Penta Teknoloji

Penta Teknoloji

Son dakika Penta Teknoloji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Penta Teknoloji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Penta Teknoloji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Penta Teknoloji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan penta teknoloji gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 penta teknoloji haberi bulunmuştur. Tüm penta teknoloji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yatırımcı ve analistlerle buluştu
Yatırımcı ve analistlerle buluştu Yıldız Holding ve bağlı halka açık şirketlerin, finansal performansları, '2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı'nda masaya yatırıldı.
24.11.2023 Finans
Xerox ve Penta Teknoloji arasında yeni anlaşma
Xerox ve Penta Teknoloji arasında yeni anlaşma Penta Teknoloji, dijital baskı sektörü şirketlerinden Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü olduğunu duyurdu.
24.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Penta Teknoloji'den 12 milyar lira ciro
Penta Teknoloji'den 12 milyar lira ciro Penta Teknoloji; ilk dokuz aylık konsolide cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 88 artışla 12 milyar TL olarak açıkladı.
9.11.2023 Finans
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar 2023 yılının ilk altı aylık döneminde 7,2 milyar TL ciroya ulaşan Penta Teknoloji’nin brüt kârı 525,4 milyon TL’ye yükselirken, vergi öncesi kârı 215,1 milyon TL olarak gerçekleşti.
17.08.2023 Ekonomi
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı Bazı şirketler, 2023’ün ilk çeyreğinde net satış gelirlerini açıkladı. Buna göre; Penta Teknoloji, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artırarak 3,6 milyar TL’ye ulaştırdı. Ülker Bisküvi, 2023 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştırdı. Net satış gelirleri yüzde 103,6 büyüyen ŞOK Marketler’in ekonomiye ve istihdama katkısı devam etti.
10.05.2023 Ekonomi
Şirketler 2022 finansal sonuçlarını açıklıyor
Şirketler 2022 finansal sonuçlarını açıklıyor Şirketler 2022 yılına dair finansal sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
24.03.2023 Ekonomi
Türk şirkete 2022’de 3 ödül
Türk şirkete 2022’de 3 ödül 2022 yılında Logitech, Adobe ve OKI gibi global iş ortaklarından ödüller alan Penta Teknoloji’nin Genel Müdürü Fatih Erünsal, “ödüller sadece Türkiye’de değil, bölgesel olarak da önemli” dedi.
22.12.2022 Ekonomi
Penta Teknoloji cirosunu yüzde 67 artırdı
Penta Teknoloji cirosunu yüzde 67 artırdı Penta Teknoloji, 2022 yılının ilk dokuz aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 67 artırarak 6,4 milyar TL’ye yükseltti.
8.11.2022 Ekonomi
Penta halka arz eşit mi oransal mı? Penta halka arz hisse kodu ne?
Penta halka arz eşit mi oransal mı? Penta halka arz hisse kodu ne? Penta Teknoloji halka arz ediliyor! Dünyadaki teknoloji markalarının Türkiye'deki dağıtıcısı Penta Teknoloji, halka arzı gerçekletirilecek. Yatırımcı Penta Teknoloji'nin halka arz bilgileri ile ilgili araştırma yapıyor. Sıklıkla 'Penta teknoloji kimin? Penta teknoloji ne iş yapar?' soruları araştırılıyor. Peki, Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Penta halka arz eşit mi oransal mı? Penta halka arz hisse kodu ne? Penta teknoloji kimin? Penta teknoloji ne iş yapar? İşte tüm detaylar...
6.05.2021 Ekonomi
Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar?
Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar? Bilgisayar, yazılım, baskı çözümleri, sunucu, veri depolama ve ağ ürünleri başta olmak üzere, bilgi teknolojileri ürünlerinin dağıtımını gerçekleştiren Penta Teknoloji’nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Peki, Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar? Penta Teknoloji halka arz tarihi belli oldu mu? Penta halka arz fiyatı ne kadar? Penta halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar...
30.04.2021 Ekonomi
Penta da çekildi
Penta da çekildi Perakende sektörünün iki büyük markası DeFacto ve Beymen’in ardından Penta Teknoloji de halka arzını yeterli talep gelmemesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.
14.05.2018 Ekonomi
Manidar zamanlamanın iki kurbanı da çekildi
Manidar zamanlamanın iki kurbanı da çekildi S&P’nin sürpriz not indirimi, Borsa’daki satışlar ve kurdaki sert hareket, halka arz planı yapan Beymen ve Defacto’yu vurdu. İki şirket halka arzı ertelerken, Şok Marketler Zinciri ve Penta Teknoloji şirketleri ise planlandığı şekilde halka arz sürecine devam edecek.
5.05.2018 Ekonomi
Borsada yoğun kâr
Borsada yoğun kâr Borsada işlem gören şirketlerin kârı yüzde 58 artarak 74 milyar 50 milyon liraya ulaştı. 20 şirketin net kârı 1 milyar lira barajını aşarken, 94 şirketten 82’si net kâr elde etti.
16.03.2018 Ekonomi
Türkiye’de en hızlı finans sektörü dijitalleşiyor
Türkiye’de en hızlı finans sektörü dijitalleşiyor Özel sektörün dijitalleşme performansı açıklandı...
19.11.2015 Ekonomi
Unify''den önemli bir adım daha
Unify''den önemli bir adım daha Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzalayan Unify, kanal odaklı satış stratejisinde önemli bir adım daha attı.
16.06.2014 Bilim ve Teknoloji
Unify ve Penta''dan, yeni bir işbirliği
Unify ve Penta''dan, yeni bir işbirliği Unify, Türkiye’deki mevcut satış kanal ağının genişlemesine ve güçlenmesine yönelik attığı adımlarına devam ediyor.
10.06.2014 Bilim ve Teknoloji
Ülker'den dev hamle
Ülker'den dev hamle Murat Ülker Twitter hesabından 'güzel haber' olarak duyurdu
9.01.2014 Ekonomi
Başarının Anahtarı Ham Verilerde Saklı
Başarının Anahtarı Ham Verilerde Saklı Kamu Kurumlarımızın Başarısının Anahtarı Ham Verilerinde Saklı.
24.05.2013 Bilim ve Teknoloji
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri...
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri... Yatırımcılar merak ediyordu. Şirketler tek tek açıkladı. Borsa İstanbul'da şirketler halka arz için sıraya girerken yatırımcı da halka arz tarihlerini merak ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye başladı. Başta gıda şirketleri olmak üzere enerji piyasasında yer alan şiketler de hisselerinin halka arzı için çalışmalarına başladı. Selva Gıda, İzdemir Enerji, Matriks, Galata Wind ve Param halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu. Peki, Halka arzlar ne zaman? En yakın halka arz ne zaman? İşte yeni halka arz olacak hisseler ve halka arz tarihleri...
19.02.2021 Ekonomi
Ünlü restoran sahipleri için fezleke hazırlandı
Ünlü restoran sahipleri için fezleke hazırlandı İstanbul Maltepe'deki restoranın kara para aklama merkezi olduğu ortaya çıktı
16.03.2017 Ekonomi
Hülya ve Kaya'ya büyük şok!
Hülya ve Kaya'ya büyük şok! İş adamı sosyal medyadan alacağını isteyince...
12.02.2015 Magazin
Geçti ‘bor’un pazarı: 3 yıllık ürün satıldı
Geçti ‘bor’un pazarı: 3 yıllık ürün satıldı Enerji Bakanı Taner Yıldız, Eti Maden İşletmeleri’ne ait fabrikalarda önümüzdeki 3 yıl boyunca üretilecek bor ürünlerinin tamamının satıldığını açıkladı...
9.11.2011 Ekonomi
Savaş rüzgarı esecek
Savaş rüzgarı esecek Warcraft oyununun yeni eklenti paketi ‘Cataclysm’, 7 Aralık’ta satışa çıkıyor
5.12.2010 Bilim ve Teknoloji
Karpuz taşır gibi bomba taşımışlar!
Karpuz taşır gibi bomba taşımışlar! MKE'nin İsveç'ten ithal ettiği 500 kilo patlayıcıyı Ankara'ya getiren minibüsün altından skandal çıktı
29.09.2021 Gündem
Yılın ilk müjdesi
Yılın ilk müjdesi 21 yıllık hayal gerçek oluyor. İstanbul'u denizin altından birleştirecek tüp geçit için ilk kazma 28 Mart'taki yerel seçimler öncesi vurulacak
1.01.2004 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Penta Teknoloji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki penta teknoloji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.