Persie

Persie

Son dakika persie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan persie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını persie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Persie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan persie gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.915 persie haberi bulunmuştur. Tüm persie haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa’nın güvenliği kadın süvarilere emanet! Yoğun ilgi gördü
Bursa’nın güvenliği kadın süvarilere emanet! Yoğun ilgi gördü Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, 3 yıl önce kurulan Atlı Polis Grup Amirliği ekibinin kadın süvarileri kentte güvenliğin sağlanmasında rol oynuyor. Kadın süvariler, Kübra Albayrak (33) ve Merve Duran (30), her sabah rutin olarak tesiste bulunan atların kontrolünü ve bakımını yaptıktan sonra manejde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Park ve bahçelerde, stadyum çevresinde, resmi törenlerde ve toplumsal olaylarda görev alan kadın süvarilere vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.
22.07.2023 Yaşam
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Francis Cagigao hayırlı olsun! Martinelli, Gabriel, Saka ve diğerleri...
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Francis Cagigao hayırlı olsun! Martinelli, Gabriel, Saka ve diğerleri... Galatasaray 24 yıl Arsenal'de Sportif Direktörlük yapan ve İngiliz kulübüne Van Persie, Martinelli, Gabriel, Bukayo Saka, Fabregas gibi yıldızları kazandıran İspanyol asıllı yönetici Francis Cagigao ile anlaşmaya vardı. Şili Milli Takımı'nda da görev alan Cagigao'nun, Cenk Ergün'ün futbol direktörü, Emre Utkucan'ın scout ekibinin başında yer aldığı kulüpte görev tanımı henüz netleşmedi.
14.06.2023 Galatasaray
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcularından Robin van Persie "Sözleşmemde 1 yıl kalması sebebiyle belki de o zaman Arsenal'de kalmalıydım." ifadelerini kullandı.
4.03.2023 Fenerbahçe
Ali Koç Van Persie ile kanlı bıçaklı olan golcüyü Fenerbahçe'ye getiriyor
Ali Koç Van Persie ile kanlı bıçaklı olan golcüyü Fenerbahçe'ye getiriyor Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden ve Joao Pedro'nun yerini doldurmak isteyen Fenerbahçe aradığı golcüyü Barcelona'da buldu. Yıldız futbolcuyla dirsek teması halinde olan Sarı Lacivertli yönetimin 'B' ve 'C' planlarının da hazır olduğu bildirilirken, Ali Koç'un takıma mutlaka bir oyuncu kazandıracağı bildirildi.
14.12.2022 Fenerbahçe
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı yıldız daha! Samatta ve Berisha bir daha geri dönemeyecek
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı yıldız daha! Samatta ve Berisha bir daha geri dönemeyecek Samatta ve Berisha'dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe yönetimi iki golcüyü de kiralık olarak takımdan göndermişti. Yepyeni bir forvet hattı yaratan Jorge Jesus'un İtalyan futbolcundan da memnun kalmadığı belirtilirken, Portekizli teknik adamın şu anda Katar'da Dünya Kupası organizasyonunda mücadele eden bir forvetle görüşmelere başladığı bildirildi.
5.12.2022 Galatasaray
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı süper star daha! Okan Buruk şok oldu
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı süper star daha! Okan Buruk şok oldu Galatasaray'ın görüşmelere başladığı, hatta maaş detaylarına kadar konuştuğu yıldız futbolcu için Fenerbahçe'nin devreye girmesi Sarı Kırmızılı kulüpte şok etkisi yarattı. Joao Pedro'dan beklenen verimi alamayan Jorge Jesus'un Hollandalı süper stara son derece sıcak baktığı anlaşılırken, Ali Koç'un maddi şartları yerine getirmek için kolları sıvadığı bildirildi.
30.11.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'dan yılın bomba transferi! Van Persie'nin can düşmanı geliyor
Galatasaray'dan yılın bomba transferi! Van Persie'nin can düşmanı geliyor Süper Lig'in 14.haftasında Fenerbahçe'nin puan kaybından sonra Başakşehir deplasmanında gol olup yağan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken, Sarı Kırmızılı ekibin forvet hattına takviye yapacağı belirtildi. Milli Takımda Van Persie ile yaşadığı tartışmayla bomba etkisi yaratan yıldız golcünün Okan Buruk'un listesinde olduğu ortaya çıkarken, ocak ayında Cimbom'da çok sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği tahmin edildi.
17.11.2022 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın 'Yeni Sneijder'i'... Van Persie'ye 'Hey yedek' demiş ortalığı birbirine katmıştı
İşte Galatasaray'ın 'Yeni Sneijder'i'... Van Persie'ye 'Hey yedek' demiş ortalığı birbirine katmıştı Cristiano Ronaldo için nabız yoklayan ve Portekizli süper starla ocak ayında görüşmelere başlayacak olan Galatasaray'ın asıl bombası ortaya çıktı. Yaz ayı transfer döneminde Sarı Kırmızılı kulüple birçok kez adı anılmasına rağmen Barcelona'da kalan 28 yaşındaki yıldız golcüyle temasa geçilirken, Erden Timur'un 'Yeni Sneijder'i' Florya'ya getireceği bildirildi.
9.10.2022 Galatasaray
Van Persie'nin can düşmanını Florya'ya getiriyor! Mertens ve Torreira transferleri unutulacak! Yılın bombası...
Van Persie'nin can düşmanını Florya'ya getiriyor! Mertens ve Torreira transferleri unutulacak! Yılın bombası... Mertens ve Torreira transferleriyle taraftarlarını resmen ayağa kaldıran Cimbom bir bomba daha patlatmak üzere. Sportif AŞ yöneticilerinden Erden Timur her ne kadar Sanchez'le ilgilense de Sarı Kırmızılı kulübün asıl amacının Hollandalı yıldız olduğu ortaya çıktı. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
9.08.2022 Galatasaray
Benzema değil Cornelius! Fransa'yı darmadağın etti
Benzema değil Cornelius! Fransa'yı darmadağın etti UEFA Uluslar Ligi A Grubu 1. Grupta Fransa ile karşı karşıya gelen Danimarka'da Trabzonspor'un forveti Andreas Cornelius'un attığı 2 gol maça damga vurdu.
4.06.2022 Futbol
Jorge Jesus'un ilk transferi ortaya çıktı! İngiltere'den 'Yeni Van Persie' geliyor
Jorge Jesus'un ilk transferi ortaya çıktı! İngiltere'den 'Yeni Van Persie' geliyor Jorge Jesus'u İstanbul'a getiren ve Portekizli teknik adamı duyuran Fenerbahçe transfer çalışmalarına İngiltere'de devam ediyor. Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Ali Koç, Premier Lig'den Hollandalı golcüyü getirmek için kolları sıvadı.
1.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB GS derbisi muhtemel 11’leri
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB GS derbisi muhtemel 11’leri Süper Lig'in 32. Haftasında dev derbide iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili detaylar ve öuhtemel 11’ler merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS FB derbisi muhtemel 11’leri…
10.04.2022 Gündem
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi'
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin genel menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya 'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira döneminde tarih tekerrür etti! Mesut Özil, Van Persie ve Nani...
Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira döneminde tarih tekerrür etti! Mesut Özil, Van Persie ve Nani... Süper Lig'de zor günler yaşayan Fenerbahçe'de Vitor Pereira’nın ilk döneminde Van Persie ve Nani konusunda yaşanan sistem sıkıntısı bir kez daha gerçekleşti. Bu sefer de Mesut Özil’e uygun olmayan sistem sorunları beraberinde getirdi.
13.11.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de farklı 11 ve sistem kaosu
Fenerbahçe'de farklı 11 ve sistem kaosu Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın her maça farklı 11'le çıkması ve henüz sistemini oturtamaması camianın tepkisini çekiyor.
23.10.2021 Fenerbahçe
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'nın teknik direktörü Osman Çakmak, Türk halkından yarın İstanbul Havalimanı'nda kendilerini karşılamalarını istedi.
19.09.2021 Futbol
'Ben pivot forvet istiyorum' dedi ve...
'Ben pivot forvet istiyorum' dedi ve... Boupendza ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe bu transferi iptal etti. Vitor Pereira pivot santrafor için yönetime geniş kapsamlı bir rapor verdi.
14.07.2021 Fenerbahçe
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri EURO 2020 C Grubu'nda mücadele eden 4 takım içerisinde Hollanda favori gibi gözükse de Avusturya güçlü rakiplerini geride bırakabilir...
7.06.2021 İddaa
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri Misli.com ekibi Euro 2020 gruplarını değerlendiriyor...
7.06.2021 İddaa
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması Gençlerbirliği maçından sonra Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara cevap veren Mustafa Cengiz "Her zaman şampiyon olamayabilirsiniz. Biz şanslıydık, 3 yılda 2 şampiyonluk kolay değil. Süper Lig kolay değil" dedi.
14.01.2021 Galatasaray
İnanılmaz program! Bir gün maç 2 gün tatil
İnanılmaz program! Bir gün maç 2 gün tatil Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Perotti'nin Roma'daki antrenman programı hayrete düşürdü.
14.10.2020 Fenerbahçe
Giuliano Fenerbahçe'ye geri dönüyor
Giuliano Fenerbahçe'ye geri dönüyor Al-Nasr’dan 5 aydır maaş alamayan Sambacı, FIFA’ya başvurdu. Menaceri D’Avila, serbest kalmaya hazırlanan Giuliano için müjdeyi verdi: Türkiye’ye dönebilir.
24.06.2020 Fenerbahçe
Oğuzhan Özyakup'tan Robin van Persie itirafı!
Oğuzhan Özyakup'tan Robin van Persie itirafı! Beşiktaş'ın Feyenoord'a kiraladığı milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup çok özel açıklamalarda bulundu. Oğuzhan, Robin van Persie ile yaşadığı olay hakkında flaş itirafta bulundu.
1.05.2020 Beşiktaş
Brahim Darri: 'Galatasaray beni izliyor'
Brahim Darri: 'Galatasaray beni izliyor' Fatih Karagümrük'ün genç yıldızı Brahim Darri, Hollanda basınına önemli açıklamalarda bulundu.
14.04.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Persie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki persie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.