Parlemento

Parlemento

Son dakika parlemento haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parlemento ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parlemento haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parlemento

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parlemento gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 parlemento haberi bulunmuştur. Tüm parlemento haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Macaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Macaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Macaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Macaristan, Orta Avrupa'da yer alan bir ülkedir. Avrupa kıtasında bulunan ülke Schengen ülkelerinden biridir.
11.09.2023 Eğitim
Azerbaycan Bağımsızlık Günü 29. yılında! Azerbaycan ne zaman bağımsızlığını kazandı? Azerbaycan bayrağının anlamı nedir?
Azerbaycan Bağımsızlık Günü 29. yılında! Azerbaycan ne zaman bağımsızlığını kazandı? Azerbaycan bayrağının anlamı nedir? Azerbaycan ve Ermenistan arası gerilim hat sayhaya ulaşırken, Azerbaycan’ın bağımsızlık gününün yeniden hatırlatılmasının ayrı bir önemi bulunuyor. Azerbaycan Bağımsızlık Günü'nün kutlandığı bugünde, Azerbaycan yeni bir bağımsızlık mücadelesi veriyor. Azerbaycan Bağımsızlık Günü hakkında araştırmalar hız kazanırken, Azerbaycan bayrağının anlamı da yeniden araştırılmaya başlandı. İşte Azerbaycan Bağımsızlık Günü ile Azerbaycan bayrağının anlamı hakkındaki detaylar…
18.10.2020 Gündem
TBMM basın koridorunda görevli garsonda virüs tespit edildi
TBMM basın koridorunda görevli garsonda virüs tespit edildi TBMM basın koridorundaki çay ocağında görevli bir garsonun corona virüs testi pozitif çıktı.
16.06.2020 Corona Virüsü
Türkiye'ye karşı yapılan her kötülüğün arkasında o ülke var
Türkiye'ye karşı yapılan her kötülüğün arkasında o ülke var Türkiye’ye karşı atılan hemen her adımın arkasında o var. 15 Temmuz’da FETÖ’cü darbe girişimine 3 milyar dolara yakın finansal destek sağladığı iddiasından Libya’da darbeci Hafter’in en büyük destekçisi olmaya, Wagner’in sahadaki elemanlarının finansmanını sağlamaktan Şam rejimine Türkiye’ye karşı destek sağlamaya kadar...
9.06.2020 Gündem
ABD Başkanı Trump'ı öldürene para ödülü verecek!
ABD Başkanı Trump'ı öldürene para ödülü verecek! İranlı milletvekili Hamza, ABD Başkanı Donald Trump'ı öldüren kişiye üç milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.
21.01.2020 Gündem
Avrupa'dan gri ve yeşil pasaportlarla ilgili flaş karar!
Avrupa'dan gri ve yeşil pasaportlarla ilgili flaş karar! Yeşil ve gri pasaport sahipleri, 2020 yılından itibaren Avrupa ülkelerine gidecek olanların önceden izin almak zorunda kalacak.
10.12.2019 Gündem
Finlandiya Parlemento üyesi Sanna Marin kimdir, kaç yaşında? |Dünyanı en genç başbakanı!
Finlandiya Parlemento üyesi Sanna Marin kimdir, kaç yaşında? |Dünyanı en genç başbakanı! Finlandiya siyasi tarihinin üçüncü kadın başbaşkanı ve Dünyanın da en genç başkanı olan Sanna Marin dünya gündemine oturdu. Sanna Marin’in başkan seçilmesinden sonra, hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Sanna Marin kimdir, kaç yaşında? Sanna Marin hangi ülkenin başbakanı oldu?
9.12.2019 Gündem
Ülke karıştı!Gürcistan'da parlamentoyu kuşatan protestoculara polis müdahale etti
Ülke karıştı!Gürcistan'da parlamentoyu kuşatan protestoculara polis müdahale etti Gürcistan güvenlik güçleri, başkent Tiflis'te genel seçimlerin nispi temsil sistemine göre yapılması talebiyle parlamento binasının girişlerini kapatan göstericilere müdahale etti.
26.11.2019 Dünya
TBMM Başkanı Şentop'tan İtalya ve Fransa'ya sert tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan İtalya ve Fransa'ya sert tepki TBMM Başkanı Mustafa Şentop,İtalya Parlamentosu'nun 1915 olaylarıyla ilgili kararına ilişkin "İtalya Temsilciler Meclisi kendini uluslararası mahkemelerin yerine ikame ederek soykırım gibi uluslararası hukukta açıkça tanımlanmış spesifik bir suç hakkında hüküm vermeye kalkmış,tarihi ve hukuku istismar etmiştir.İtalya'ya 2. Dünya savaşındaki rolünü hatırlatmak isteriz" dedi. Fransa'ya da tepki gösteren Şentop "Bir başka müttefikimiz olan Fransa’nın Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 24 Nisan’ı Ermeni soykırımı için anma günü ilan etmesini şiddetle kınıyorum" ifadesini kullandı.
12.04.2019 Gündem
Orta Amerika ülkesine Osmanlı torunu Devlet Başkanı
Orta Amerika ülkesine Osmanlı torunu Devlet Başkanı Orta Amerika ülkesi El Salvador'da Filistin kökenli Nayib Bukele, düzenlenen devlet başkanlığı seçimlerini büyük farkla kazanarak ülkenin ilk Filistin kökenli devlet başkanı oldu.
9.02.2019 Dünya
Berberoğlu'nun "yargılamanın durması" talebi reddedildi
Berberoğlu'nun "yargılamanın durması" talebi reddedildi Dündar, Gül ve Berberoğlu'nun, MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin, "silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan yargılanmasına devam edildi
6.02.2019 Gündem
Zimbabve'de 38 yıl sonra Mugabe'siz ilk başkanlık seçimi
Zimbabve'de 38 yıl sonra Mugabe'siz ilk başkanlık seçimi Dünyanın merakla izlediği seçimlerde, darbe ile Mugabe'yi deviren Mnangagwa yabancı yatırımcıları ülkeye çekme sözü verdi. Muhalefet ittifakının adayına devrik lider de destek veriyor.
30.07.2018 Dünya
Seçimden sonra OHAL’i kaldırabiliriz
Seçimden sonra OHAL’i kaldırabiliriz Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal D-CNN Türk ortak yayınında açıkladı: Seçim sonrası OHAL’i masaya yatırıp, onu gözden geçirip kaldırma gibi bir durum olabilir. İnşallah kabineyi kurduktan sonra talimatı verip çalışmayı sürdüreceğiz.
7.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İftiraları adalet duvarına çarptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İftiraları adalet duvarına çarptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk-Kanal D ortak canlı yayınında soruları cevaplandırıyor. Erdoğan, 'Man Adası'yla ilgili, 'Kılıçdaroğlu'nun iddiaları çok çirkin. Man Adası'na para kaçırmakla iftira atan Kılıçdaroğlu'nun iddiası toplamda 170 milyar TL tazminata mal oldu.' dedi.
7.06.2018 Siyaset
AK Parti ve MHP ittifak protokolünü YSK'ya teslim etti, işte tam metni...
AK Parti ve MHP ittifak protokolünü YSK'ya teslim etti, işte tam metni... AK Parti ve MHP 'Cumhur ittifakı' protokolünü YSK'ya teslim etti. Protokolde BBP'nin de ittifakın bir parçası olduğu dile getirildi. İttifak protokolünde "Cumhur İttifakı, Türkiye'nin istiklalini ve istikbalini her şeyin üstünde tutan bir anlayışla, güçlü ve istikrarlı bir parlamento yapısının oluşturulması ve gelecek 5 yıl içinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesini temin etmeyi hedeflemektedir" denildi.
4.05.2018 Siyaset
‘Tüm belediyeler inceleniyor gerekli müdahale yapılır’
‘Tüm belediyeler inceleniyor gerekli müdahale yapılır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı belediyelerin sorunlu olduğuna dair bilgiler geldiğini söyledi ve ”İlgili partiler problemi kendileri çözmek isterlerse zaten gereğini yaparlar” dedi. Erdoğan aksi takdirde İçişleri müfettişlerinin devreye girebileceğini işaret etti
1.11.2017 Siyaset
Big Ben son kez çaldı!
Big Ben son kez çaldı! Big Ben, dün son kez çaldı. Big Ben, bakım sebebiyle 2021 yılına kadar çalmayacak.
22.08.2017 Dünya
Tokat gibi! Kürtlerden PKK'ya...
Tokat gibi! Kürtlerden PKK'ya... Iraklı Kürtler, PKK'nın Sincar'dan çekilmesini istiyor. Türk jetleri dün gece bölgede PKK hedeflerini havadan vurmuştu
29.09.2021 Gündem
Euro 1’e 1 derken 1.15’e yol alıyor
Euro 1’e 1 derken 1.15’e yol alıyor 1 dolar 1 euroya eşitlenecek mi derken, Fransa’da 23 Nisan’da yapılacak seçimlerden sürpriz çıkmayacağına dair beklentiye İngiltere’deki sürpriz seçim kararı eklendi ve euro 1.07 dolara çıktı.
18.04.2017 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Afrika'ya giderken konuştu
Cumhurbaşkanı Afrika'ya giderken konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Afrika gezisi öncesi açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Eğer onaylanırsa Macaristan'a göçmenler giremeyecek!
Eğer onaylanırsa Macaristan'a göçmenler giremeyecek! Parlamentoya bugün getirilecek düzenleme onaylanırsa, yabancıların ülkeye yerleşmesi yasaklanacak
17.06.2021 Dünya
Eşcinsel evlilik referandumu Avustralya'yı karıştırdı!
Eşcinsel evlilik referandumu Avustralya'yı karıştırdı! Avustralya'da hükümetin eşcinsel evliliklerin yasallaşması için Şubat ayında referandum düzenlenmesine yönelik bir yasa tasarısı hazırlaması, iktidar ile muhalefeti karşı karşıya getirdi.
17.06.2021 Dünya
Taksim’de Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi
Taksim’de Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi CHP'nin çağrısıyla çok sayıda parti, sivil toplum kuruluşu ve sendikanın katılımıyla Taksim Meydanı'nda düzenlenen "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" sona erdi.
29.09.2021 Gündem
Tecavüzde tanım değişikliği!
Tecavüzde tanım değişikliği! Almanya Federal Parlamentosu, bir kadının sözlü olarak “Hayır” demesi ya da mimikleriyle ilişki istemediğini göstermesi durumunda da yaşanılacakları “tecavüz” olarak kabul etti
7.07.2016 Dünya
Almanya tecavüzün tanımını değiştirdi
Almanya tecavüzün tanımını değiştirdi Almanya’da kadınları taciz ve tecavüze karşı daha etkin korumayı hedefleyen “Hayır, hayır demektir” yasası Federal Parlemento’da kabul edildi.
7.07.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Parlemento ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parlemento haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.