Pantene Altın Kelebek Ödülleri

Pantene Altın Kelebek Ödülleri

Son dakika pantene altın kelebek ödülleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pantene altın kelebek ödülleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pantene altın kelebek ödülleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pantene altın kelebek ödülleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 pantene altın kelebek ödülleri haberi bulunmuştur. Tüm pantene altın kelebek ödülleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
4.12.2023 Magazin
Madrigal’den, Gazze’deki savaşa sessiz kalmayın çağrısı!
Madrigal’den, Gazze’deki savaşa sessiz kalmayın çağrısı! 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. En iyi Müzik Grubu ödülünün sahibi de Madrigal oldu. Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül'ün Gazze mesajı, geceye damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023 Vatan TV
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar...
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahneye çıkan İrem Derici, Yaz Gülü şarkısını seslendirdi. Derici, ödül törenine damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen; Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli geceye ünlü isimler akın etti.
3.12.2023 Magazin
Yılın en iyi dizisi: 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi hangisi oldu? İşte adaylar...
Yılın en iyi dizisi: 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi hangisi oldu? İşte adaylar... Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. En İyi Dizi kategorisinde bu yıl kıran kırana bir mücadele var. Yüzde 70 halk yüzce 30 müzik dünyasının duayenlerinin oylarıyla belli olan Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi hangisi oldu? İşte En İyi Dizi adayları...
3.12.2023 Televizyon
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı 49’uncusu düzenlenecek olan “Pantene Altın Kelebek Ödülleri”ne İrem derici şıklığı ile damga vurdu.
3.12.2023 Vatan TV
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu?
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. 3 Aralık 2023 Pazar akşamı Kanal D ve Teve2 ortak yayınında ekrana gelen törende en çok merak edilen En İyi Erkek Oyuncu kategorisi oldu. Bu yılın en büyük adayı olan Dilek Taşı dizisinin başrolü Salih Bademci sosyal medyanın da gündemindeydi.
3.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülü sahibini buluyor. Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan ve ödülün en büyük adayı olan iki isim sürprize yer vermedi. Adaylar arasında Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit'inin yanısıra geçtiğimiz yılın kazanan çifti Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da vardı.
3.12.2023 Televizyon
Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda? 49'uncu Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta başlıyor?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda? 49'uncu Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta başlıyor? Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda sorgusu başladı. Klasikleşen 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 3 Aralık 2023 Pazar akşamı 19:30'da başlıyor. Altın Kelebek'te en iyi dizi çifti, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncuları için heyecan dorukta olacak. Büyük merakla beklenen Pantene Altın Kelebek ödülleri sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu!
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu! 48. Pantene Altın Kelebek ödül töreninde Şevval Sam'ın, Tarık Emir Tekin ödül alırken oğluna hayran hayran bakması sosyal medyayı salladı.
5.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde şıklık yarışı!
48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde şıklık yarışı! 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi şıklık yarışına sahne oldu. Geceye katılan sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri kırmızı halıya kıyafetleriyle damga vurdular.
5.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte törenden detaylar...
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte törenden detaylar... Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu. İşte Pantene Altın Kelebek Ödülleri alan isimler...
5.12.2022 Magazin
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı Pazar gecelerine damga vuran Yargı dizisi dün akşam yine soluksuz izlendi. Ailesinin davranışından şüphelenen Ceylin harekete geçti. Peki Serdar'ın katili kim? İşte son bölümde yaşananlar...
5.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti!
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti! 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı geceye damga vurdu.
4.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman 2022? 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda yayınlayacak?
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman 2022? 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda yayınlayacak? Altın Kelebek Ödülleri 47 yıldır sanat ve televizyon dünyasının en iyilerini ödüllendiriyor. Bu yıl 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreniyle ödüller sahiplerini buldu. Altın Kelebek bu yıl Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile gerçekleşecek. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni hakkında merak edilenler...
2.12.2022 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi?
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde oylama süreci başladı. Eylül 2021 ve Eylül 2022 tarihleri arasında televizyon ve eğlence dünyasında adından söz ettiren adaylar için toplam 32 kategoride oylama yapılacak. Peki, Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? Altın Kelebek ödülleri ne, adayları kimler? Altın Kelebek oy verme hakkında merak edilenler…
22.09.2022 Televizyon
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş!
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Rüya karakterine hayat veren ve diziden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melisa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla görüntülendi. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
18.05.2022 Magazin
Pınar Altuğ, Altın Kelebek'e yalnız katıldı: Görev bölümü yaptık
Pınar Altuğ, Altın Kelebek'e yalnız katıldı: Görev bölümü yaptık Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. Geceye eşi ve kızı olmadan katılan Altuğ, "Biz görev bölümü yaptık. Yağmur, kızım ile beraber evden izleyecek. Ben de buradayım” dedi.
7.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pantene Altın Kelebek Ödülleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pantene altın kelebek ödülleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.