Paralimpik Oyunları

Paralimpik Oyunları

Son dakika Paralimpik Oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paralimpik Oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paralimpik Oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paralimpik Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paralimpik oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 paralimpik oyunları haberi bulunmuştur. Tüm paralimpik oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizi yalnız bırakmayacağız, ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizi yalnız bırakmayacağız, ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Spor Aşkı Engel Tanımaz” Özel Eğitim Okullarına Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’ne katıldı. Erdoğan, "453 bin toplam özel eğitim ihtiyacı olan çocuk ve gencimize eğitim veriyoruz. 79 adet olan destek eğitim odalarının sayısı 2022 yılı itibariyle 638'e ulaştı. Biz sizi yalnız bırakmayacağız. Ne gerekiyorsa bunu yapacağız, yapmakta kararlıyız." dedi.
12.05.2022 Siyaset
Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranı! 11 milyon lisanslı sporcunun yüzde 40'ı kadın
Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranı! 11 milyon lisanslı sporcunun yüzde 40'ı kadın Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yaptığı paylaşımla kutladı.
8.03.2022 Diğer Sporlar
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor? Google bu kez 1976 yılından bu yana düzenlenen 2022 Kış Paralimpik Oyunları'nı doodle yaptı. 2022 Kış Paralimpik Oyunları Açılışının Doodle olarak görenler  Kış Paralimpik Oyunları'na yönelik araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
4.03.2022 Diğer Sporlar
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon! Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Yaşam
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
ABD ve Çin arasında gerilim! Boykot açıklaması geldi!
ABD ve Çin arasında gerilim! Boykot açıklaması geldi! Beyaz Saray, ABD’nin Çin’in insan hakları ihlalleri nedeniyle Pekin 2022 Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’na diplomatik boykot uygulayacağını duyurarak, olimpiyatlara diplomatik veya resmi temsilci gönderilmeyeceğini açıkladı.
6.12.2021 Dünya
Ulaşımda yeni uygulama! Bakan duyurdu...
Ulaşımda yeni uygulama! Bakan duyurdu... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Herkes için Hareketlilik Mobil' uygulamamız seyahat planlamadan, biletlemeye, canlı destek modülünden refakatçi modülüne kadar hareket kabiliyeti kısıtlı bireylerin ulaşım sürecine ilişkin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen bütünsel bir mobil uygulama olacak. Unutmayalım. Bizim, her anlamda ve herkes için erişilebilir ulaşıma 84 milyon biletimiz var" dedi.
3.12.2021 Ekonomi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi 2020 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda resmi internet sitesi ve turnuva sistemine karşı yaklaşık 450 milyon siber saldırının önlendiği bildirildi.
6.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı'nı tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo'da tarihi başarı! Kadınlar golbol finalinde  ABD'yi 9-2 yenen Türkiye, altın madalyaya ulaştı
2020 Tokyo'da tarihi başarı! Kadınlar golbol finalinde ABD'yi 9-2 yenen Türkiye, altın madalyaya ulaştı 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Golbol Kadın Milli Takımı, finalde ABD'yi 9-2 yenerek altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Goalball nedir? Goalball nasıl oynanır, kuralları nelerdir?
Goalball nedir? Goalball nasıl oynanır, kuralları nelerdir? Rio 2016’da altın madalya kazanan Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı Tokyo 2020’de ev sahibi Japonya’yı 7-1 gibi farklı bir skorla yenerek organizasyonda ilk startını zaferle vermeyi başardı. Goalball branşını yeni duyanlar ise arama motorlarına yöneldi ve Goalball nedir, nasıl oynanır sorularına yanıt aradı.
31.08.2021 Gündem
Sevilay Öztürk'ten bronz madalya
Sevilay Öztürk'ten bronz madalya 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları yüzmede kadınlar 50 metre sırtüstü S5 kategorisinde Sevilay Öztürk, bronz madalya alarak Türkiye'ye bu branşta tarihinin ilk madalyasını kazandırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli okçular Öznur Cüre ve Bülent Korkmaz tarih yazdı
Milli okçular Öznur Cüre ve Bülent Korkmaz tarih yazdı 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda milli okçular Öznur Cüre ve Bülent Korkmaz, makaralı yay karışık takım açık kategorisinde gümüş madalya aldı. 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda madalya sayısı 7'ye yükselen Türkiye, oyunlar tarihindeki madalya sayısını da 30 yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan madalya kazanan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan madalya kazanan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda 3 madalya birden! Masa tenisinde Nesim Turan, Ali Öztürk ve Kübra Korkut bronz aldı
2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda 3 madalya birden! Masa tenisinde Nesim Turan, Ali Öztürk ve Kübra Korkut bronz aldı 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisçilerimiz Kübra Korkut ve Ali Öztürk bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kübra Korkut kimdir? Tokyo Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Kübra Korkut kaç yaşında, nereli?
Kübra Korkut kimdir? Tokyo Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Kübra Korkut kaç yaşında, nereli? 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi tek kadınlarda (Sınıf 7) Kübra Korkut, bronz madalya kazandı. Peki, Kübra Korkut kimdir? Tokyo Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Kübra Korkut kaç yaşında, nereli?
28.08.2021 Gündem
Recep Çiftçi'den bronz madalya!
Recep Çiftçi'den bronz madalya! Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nda milli judocumuz Recep Çiftçi Venezuelalı rakibi Marcos Dennis Blanco'yu yenerek bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi Son dakika haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Bakanlığı'na 4 bin 346 kadrolu işçi alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu ayrıca Tokyo'da yapılacak Paralimpik Oyunları öncesi madalya müjdesi verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporda başarıyı, ferdi bir çabanın ötesinde sporcudan devlete uzanan zincirin uyumunun neticesi olarak gördüklerini belirterek, "Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği spor dalları başta olmak üzere hemen her branşta atağa kalkmasının sebebi, sizlerin emeği yanında bu zincirin halkalarında kopukluk olmamasıdır." dedi.
23.08.2021 Siyaset
Olimpiyatlar ne zaman başlayacak? 2020 Tokyo Olimpiyatları bu yıl yapılacak mı?
Olimpiyatlar ne zaman başlayacak? 2020 Tokyo Olimpiyatları bu yıl yapılacak mı? Tokyo Olimpiyatları ne zaman? Tokyo Olimpiyatları Kovid-19 salgını nedeniyle 2021 yılına ertelenmişti. Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları denizaşırı seyirci kabul edilmeksizin düzenlenecek. Müsabaka yerleşkelerine yurt içinden ise maksimum 10 bin kişi olacak şekilde yüzde 50 kapasiteyle seyirci kabul edilmesi planlanıyor. Seyirciler için müsabaka alanlarında maske takmak zorunlu tutulacak. İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları hakkında merak edilenler…
8.07.2021 Gündem
Spor Bakanlığı hangi sporculara harçlık verecek? 8 bin sporcuya destek verileceği açıklandı!
Spor Bakanlığı hangi sporculara harçlık verecek? 8 bin sporcuya destek verileceği açıklandı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, olimpik ve paralimpik spor dallarında 8 bin sporcuya her ay harçlık verileceğini açıkladı. Sporcu harçlığı kimlere verilecek, ne kadar harçlık verilecek?
25.05.2021 Eğitim
Her ay ödeme yapılacak! Asgari ücretin 2 katına kadar... Resmen duyuruldu!
Her ay ödeme yapılacak! Asgari ücretin 2 katına kadar... Resmen duyuruldu! Bakanlık harekete geçti ve resmen duyuruldu. Ödeme yapılacak. Asgari ücretin net tutarının 2 katına kadar artırılabilecek. Düzenli olarak her ay yatırılacak. Bakanlık karşılayacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz ve kış olimpiyat oyunlarına hazırlanmak amacıyla olimpik ve paralimpik spor dallarında 8 bin sporcu yetiştirecek. Beslenme, barınma ve yol giderleri Bakanlık tarafından karşılanacak, ayrıca her ay harçlık verilecek. Harçlık miktarı asgari ücretin net tutarının iki katına kadar artırılabilecek.
25.05.2021 Ekonomi
İngiltere'yi sallayan olay! Başbakan Johnson yasak aşkı ortaya çıktı
İngiltere'yi sallayan olay! Başbakan Johnson yasak aşkı ortaya çıktı İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın teknoloji danışmanı ABD asıllı Jennifer Arcuri yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.
29.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paralimpik Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paralimpik oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.