Pamir Pekin

Pamir Pekin

Son dakika Pamir Pekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pamir Pekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pamir Pekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pamir Pekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pamir pekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 pamir pekin haberi bulunmuştur. Tüm pamir pekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu
Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar oyuncu kadrosunu genişletiyor. Hayatın içinden karakterleri ve toplumsal olaylara duyarlılığıyla dikkat çeken Arka Sokaklar’a birçok başarılı projede yer alan, yakışıklı oyuncu Pamir Pekin, “Komiser Mehmet” karakteri ile katılıyor.
17.11.2023 Magazin
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne?
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? Nurseli İdiz, Paylaş Benimle programı ile gündem oldu. Programa konuk olan Nurseli İdiz, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri paylaştı. İdiz'in ailesinden 5 kişinin ölümüyle birlikte hastalığının nasıl nüksettiğini anlattı ve yaşadığı zorlukları ekranda paylaştı. Hayatının en sarsıcı dönemini nasıl atlattığını "Ben bu yaşta iyileştiysem, herkes iyileşir" diyerek anlatan Nurseli İdiz'in hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında? Nurseli İdiz'in eski eşi kim? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? İşte Nurseli İdiz'in hayatı hakkında merak edilenler...
16.08.2021 Gündem
Bir Annenin Günahı setinden sıcak kareler
Bir Annenin Günahı setinden sıcak kareler Kanal D’nin dram türündeki yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın kamera arkası oldukça renkli anlara sahne oluyor.
26.11.2020 Televizyon
'Bir Annenin Günahı' bu akşam ekranda
'Bir Annenin Günahı' bu akşam ekranda ‘Bir Annenin Günahı’ dizisi bu akşam Kanal D'de başlıyor.
21.11.2020 Televizyon
Dramatik hikayesiyle sezona damga vuracak!
Dramatik hikayesiyle sezona damga vuracak! “Bir Annenin Günahı”, 21 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
16.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı dizisinde İbrahim Komiser kimdir?
Bir Annenin Günahı dizisinde İbrahim Komiser kimdir? Bir Annenin Günahı'nda Pamir Pekin'in oynadığı karakter olan İbrahim Komiseri tanıyalım!
13.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı...
Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı... Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
6.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı başlıyor!
Bir Annenin Günahı başlıyor! Bir Annenin Günahı dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
5.11.2020 Televizyon
"Bir Annenin Günahı"nın çekimleri devam ediyor!
"Bir Annenin Günahı"nın çekimleri devam ediyor! Kanal D’nin yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaştığı yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”, çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
29.10.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında!
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında! Filipinler’de reyting rekorları kıran "A Mother's Guilt" dizisinden uyarlanan 'Bir Annenin Günahı' yakında Kanal D'de!
25.10.2020 Televizyon
Tanıtım filmi yayında!
Tanıtım filmi yayında! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın ilk tanıtım filmi yayınlandı.
23.10.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı dizisinde çalan müzik ne, kim söylüyor? Bir Annenin günahı müziği…
Bir Annenin Günahı dizisinde çalan müzik ne, kim söylüyor? Bir Annenin günahı müziği… Bir annenin günahı dizisi fragmanı büyük merak uyandırdı. Kanal D'de yayınlanacak Bir Annenin Günahı hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Yayınlanan fragmanda en çok merak edilen ise dizide çalan müzik oldu. Peki, Bir Annenin Günahı dizisinde çalan şarkıyı kim söylüyor? Bir Annenin Günahı konusu ne ve oyuncuları kimler? Bir Annenin Günahı hakkında merak edilen detaylar…
22.10.2020 Gündem
"Bir annenin günahı" yakında Kanal D'de başlıyor!
"Bir annenin günahı" yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği yeni dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak.
15.10.2020 Televizyon
'Yuvamdaki Düşman' dizisi başlıyor...
'Yuvamdaki Düşman' dizisi başlıyor... Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman’ bu akşam seyirciyle buluşuyor.
25.01.2018 Televizyon
Yuvamdaki Düşman dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Yuvamdaki Düşman dizisinin yayın tarihi belli oldu! Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman’ın yayın tarihi belli oldu.
19.01.2018 Televizyon
Ece'nin yeni projesi belli oldu!
Ece'nin yeni projesi belli oldu! Oyuncu Ece Çeşmioğlu, yakında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan ‘Yuvamdaki Düşman’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor.
9.01.2018 Magazin
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu!
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu! Usta oyuncu Nebahat Çehre, yakında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan psikolojik gerilim türündeki 'Yuvamdaki Düşman' dizisiyle ekranlara dönüyor.
4.01.2018 Magazin
İki isim bu kez 'Yuvamdaki Düşman'da buluştu!
İki isim bu kez 'Yuvamdaki Düşman'da buluştu! Doğaç Yıldız ile Ece Çeşmioğlu'nun yolu 4'üncü kez aynı dizide kesişti.
28.12.2017 Magazin
'Yuvamdaki Düşman' dizisinin çekimleri başladı!
'Yuvamdaki Düşman' dizisinin çekimleri başladı! Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman'ın çekimleri başladı.
21.12.2017 Televizyon
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor!
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor! Usta oyuncu Nebahat Çehre, iddialı bir diziyle ekrana dönüyor.
8.12.2017 Magazin
İddialı diziden kötü haber geldi!
İddialı diziden kötü haber geldi! Kanal D'nin yeni dizisinden final kararı.
8.11.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı 31 Ekim Salı günü Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarda yerini alıyor. Gündeme dair tüm konuşulan gelişmeler, son dakika haberleri tarafsız ve çarpıcı bilgiler ışığında seyircilere sunulacak. Akşam saatlerinde ise “Tutsak” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sevenlerini ve hayran kitlelerini ekranları başına kilitleyecek güzel bir bölüm yine Kanal D ekranlarında… Salı akşamınıza renk getirecek yayın ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanalın yayın akışı hakkında detaylı bilgiye erişmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar Kanal D 24 Eylül sabah yayın kuşağı Kanal D Çocuk Kulübü adlı programın saat 06.45’te yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, 07.00’de Tutsak adlı Kanal D’nin yeni yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Magazin D adlı magazin programı ve Meryem adlı yerli dizinin yayınlanmasından sonra Kanal D’de Sevda’nın Bahçesi ve Kanal D Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise yeni bölümü ile Çocuklar Duymasın ve Masum adlı yerli dizi yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pamir Pekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pamir pekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.