Para Karşılığı

Para Karşılığı

Son dakika para karşılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para karşılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para karşılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para Karşılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para karşılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.652 para karşılığı haberi bulunmuştur. Tüm para karşılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Gündem
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki aday tanıtım etkinliğini yapılan saldırıya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
14.02.2024 Gündem
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında MİT ve İstanbul Emniyeti tarafından İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda MOSSAD'a dolaylı yoldan bilgi sattığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.
2.02.2024 Gündem
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık"
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık" Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukat Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
24.01.2024 Gündem
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı İzmir'de "Nitelikli Dolandırıclık" ve "Vergi Usul Kanununa Muhalef" suçlarından yürütülmekte olan iki ayrı soruşturma kapsamında 19 ikamet adresi ve 10 işyerine yapılan eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Tiktok'da müstehcen yayına 2 yıla kadar hapis istemi
Tiktok'da müstehcen yayına 2 yıla kadar hapis istemi Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın açan şüpheli Gül Hatun ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 'Laz kızı' ismiyle tanınan Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede müstehcen içerikli görüntülerin herkese açık olan bir platform üzerinden çocukların da serbestçe girip görebileceği şekilde alenen paylaşıldığı belirtildi.
20.12.2023 Gündem
1 saatte 100 bin TL topladı! Tiktok'ta canlı yayın rezaleti
1 saatte 100 bin TL topladı! Tiktok'ta canlı yayın rezaleti Tiktok'ta müstehcen canlı yayın yapan kadın gözaltına alındı. Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürülen G.H. gözaltına alındı. 35 yaşındaki kadın ifadesinin ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. 5 aylık hamile olan G. H. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
27.11.2023 Gündem
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum Türkiye'yi dehşete düşüren olay 23 Mart 2023 günü Bahçelievler’de meydana gelmişti. Kaldırım taşıyla öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Rıza Beler’in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Öte yandan verilen cezada indirim uygulanmadı.
2.11.2023 Gündem
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Rapor alıp izinli gününde istirahat etmeyip başka işte çalışan işçi tazminatsız kovuluyor. Çalışan herkesi ilgilendiren karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "İşçinin istirahatlıyken evde bulunması gerekmiyor ama işçi raporluyken başka işte çalışırsa işverenin tazminatsız işten çıkarma hakkı bulunuyor." şeklinde konuştu.
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok Antalya’nın Manavgat ilçesinde korsan turist taşımacılığı yapıldığı ihbarı harekete geçen ekipler, korsan taşımacılık yaptığı belirlenen ve içerisinde 2 kadın turist bulunan araç 15 günlüğüne trafikten men edilirken, araç sürücüsü ve araç sahibine 8 bin 192 TL para cezası kesildi. Araca binmekte ısrar eden bir turist ile Türkçe anlaşmaya çalışan araç sürücüsü “Bugün yok. Polis beni yakaladı. Yapacak bir şey yok” diye konuşurken, polisin kendisini yakaladığını anlatabilmek için ellerini kelepçelenmiş gibi gösterdiği görüldü.
28.09.2023 Yaşam
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Rapor alıp izinli gününde istirahat etmeyip başka işte çalışan işçi tazminatsız kovuluyor. Çalışan herkesi ilgilendiren karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "İşçinin istirahatlıyken evde bulunması gerekmiyor ama işçi raporluyken başka işte çalışırsa işverenin tazminatsız işten çıkarma hakkı bulunuyor." şeklinde konuştu.
28.09.2023 Çalışan Hakları
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Tanıkların ifadesi avukatın yalanını ortaya çıkardı: Fatma atlamadı öldürüldü
Tanıkların ifadesi avukatın yalanını ortaya çıkardı: Fatma atlamadı öldürüldü Bir apartmanın 4. katındaki dairede Fatma Duygu Özkan’la buluşan avukat Doğan Can Gündüz, Özkan’ın aşağı atlayarak intihar ettiğini söyledi. İki görgü tanığının ise korkuluklara tutunmaya çalışan kadının zorla bir erkek tarafından aşağı atıldığını söylemeleri, Gündüz’ün yalanını ortaya çıkarttı.
16.08.2023 Yaşam
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videolarda zorlama olmadığını söyleyen sanık Erkan T.’nin ifadeleri ortaya çıktı.
20.07.2023 Yaşam
Fuhuştan aylık 1 milyon TL gelir! 21 yabancı uyruklu kadın yakalandı
Fuhuştan aylık 1 milyon TL gelir! 21 yabancı uyruklu kadın yakalandı Çanakkale’de 21 yabancı uyruklu kadına para karşılığı fuhuş yaptırdıkları ve aylık yaklaşık 1 milyon TL kazanç elde ettikleri tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 2’si sınır dışı edilmek üzere Ayvacık ilçesindeki Geri Gönderme Merkezine gönderildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.07.2023 Yaşam
Üniversitelerde seçmeli ders fırsatçıları! Soru başına 100 lira, öneme göre fiyat artıyor
Üniversitelerde seçmeli ders fırsatçıları! Soru başına 100 lira, öneme göre fiyat artıyor Üniversitelerde para karşılığında sınavlara başkasının yerine girenler ve tez hazırlayanlardan sonra şimdi de yaz okulu ders seçimlerini ücret karşılığı satanlar çıktı. İhtiyacı olmadığı halde dersleri seçen öğrenciler, aldıkları bu dersleri para karşılığında diğer öğrencilere satıyor. Dersin önemine göre 2.000 TL’ye varan miktarlarda ücret talep ediyorlar.
23.06.2023 Eğitim
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı İstanbul Fatih’te sahte pasaport ve kimlik basıldığı yönünde ihbar alan polis, önceki gün ev görünümündeki bir atölyeye operasyon düzenledi.
1.06.2023 Gündem
'Sahte mahkeme kararı' şebekesine operasyon: 12 kişi hakkında gözaltı kararı
'Sahte mahkeme kararı' şebekesine operasyon: 12 kişi hakkında gözaltı kararı İstanbul'da aralarında ünlülerin de bulunduğu 12 kişiye, optik cihazlarla hazırladığı  sahte mahkeme kararını para karşılığı satarak, bu yolla ulusal basın kuruluşlarında yayınlanan bazı haberlere erişim engeli getirdiği tespit edilen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına  alındı.
31.05.2023 Gündem
Sosyal medya üzerinden iğrenç tuzak! 'Uzlaşma' bahanesi ile akılalmaz oyun
Sosyal medya üzerinden iğrenç tuzak! 'Uzlaşma' bahanesi ile akılalmaz oyun Sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. İş başvurusunda bulunan kadınların bilgileri ve fotoğrafları ile hesap açan fırsatçılar, yüzlerce kişiyi tuzağa düşürdü. Yaşananlara ilişkin değerlendirmede bulunan Avukat Selen Karataş, ‘uzlaşma hükümlerini’ hatırlatarak, nitelikli dolandırıcılık suçuna dikkati çekti.
25.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Para Karşılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para karşılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.