Gazete Vatan Logo
Magazin Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü

Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü

Şarkıcı Berkay Şahin ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Özlem Ada Şahin, talihsiz bir olayla gündeme geldi. Evdeki dolaplarının kapağının kızının üstüne düşmesiyle adeta çılgına dönen Şahin, yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Kızının boynundan ve yüzünden yaralandığını da paylaşan ünlü isim, mobilya firmasına adeta ateş püskürdü.

Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü

Sevilen şarkıcı Berkay Şahin, 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile nikah masasına oturdu. Evliklerini göz önünde yaşayan ikili, 2017 yılında Arya'yı 2019 yılında da Zeynep Mira'yı kucağına aldı. Kızlarının odası için mobilya alan çift, korkutan bir kaza yaşadı.

"DOLABIN PARÇASI ARYA'NIN YÜZÜNE DÜŞTÜ"

Dolap kapağının kızının yüzüne düşmesiyle büyük panik yaşayan Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaparak firmaya öfke kustu.

Yaşadıklarını sesi titreyerek anlatan Şahin, "Dolabın bir parçası durduk yere düşerek Arya'nın yüzüne geldi. Siz nasıl rezil bir firmasınız? Çocukların kullanacağı bir mobilyayı nasıl güvenli şekilde monte edemiyorsunuz? Elim ayağım titriyor sinirden. Sizi dava edeceğim" dedi.

"REZİL FİRMA YÜZÜNDEN KIZIM HEM KORKTU HEM DE YARALANDI"

Kızının moraran suratını paylaşan Şahin, "Baştan beri problem yaşadık. Mobilyalar eksik geldi, elimde dekontlar var. Monte eden ekibiniz bile 'parçalar eksik, sorunlu' diyerek şikayette bulundular hepsi elimde. Üzerine bir de durduk yere çocuğumun suratına düştü. Sakin benim yaptığım hatayı yapmayın. Çocuğum söz konusu burada. Elim ayağım titriyor. Allah beterinden korudu. Sizin ihmalkarlığınız ve rezil firmanız yüzünden çocuğum hem çok korktu hem de yaralandı. Boynuna bile geldi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı