderek de sayı artıyor. Çekilişle faizsiz konut ve araba vereceğini taahhüt eden şirketlerle ilgili vaat edilen evleri zamanında teslim etmemeleri iddiasıyla şikayetler artmaya başladı. Devlet konuyla ilgili harekete geçti ve sisteme el konuldu. Şirketler BDDK'nın düzenleme yetkisi altına alındı. BDDK’ya başvurmaları ve izin almaları zorunlu olacak. Eğer firma sahipleri alınması gereken izinleri almamışsa işlem başlatılacak. 5 yıla kadar hapis cezası var.
1.04.2021 Ekonomi
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz ve peşinatsız...
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz ve peşinatsız... Binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşlardan yoğun talep vardı. Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili harekete geçildi.'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin saadet zincirine dönmesini önlemek için resmen adım atıldı. Bu şirketler için sıkı kurallar artık yürürlükte. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlere yönelik düzenlemede kapsamda genişledi. Yeni kanuna, aynı yöntemle dükkân ve işyeri satanlar da dahil edildi.Ekonomi Reformları Eylem Planı'na ilişkin takvim kapsamında, faizsiz finans sistemini güçlendirecek reformlar yıl sonuna kadar hayata geçirilecek.
29.03.2021 Ekonomi
Ev, araba alacaklar dikkat! Resmen değişti, Artık faizsiz sistem...
Ev, araba alacaklar dikkat! Resmen değişti, Artık faizsiz sistem... Binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşlardan yoğun talep vardı. Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin saadet zincirine dönmesini önlemek için resmen adım atıldı. Bu şirketler için sıkı kurallar artık yürürlükte. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlere yönelik düzenlemede kapsamda genişledi. Yeni kanuna, aynı yöntemle dükkân ve işyeri satanlar da dahil edildi.
6.03.2021 Ekonomi
Ev ve araba almak isteyenlere güzel haber! Sıfır faiz...
Ev ve araba almak isteyenlere güzel haber! Sıfır faiz... Ev ve araba satın almak isteyen milyonlara güzel haber geldi. Sıfır faizle ev ve araba sahibi olabilirsiniz. Resmi Gazete'de yayımlandı. Risk büyük ölçüde azaldı. Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması teklifinin yasalaşmasıyla yeni bir dönemin başladığını belirten sektör temsilcileri, sektör büyüklüğünün ikiye katlanacağı ve mağduriyet yaşanma ihtimalinin sıfıra indirildiği görüşünde. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "konut ve otomobil alımına yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin", özellikle faiz hassasiyeti bulunan ya da banka kredisindeki ek faiz maliyetini yüklenmek istemeyen kesimler tarafından ilgi gördüğünü söyledi.
5.03.2021 Ekonomi
Faizsiz ev hamlesi! Meclis'ten geçti, yüz binlerce kişi...
Faizsiz ev hamlesi! Meclis'ten geçti, yüz binlerce kişi... Faizsiz ev ve araba alacakları çok yakından ilgilendiren karar ile ilgili flaş gelişme. Meclis'ten geçti. Yüz binlerce kişi bankaların konut kredisi faizlerinin yüksek olması sebebiyle faizsiz konut satışı yapan firmalara yöneliyor. Yoğun talep firma sayısında artışı neden oldu. Yasal bir düzenlemenin bulunmaması ise vatandaşların mağduriyet yaşamasına neden olabiliyordu. Bu durum Meclis gündemine geldi. Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre faizsiz ev satışı yapan firmalara 100 milyon lira sermaye limiti getirildi. Bu tutarın altınsa sermeyesi olan firmalar faizsiz ev ve araba satışı yapamayacak. Müşterilerin 14 gün içerisinde cayma hakkı olacak. Bu sürede cayma hakkını kullanan vatandaşlar ödedikleri tüm parayı geri alabilecekler.
4.03.2021 Ekonomi
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Resmen değişiyor, artık yasak...
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Resmen değişiyor, artık yasak... Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili flaş gelişme. Faizsiz ev sistemi tamamen değişiyor. Sayı her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan yoğun talep var. Rakamlar yüz binlerle ifade ediliyor. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketler için harekete geçildi. TBMM Genel Kurulu'nda 'Faizsiz konut' şirketlerle ilgili teklifin 12 maddesi kabul edildi.
3.03.2021 Ekonomi
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor, kapsam genişletiliyor
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor, kapsam genişletiliyor Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili yeni gelişme. Faizsiz ev sistemi tamamen değişiyor. Sayı her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan yoğun talep var. Rakamlar yüz binlerle ifade ediliyor. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin Çiftlikbank örneğindeki gibi saadet zincirine dönmesini önlemek için harekete geçildi. Bu şirketler için sıkı kurallar getirilecek. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlere yönelik düzenlemede kapsam genişliyor. TBMM Genel Kurulu’nda önümüzdeki hafta ele alınması planlanan yasa kapsamına, aynı yöntemle dükkân ve işyeri satanlar da dahil edilecek.
25.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev karmaşası! Dolandırılmayın
Faizsiz ev karmaşası! Dolandırılmayın Faizsiz ev ve araba şirketleriyle ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenleme talimatı verdiği faizsiz ev alma sisteminde şirketler mantar gibi türedi. WhatsApp gruplarından ‘altın günü’ benzeri ev satışı yapan firmalar bile var. Sektörde 1 milyarlık risk olduğu belirtiliyor.
22.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba için flaş hamle! Kapanıyor, artık...
Faizsiz ev ve araba için flaş hamle! Kapanıyor, artık... Bakanlık harekete geçti. Tüketicilerin parası artık amaç dışı kullanılamayacak. Faizsiz ev sisteminde yeni bir dönem başlıyor. Ev almak isteyen birçok vatandaş yeterli nakit birikimi olmadığı için faizsiz ev satışı yapılan firmalara yöneliyor. Bankaların konut kredilerinin yüksek olması da vatandaşların tercihlerini değiştirdi. Yoğun talep nedeni ile faizsiz ev satışı yapan firma sayısı da arttı. Fakat bir yasal düzenleme olmadığı için vatandaşların mağduriyeti söz konusu olabiliyor. Bu noktada Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Faizsiz konut ve araba edindiren şirketlere asgari 100 milyon lira sermaye şartı getiriliyor. Yeterli sermayesi olmayan firmalar satış yapamayacak. Böylece merdiven altı şirketler kapanacak. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlerin BDDK gözetiminde olacağını belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül yaptığı açıklamada, “Toplanan paralar amaç doğrultusunda harcanacak” diye konuştu.
19.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev hamlesi! Flaş gelişme, belli oldu
Faizsiz ev hamlesi! Flaş gelişme, belli oldu Milyonlarca kişiye faizsiz ev müjdesi! Ev almak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Faizsiz, peşinatsız ev sahibi olmak mümkün. Sistem tamamen değişiyor. Yeni bir gelişme yaşandı. Faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili finansman şirketlerinin denetimini içeren kanun teklifi TBMM'de Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi. Yasa ile tasarruf finansman şirketlerinin asgari sermaye tutarı 100 milyon TL olarak düzenleniyor ve BDDK'ye belli standart ve sınırlamalar getirme yetkisi de veriliyor.
18.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve arabada önemli şart!
Faizsiz ev ve arabada önemli şart! Tasarruf karşılığı konut ve taşıt finansmanı sağlayan tasarruf finansman şirketleriyle ilgili kanun teklifi TBMM’ye sunuldu. Düzenlemeyle tasarruf finansman şirketlerinin asgari ödenmiş sermayelerinin 100 milyon lira olması şartı getiriliyor.
13.02.2021 Gündem
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar!
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar! Faizsiz konut ve taşıt ile ilgili önemli karar. Meclis'e sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunduklarını bildirdi.
11.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev fırsatı! Milyonlara müjde
Faizsiz ev fırsatı! Milyonlara müjde Faizsiz konut edindirme sistemi yasalaşıyor. Faizsiz ev ve otomobil şirketlerinin sayısının son dönemde artması, şikâyetlerin de yoğunlaşması üzerine ekonomi yönetimi çalışma başlattı. Vatandaşın mağdur olmaması için yapılacak düzenlemeyle şirketlere zorunlu şartlar getirilecek. 250 bin katılımcının bulunduğu bu sistem ile bugüne kadar 90 bin vatandaş ev edindi.
9.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Faizsiz Ev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faizsiz ev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.