Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama kurası ilanı yayınlandı. İlana göre, sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadrolarına alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolara alınacak personelin branş dağılımı da ilanda açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı açıktan atama 2022 başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı PBS başvuru ekranı ve atama kurası takvimi!
6.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! İstifa sonrası atama başvuruları yarın sona eriyor!
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! İstifa sonrası atama başvuruları yarın sona eriyor! Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu. Bakanlık kamu kurumlarında çalışmış sağlık memuru, sağlık teknikeri, laborant, ebe ve hemşire kadrolarından, çeşitli nedenlerle görevlerinden ayrılmış olanlar için istifa sonrası açıktan atama kurası başvuru sürecini başlattı. Sağlık Bakanlığı 2020 istifa sonrası açıktan atama kurası başvuruları yarın sona eriyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı atama başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
9.12.2020 Personel Alımı