Özlem Ada Şahin

Özlem Ada Şahin

Son dakika Özlem Ada Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlem Ada Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlem Ada Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Ada Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem ada şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 özlem ada şahin haberi bulunmuştur. Tüm özlem ada şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi Şarkıcı Berkay, 6 yaşındaki kızlarının üzerine düşerek yaralanmasına sebep olduğunu iddia ettiği mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi. Şahin ifadesinde "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.
11.12.2023 Magazin
Berkay Şahin eşi için kesenin ağzını açtı!
Berkay Şahin eşi için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Berkay Şahin eşi Özlem Ada Şahin'e büyük bir jest yaptı. Ünlü şarkıcı, bu yazı ailesiyle birlikte geçirmek için kesenin ağzını açtı. Şahin, eşine büyük bir jest yaparak Alaçatı'dan villa aldı.
8.05.2023 Magazin
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması Berkay Şahin ile Özlem Katipoğlu, 30 Ağustos 2016 tarihinde aile arasında gerçekleşen bir törenle hayatını birleştirmişti. Arya ve Zeynep Mira adında iki kızları olan ünlü çiftten Berkay, "Ben dünden razıyım" diyerek, üçüncü çocuk istediğini dile getirdi. Eşinin sözleri üzerine gözlerin çevrildiği Özlem Ada ise net bir açıklamaya imza attı.
26.04.2023 Magazin
Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftinin kızları: 'Bizi izinsiz çekemezler ama baba'
Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftinin kızları: 'Bizi izinsiz çekemezler ama baba' Berkay Şahin, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin, çocukları Arya ve Zeynep ile Akmerkez'deydi. Bir mağazadan çocuklara ayakkabı alışverişi yapan şarkıcı, gazetecileri fark edince ailesi ile birlikte objektiflere el salladı.
21.04.2023 Magazin
Şarkıcı Berkay ile ilgili şaşırtan durum! İki yıl men edildi
Şarkıcı Berkay ile ilgili şaşırtan durum! İki yıl men edildi 2018 senesinde eğlencenin dozunu kaçırarak, aracıyla trafiği birbirine katan Berkay Şahin, 2023'ün ilk günlerinde alkollü bir şekilde trafik çevirmesine takıldı. Alkolmetreyi üflememek için polisle tartıştığı iddia edilen Berkay'ın, iki yıl trafikten men edildiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Ada Şahin'in aracı olay yerinde bırakarak uzaklaştığı da konuşulanlar arasında.
6.01.2023 Magazin
Melisa Döngel: Kurduğum hayaller tek tek gerçekleşiyor.
Melisa Döngel: Kurduğum hayaller tek tek gerçekleşiyor. Son olarak Kusursuz Kiracı dizisinde ekranlarda olan ve Leyla karakterini canlandıran Melisa Döngel, bir dergi için röportaj verdi. Döngel kurduğu hayallerin tek tek gerçekleştiğini söyledi.
4.01.2023 Magazin
Berkay ve Özlem Ada Şahin'e şok! Dava sonuçlandı
Berkay ve Özlem Ada Şahin'e şok! Dava sonuçlandı Şarkıcı Berkay ve Özlem Ada Şahin’in 6 yaşındaki kızı Arya’nın üzerine geçen kasım ayında dolap kapağı düşmüş ve yaralanmıştı. Kazanın ardından Özlem Ada Şahin markaya sosyal medyadan ateş püskürmüştü. Marka, Özlem Ada Şahin'e dava açtı. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
Berkay Şahin: Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Berkay Şahin: Allah kimseyi evladıyla sınamasın Geçtiğimiz günlerde büyük kızı Arya’nın üstüne dolap kapağı düşen Berkay, kaza hakkında konuştu. Mobilya firmasını ihmalkârlıkla suçlayan ünlü şarkıcı, “Allah kimseyi evladıyla sınamasın” dedi.
21.11.2022 Magazin
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü Şarkıcı Berkay Şahin ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Özlem Ada Şahin, talihsiz bir olayla gündeme geldi. Evdeki dolaplarının kapağının kızının üstüne düşmesiyle adeta çılgına dönen Şahin, yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Kızının boynundan ve yüzünden yaralandığını da paylaşan ünlü isim, mobilya firmasına adeta ateş püskürdü.
19.11.2022 Magazin
Arda Turan'ın yargılandığı taciz davasında karar!
Arda Turan'ın yargılandığı taciz davasında karar! Futbolcu Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar verildi. Arda Turan, beraat etti.
29.06.2022 Magazin
Özlem Ada Şahin karın kası estetiği mi yaptırdı?
Özlem Ada Şahin karın kası estetiği mi yaptırdı? Şarkıcı Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin karın kaslarıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi Özlem Ada Şahin'in spor yaptığını kimi ise karın kaslarının estetik olduğunu iddia etti.
5.04.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım! Yasemin Sakallıoğlu önceki akşam Maximum Uniq Hall’de sahne aldı. Sakallıoğlu geceden elde edilen geliri köy okullarına bağışladığını açıkladı ve “Bizimle gülenler başkasını da güldürsün” dedi. Geceyi izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik de vardı. Güzel oyuncu butik otel açtığını duyurdu.
21.01.2022 Magazin
Berkay Şahin şaşkına çevirdi! 'Dokunun yanıyorum'
Berkay Şahin şaşkına çevirdi! 'Dokunun yanıyorum' Berkay-Özlem Ada Şahin çifti, kızları Arya ve Zeynep Mira ile birlikte yeni yılı aileleriyle karşılamak üzere İzmir’e uçtu. İstanbul Havalimanı’nda kendilerine eşlik eden bakıcılarıyla objektiflere mutluluk pozu veren şarkıcının, yaz aylarından görmeye alışık olduğumuz terlik ve şort kombininden kış ayında bile vazgeçmemesi dikkat çekti.
1.01.2022 Magazin
Arda Turan-Berkay davasına 'Burak Yılmaz' engeli!
Arda Turan-Berkay davasına 'Burak Yılmaz' engeli! Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yeniden yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, tanık futbolcu Burak Yılmaz gelmediği için duruşma ertelendi. Mahkeme, yurt dışındaki futbolcu Burak Yılmaz'ın hazır edilmesi için süre verdi.
15.09.2021 Magazin
Özlem Ada Şahin'den aşk pozu!
Özlem Ada Şahin'den aşk pozu! Şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, bir süredir Çeşme'de tatilin tadını çıkarıyor. Arya ve Zeynep Mira adında iki kızı olan Şahin, önceki gün eşiyle çektirdiği bir karesini takipçileriyle paylaştı.
27.07.2021 Magazin
Arda Turan ve Berkay Şahin'in davası yeniden görülüyor
Arda Turan ve Berkay Şahin'in davası yeniden görülüyor Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının ardından yeniden yargılanıyor.
7.04.2021 Magazin
Berkay: Yeni yıldan tek beklentimiz sağlık
Berkay: Yeni yıldan tek beklentimiz sağlık Pop müziğin başarılı isimlerinden Berkay Şahin, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
31.12.2020 Magazin
Berkay'dan o kavga ile ilgili açıklama! 'Pişman...'
Berkay'dan o kavga ile ilgili açıklama! 'Pişman...' Şarkıcı Berkay, Okan Bayülgen’in 'Nokta' isimli programına konuk oldu; futbolcu Arda Turan ile olan kavgası ile ilgili konuştu.
25.12.2020 Magazin
"10 günde bir korona virüs testi yapıyoruz"
"10 günde bir korona virüs testi yapıyoruz" Önceki gün Levent'te objektiflere yansıyan şarkıcı Berkay Şahin ile eşi Özlem Ada Şahin, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
29.10.2020 Magazin
Berkay: Ben galerici değilim, şarkıcıyım
Berkay: Ben galerici değilim, şarkıcıyım Berkay, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin ve kızıyla birlikte Bebek’te görüntülendi. Ünlü popçu, sahnede playback şarkı söylemediğini, diğer kişilerin ise kendisini ilgilendirmediğini belirtti.
21.10.2020 Magazin
Berkay- Özlem çiftinden mutluluk pozları
Berkay- Özlem çiftinden mutluluk pozları Şarkıcı Berkay Şahin, önceki akşam eşi Özlem Ada Şahin ile Kuruçeşme’de bir mekanda objektiflere takıldı.Keyifleri bir hayli yerinde olan çift, objektiflere mutluluk pozları verdi.
23.09.2020 Magazin
Özlem Ada Şahin kolunda servet taşıyor!
Özlem Ada Şahin kolunda servet taşıyor! Şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, son paylaşımlarında görülen kol saatiyle dikkat çekti.
3.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Ada Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem ada şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.